Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie reklama nadchodzi :)

Nie ma żadnych lagów. 

­

35 sekund od wpisania zlego hasla do pokazania sie ponownie strony glownej by wpisac na nowo poprawnie haslo. Zanim strona sie wczyto to 10 sek czyli 45, to malo?

Opublikowano

35 sekund od wpisania zlego hasla do pokazania sie ponownie strony glownej by wpisac na nowo poprawnie haslo. Zanim strona sie wczyto to 10 sek czyli 45, to malo?

To chyba masz tylko tak Ty, bo ja ile razy się logowałem i zajmowało mi to mniej niż 15 sec. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer, miło się expi, administracja miła i ogarnięta :)

Cały czas jest serwer ulepszany.

Opublikowano

Błąd połączenia z serwerem czemu ? Doba już nie ważne łatkę już wkleiłem.

Tak pamiętajcie o wszystkich łatkach które są zamieszczone na stronie głównej, inaczej nie zadziała. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Od godziny 5:00 serwer był off ponieważ OVH zmieniało przestrzeń dyskową, jednak kilka chwil później pozostało 5% do ukończenia procesu, mamy godzinę 9:24 i serwer nadal jest off ponieważ Technik Dexter napisał, że wychodzi do pracy i włączy serwer jak mu się spodoba.

Dziękuje za grę, ja osobiście zakończyłem przygodę tutaj.

Cytat z forum :

Wszystko przebiegło pomyślnie . . tylko do pracy wychodze i nie mam za bardzo jak na maszyne przywrócić serwer teraz :/.. więc ogłaszam przerwe techniczną .. do tego mementu jak wróce z pracy smile.png .. Dziękuje

Opublikowano

Od godziny 5:00 serwer był off ponieważ OVH zmieniało przestrzeń dyskową, jednak kilka chwil później pozostało 5% do ukończenia procesu, mamy godzinę 9:24 i serwer nadal jest off ponieważ Technik Dexter napisał, że wychodzi do pracy i włączy serwer jak mu się spodoba.

Dziękuje za grę, ja osobiście zakończyłem przygodę tutaj.

Cytat z forum :

Hmmm.. no ja tam nie widze aby było napisane -- ' jak mu sie spodoba ' ?? ^.^ ... a człowiek wiadomo .. musi iśc do pracy ;-) 

A jeśli ktoś nie rozumie słowa ' Praca ' - no to przepraszam za to .. 

Opublikowano

Hmmm.. no ja tam nie widze aby było napisane -- ' jak mu sie spodoba ' ?? ^.^ ... a człowiek wiadomo .. musi iśc do pracy ;-) 

A jeśli ktoś nie rozumie słowa ' Praca ' - no to przepraszam za to .. 

Metin życiem, oni nie wiedzą co to znaczy praca.

Dzień bez metina dniem straconym, gimby ?

Opublikowano

Co do serwera to jest spoko ale dużo błędów i bugów i na mapie 90 lv z metinów nic nie dropi trochę serwer podnosi ciśnienie ale da się grać ;/

Opublikowano

Lubię Apexa, ale nie polecam tego serwera.. pliki robionę na odpierdol aby były (1 mieś? może 2 mieś).. skąd to wiem.. YEA KOLEJNY POWÓD ABY MNIE HEJTOWAĆ bo są to moje pliki, lekko pozmieniane, NAWET jest moja strona która kodowałem z Teodorem i moje piersze CSS edytowane gdzie "Panel Gracza" sobie lata jak talalalalalal no, ale cóż.. można i tak.. odradzam gry.

// Teoretycznie nie miały błędów, ale pliki dostali od CANNZASA, a jak mu je oddawałem to trochę ich narobiłem (np. system ulepszeń, drop itd) ;]

Opublikowano

Lubię Apexa, ale nie polecam tego serwera.. pliki robionę na odpierdol aby były (1 mieś? może 2 mieś).. skąd to wiem.. YEA KOLEJNY POWÓD ABY MNIE HEJTOWAĆ bo są to moje pliki, lekko pozmieniane, NAWET jest moja strona która kodowałem z Teodorem i moje piersze CSS edytowane gdzie "Panel Gracza" sobie lata jak talalalalalal no, ale cóż.. można i tak.. odradzam gry.

// Teoretycznie nie miały błędów, ale pliki dostali od CANNZASA, a jak mu je oddawałem to trochę ich narobiłem (np. system ulepszeń, drop itd) ;]

Nie są to pliki Cannzasa

Pozdrawiam

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

No to trzymajcie się ja uciekam z tego serwera raz na zawsze za takie zachowanie administracji a wam gracze życzę miłej gry na tym serwerze ;/

Opublikowano

Ten server był robiony dokładnie 3 dni, a nie miesiące. Dlatego działa jak działa. Cudów się nie spodziewaj kiedy nie ma reklamy, a administracja nie docenia pracy innych. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

nudzi mi sie na serwerze + ten update z hp..

nie będzie reklamy nie gram ;sdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...