Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
-
E
-
K
-
L
-
A
-
M
-
A
-
-
-
-
-
-
-

0.png

1.gif

1.jpg

2.gif

2.jpg

3.gif

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

4.gif

11.jpg

5.gif

12.jpg

6.gif

13.jpg

7.gif

14.jpg

8.gif

15.jpg

9.gif

16.jpg

17.jpg

10.gif

18.jpg

19.jpg

20.jpg

11.gif

21.jpg

12.gif

22.jpg

13.gif

23.jpg

14.gif

24.jpg

15.gif

25.jpg

16.gif

26.jpg

17.gif

27.jpg

18.gif

28.jpg

19.gif

29.jpg

20.gif

30.jpg

21.gif

31.jpg

22.gif

32.jpg

23.gif

33.jpg

24.gif

34.jpg

25.gif

35.jpg

26.gif

36.jpg

27.gif

37.jpg

28.gif

38.jpg

29.gif

39.jpg

30.gif

40.jpg

31.gif

41.jpg

32.gif

42.jpg

33.gif

43.jpg

34.gif

44.jpg

35.gif

45.jpg

46.jpg

47.jpg

36.gif

48.jpg

49.jpg

50.jpg

37.gif

51.jpg

52.jpg

38.gif

53.jpg

54.jpg

55.jpg

39.gif

56.jpg

57.jpg

40.gif

58.jpg

41.gif

59.jpg

42.gif

60.jpg

43.gif

61.jpg

44.gif

62.jpg

63.jpg

45.gif

64.jpg

46.gif

65.jpg

47.gif

66.jpg

48.gif

67.jpg

68.png

Uwaga uwaga!!!
Już teraz zapraszamy na naszego ts3!

ts3.Avan.pl
lub

ts3.Avantador.pl

Zapraszamy serdecznie!

12347946_1718584935023471_10084624021786

Sygnatury dla Graczy:

ave1.png<----->sygn1.png

http://bombwork.eu/sygn/ave1.png
http://bombwork.eu/sygn/sygn1.png

ave2.png<----->sygn2.png

http://bombwork.eu/sygn/ave2.png
http://bombwork.eu/sygn/sygn2.png
  • Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BOMBWORK ? Nie dziękuje p******e. Szczerze to serwer dupy nie urywa. Jedyna rzeczy która jest dobrze zrobiona to grafika prezentacji. Zrobiona tylko po to aby wielki szał był tylko przez 3 dni. Hajs wpada, Potem okazuje się że c***a na tym serwie jest i gracze odchodzą. Tak było i będzie i teraz ;)

Ten serwer to taki chwyt marketingody, odpierdolić prezentacje ale serwer już nie szczególnie. Wielki sztuczny fame... Szerokim łukiem takie serwery radze omijać.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję ze wszystko wypali , odbędzie się bez problemów i opóźnień bo szykuje się chyba jeden z lepszych serwerów ostatnimi czasy. 

Czekam z niecierpliwością i powodzenia. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie coś z tego serwera a nie tak jak z GównoS, gdzie nawet idio** nie potrafią klas wyrównać.

Do zobaczenia jutro. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja serwer polecam, sama prezentacja robi mega wrażenie. Wszystko cacy, tylko te 6/7 bony mi nie pasują i pomyślcie nad nimi, czy czasem ich nie wyrzucić. :P

g0Tef.jpg

Opublikowano

witam mam pytanko bo nieznalazlam info o dmg broni 2 recznej do expa czy ma podniesione dmg wzgledem miecza ??? a dokladnie zal do truty i nastepne bronie. Z gory dziekuje i czy mozna by podac  dmg np broni do expa ostatnich jakie maja dmg ??? 

Opublikowano

Wbijamy juz jutro :-)
W sumie 6/7 to najwiekszy minus tego servera, bo to troche slabo..

Mam tez pytanie dotyczace kamieni duchowych. Na screenach widac ze u Mariana sa "niebieskie" kamienie duchowe. O co chodzi? Czym sie roznia od zwyklych? (byc moze jest to w prezce a nie doczytalem.. :P )

Krolestwa tylko dwa?

Jesli ktos nie ma ekipy a chcialby dolaczyc do kameralnego grona to zapraszam na PW.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­Konkretna administracja, a nie jakieś przypadkowe dzieciaki.

Oprawa graficzna prezentacji, strony głównej oraz forum 10/10.

Sama treść prezentacji również niczego sobie.

No to ludzie, wchodzimy. ;)

Opublikowano

Widzimy sie jutro na starcie.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

witam mam pytanko bo nieznalazlam info o dmg broni 2 recznej do expa czy ma podniesione dmg wzgledem miecza ??? a dokladnie zal do truty i nastepne bronie. Z gory dziekuje i czy mozna by podac  dmg np broni do expa ostatnich jakie maja dmg ???

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Bronie_Wojownik

Wbijamy juz jutro :-)

W sumie 6/7 to najwiekszy minus tego servera, bo to troche slabo..

Mam tez pytanie dotyczace kamieni duchowych. Na screenach widac ze u Mariana sa "niebieskie" kamienie duchowe. O co chodzi? Czym sie roznia od zwyklych? (byc moze jest to w prezce a nie doczytalem.. :P )

Krolestwa tylko dwa?

Jesli ktos nie ma ekipy a chcialby dolaczyc do kameralnego grona to zapraszam na PW.

Działa jak normalny kamyk duchowy, tylko jest od npc za yang. :)

Królestwa tylko dwa.

Opublikowano

No to w sumie troche lipa z tymi kamieniami duchowymi. W takim razie po co ich drop? Pierwsze osoby ktore wbija lvl beda mogly je kupowac u npc i sprzedawac drozej na rynku, za tydzien natomiast z gory bedzie ustalona cena kamieni duchowych, bo na pewno nie przekrocza one tej, ktora jest u npc.. Nie przemysleliscie tego chyba :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to w sumie troche lipa z tymi kamieniami duchowymi. W takim razie po co ich drop? Pierwsze osoby ktore wbija lvl beda mogly je kupowac u npc i sprzedawac drozej na rynku, za tydzien natomiast z gory bedzie ustalona cena kamieni duchowych, bo na pewno nie przekrocza one tej, ktora jest u npc.. Nie przemysleliscie tego chyba :P

Nie da się ich sprzedać... :)

Opublikowano

Czy dungeony są w jakiś sposób przyspieszone? Np. DT czy tak jak na PL'u same pieczęcie będzie się robić 15 min?

Opublikowano

Czy dungeony są w jakiś sposób przyspieszone? Np. DT czy tak jak na PL'u same pieczęcie będzie się robić 15 min?

Pieczątki przyspieszone, brak mobów na metku/riperze, szybszy drop właściwej mapy. 

Opublikowano

Ja tam w sumie lubię bony 6/7.

Dawno nie grałem na takim serwerze i w sumie tęsknię za " Masz pakieta ", czyli serwer stylu EliteMT2, gdzie robiło się 5/10 woj itd <3

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...