Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie to serwer to jest spoko i polecma fajnie sie gra sporo gram i nawet fajnie jest

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

dodajcie takie cos jak jest na exorii ze klikasz jakis tam f5 czy f6 i jest taka tabela wlasnych teleportow.

Oznacza to ze sami ustawiamy kilka miejsc do ktorych potem mozemy tp ;D

Fajna sprawa takie cos dodac na serwer.

Edit: po dluzszej grze zauwazylem ze kluczyki strasznie zasyfiaja eq wiec przydalo by sie dac ich laczenie

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

czytając te komentarze widać że prawie nic nie jest zrobione dla ludzi, więc ZNÓW pojawia się moje pytanie, po co była BETA, co robiliście na niej i co za niedorozwoje ją testowały i prowadziły.

Prezka do dupy.

Opublikowano

czytając te komentarze widać że prawie nic nie jest zrobione dla ludzi, więc ZNÓW pojawia się moje pytanie, po co była BETA, co robiliście na niej i co za niedorozwoje ją testowały i prowadziły.

Prezka do dupy.

Bo beta jest geniuszu po to by poprawić bugi. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Bo beta jest geniuszu po to by poprawić bugi. 

­

I co ty pitolisz, dobra nie bede pisał, bo i tak postawisz na swoje. Możecie już robić rework.

Opublikowano

Gracze którzy grają na serwerze widzą że się staramy, dbamy o nich i codziennie pracujemy nad serwerem.
Wystarczy wejść na serwer i sprawdzić samemu, żadnego gracza nie olewamy i tak zostanie. 
Gdy już wyjdziemy na prostą, serwer zostanie zareklamowany i miejmy nadzieję że gracze sami się do Nas przekonają i zagrają na Eseii. 
Tych których nie udało mi się teraz przekonać, zapraszam na forum, czy też serwer. Warto zagrać. :)

Pozdrawiam,
OutLaw. 

Opublikowano

Jedna lipa od strony technicznej.

W tych kostiumach i fryzach co dropia trafia sie normalnie 15% absu a wiec robisz np 60 miecze w eq zakladasz kostium i fryza potem jeszcze sokola i skille wala po 200/300 xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Gracze którzy grają na serwerze widzą że się staramy, dbamy o nich i codziennie pracujemy nad serwerem.

Wystarczy wejść na serwer i sprawdzić samemu, żadnego gracza nie olewamy i tak zostanie. 

Gdy już wyjdziemy na prostą, serwer zostanie zareklamowany i miejmy nadzieję że gracze sami się do Nas przekonają i zagrają na Eseii. 

Tych których nie udało mi się teraz przekonać, zapraszam na forum, czy też serwer. Warto zagrać. :)

Pozdrawiam,

OutLaw. 

Dokładnie mimo że nie jestem już w team widać że się starają, technik pracuje pełną parą aby poprawić wszystko :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

da radę expić/robić pvp i handlować czy raczej ludzi zbyt mało??

Wszystko da radę, wystarczy wejść na serwer i samemu się przekonać. 

Idziemy w dobrą stronę, gorzej już na pewno nie będzie. 

Opublikowano

- poprawic od biologia co 10 min oddac... to bez sensu przeciez jest easy...wiec lepiej co 1 sec:)

- dodac troche metinow w m1 np cierpienie, walki i chicwosci po 1 ... dlatego ciezko szukac i czekac 30 min

- nie dziala npc hwe-.... od KD  upuści kd do npca i pusto obraza KD

- czemu nie ma patcher czy lanucher.

Opublikowano

- poprawic od biologia co 10 min oddac... to bez sensu przeciez jest easy...wiec lepiej co 1 sec:)

- dodac troche metinow w m1 np cierpienie, walki i chicwosci po 1 ... dlatego ciezko szukac i czekac 30 min

- nie dziala npc hwe-.... od KD  upuści kd do npca i pusto obraza KD

- czemu nie ma patcher czy lanucher.

http://forum.eseia.pl/index.php?/topic/184-zmiany-serwerowe-eseia/#

Na ten moment jest pierwsza Przerwa Konserwacyjna która będzie trwać do godziny 08:00 Rano

Opublikowano

dziekuje za info wlasne sciagalem ten latka :) pozdro

i polecam serwer!

Na forum Eseii znajdziesz więcej Informacji na temat prac Konserwacyjnych + wszelkie zdatne informacje na temat serwera :) 

http://forum.eseia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...