Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest pierwsza aktualizacja z ktorej nie jestem zadowolony. Po uj usuneliście możliwość sprzedawania wszystkich sztabek na raz?

Ludzie nieumiejętnie sprzedawali sztabki, przez co Yangi się bugowały (liczba Yang wynosiła 0),

Dnia 24.12.2015 o godzinie 12:10 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- zmniejszono obrażenia w łuku,

- ponownie przywrócono zasięg u archera, który nie wpływa na jego obrażenia,

- zwiększono (lekko) obrażenia zadawane z Trującej Chmury,

- usunięto teleportację u Mikołaja,

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Opublikowano

Większość graczy to WP, sporo osób gra też daggerem - polepszyliście te klasy

Jest niewiele archerów z tego co widziałem - osłabiliście tą klasę.

Sam gram archerem i w perf eq pvp na bodajże 110 lvl w pvp klasy takie jak WP, dagger stawiają bardzo duży opór, teraz są jeszcze lepsze, a ja jako archer słabszy. Trochę się tego obawiam. Dam znać po świętach jak balans na moim lvlu się przedstawia.

Co do serwera to gorąco polecam każdemu. Administracja się stara, częste aktualizacje, graczy sporo, trzeba się trochę przyłożyć aby zrobić całe eq ( chodzi mi o ulepki ). Ten update jest pierwszym do którego jestem mocno sceptycznie nastawiony, bo obawiam się, że archer będzie bezużyteczny. Aktualnie wzmocniliście praktycznie każdą klasę oprócz osłabionego archera. Dam znać po świętach co i jak.

Wesołych świąt :)

Opublikowano

Sam gram archerem i w perf eq pvp na bodajże 110 lvl w pvp klasy takie jak WP, dagger stawiają bardzo duży opór, teraz są jeszcze lepsze, a ja jako archer słabszy. Trochę się tego obawiam. Dam znać po świętach jak balans na moim lvlu się przedstawia.

Co do serwera to gorąco polecam każdemu. Administracja się stara, częste aktualizacje, graczy sporo, trzeba się trochę przyłożyć aby zrobić całe eq ( chodzi mi o ulepki ). Ten update jest pierwszym do którego jestem mocno sceptycznie nastawiony, bo obawiam się, że archer będzie bezużyteczny. Aktualnie wzmocniliście praktycznie każdą klasę oprócz osłabionego archera. Dam znać po świętach co i jak.

Słuchaj, to że większość osób gra daną klasą nie powinno wpływać na jej faworyzowanie. 

Opublikowano

Słuchaj, to że większość osób gra daną klasą nie powinno wpływać na jej faworyzowanie.

Dążę do tego, że aktualny balans poszedł nie do końca w dobrą stronę, bo teraz WP i dagger to będzie kosa, a chyba nikt nie chce grać na serwerze gdzie 30% to dagger i WP a pozostałe 40% to reszta klas. Ale jak to mówią metodą prób i błędów trzeba działać. Kto wie, może to ja się mylę.

Uczeń
Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie tego serwera.

- Dużo gra tutaj ludzi?

- Jaką klasą gra się najlepiej w pvp/exp? 
- Ciężko tutaj o ulepki? 

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie tego serwera.

- Dużo gra tutaj ludzi?

- Jaką klasą gra się najlepiej w pvp/exp?

- Ciężko tutaj o ulepki?

- W godzinach szczytu 1500+

- Exp to każdą dasz radę, a pvp na tą chwilę WP dagger mental

- O ulepki teoretycznie nie, ale trzeba robić sporo dungeonów które są przyjemne :)

Opublikowano

A będzie jeszcze jakaś aktualizacja lvlowa? Jakaś dodatkowa fabuła? Dungeony? Jakieś bajery na serwerze? 

Co jak co ale strasznie izi było wbicie tego 200lvla i przydałoby się zwiększenie progu lvlowego.

Opublikowano

A będzie jeszcze jakaś aktualizacja lvlowa? Jakaś dodatkowa fabuła? Dungeony? Jakieś bajery na serwerze? 

Co jak co ale strasznie izi było wbicie tego 200lvla i przydałoby się zwiększenie progu lvlowego.

Z lvlem akurat nie ma żadnego problemu, ale ja już z eq zaczynam mieć. Robię te eq na 200 już chyba z dobry tydzień, dziennie mam po 2 ulepszenia każdego itemka i dupa niestety.

Więc nie spieszyłbym się z tym tak szybko.

Opublikowano

Z lvlem akurat nie ma żadnego problemu, ale ja już z eq zaczynam mieć. Robię te eq na 200 już chyba z dobry tydzień, dziennie mam po 2 ulepszenia każdego itemka i dupa niestety.

Więc nie spieszyłbym się z tym tak szybko.

i tu właśnie zaczyna się współpraca bo zobacz tak z drugiej strony, znajdujesz gildie i idzie 10 osób na jednego dunga powiedzmy ze dwa razy i są już ulepy dla jednej osoby i to nawet sporo 

Opublikowano

i tu właśnie zaczyna się współpraca bo zobacz tak z drugiej strony, znajdujesz gildie i idzie 10 osób na jednego dunga powiedzmy ze dwa razy i są już ulepy dla jednej osoby i to nawet sporo 

I co z tego skoro dla tych pozostałych 9 też trzeba to zrobić, na to samo wychodzi, lol xD

Opublikowano

Kiedy zostaną dodane Dungeony Specjalne które są w prezentacji ?  :> 

Da sie wydropić PD na 100% ?

PD 100% można zdobyć jedynie z Itemologii I, bądź w IS'ie (Mikstura Mądrości - działająca jako bonus, + 100% doświadczenia na okres 1H).

Pytanie do administracji: Czy po evencie świątecznym skarpetki znikną z ekwipunku?

Nie, nie znikną.

Opublikowano

Czemu nie działa mi strona główna? Wyświetla się, iż: 

Brak odebranych danych

Na proxach stronka działa, ale rejestracja nie jest tam możliwa..

Opublikowano

Czemu nie działa mi strona główna? Wyświetla się, iż: 

Brak odebranych danych

Na proxach stronka działa, ale rejestracja nie jest tam możliwa..

Próbowałeś wejść na stronę poprzez inną przeglądarkę ?

O pvp polecałbym sie wypowiedzieć dopiero gdy wbijesz 200 lvl i full eq, misje, pasy, roski. Bo chodzi o pvp na najwyższym lvl'u, a nie jakieś 110 lvl. To jest serwer IZI a nie jakiś Medium :)

Opublikowano

Próbowałem na innych przeglądarkach, uruchomiałem ccleanera, wyłączyłem zaporę  jak i anty-wirusa i nic nie pomogło.. :/

Opublikowano

oplaca sie zaczynac? serwer juz troche ma dlatego tak pytam

na serwie jest te 1k+ graczy czy licznik sciemia

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

oplaca sie zaczynac? serwer juz troche ma dlatego tak pytam

na serwie jest te 1k+ graczy czy licznik sciemia

to ze ma tam tydzien czy dwa to nie znaczy zeby nowi graczy juz tam nie wchodzili licznik nie podrecany

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

to ze ma tam tydzien czy dwa to nie znaczy zeby nowi graczy juz tam nie wchodzili licznik nie podrecany

no spoko spoko 

jakia klase tu polecacie do pvp i do expa jednoczesnie?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

no spoko spoko 

jakia klase tu polecacie do pvp i do expa jednoczesnie?

Do expa każda klasa jest dobra, a do pvp polecam daggera/mentala.

­

Opublikowano

Witajcie.

Od pewnego czasu występują problemy z zalogowaniem się, a w samej grze można napotkać lagi. Problem nie leży po Naszej stronie. Lagi spowodowane są POTĘŻNYMI atakami DDoS, które skierowane są w Naszą stronę.
Prosimy o wyrozumiałość.

Opublikowano

Ja już od 15 minut nie mogę się zalogować :/

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...