Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur** co za cepy.. pisza, że start o 12 a o 12 dali dopiero clienta do pobrania... teraz kto ma lepsze net ten szybciej wbije lvl itd. CO TO MA BYĆ ?? 

Wy myślicie wgl ?  

Opublikowano

Kur** co za cepy.. pisza, że start o 12 a o 12 dali dopiero clienta do pobrania... teraz kto ma lepsze net ten szybciej wbije lvl itd. CO TO MA BYĆ ?? 

Wy myślicie wgl ?  

Serwer jest dalej off więc pobieraj i nie płacz ;>

Opublikowano

Wy myślicie wgl ?  

Jeszcze nie włączyli serwera... dają szanse dla tych, co mają wolny internet, więc nie płacz.

"Know Your Place"

Opublikowano

Ale 3 postacie juz sa zalozone. Maja przewage! o nie, o nie, o nie! :D
A tak serio. Skoro daja czas dla tych z wolniejszym internetem(co dla mnie jest dosc glupie, bo gdy wejda do gry, to i tak za wiele nie zrobia przy lagach), to o ktorej zamierzaja wlaczyc serwer?

Opublikowano

Jeszcze nie włączyli serwera... dają szanse dla tych, co mają wolny internet, więc nie płacz.

Nie płacze ,bo ja akurat nie mam z tym problemu ale co to za mozg wymyślił.. bigu pisze ze zaraz odpalą a ludzie godzine do pobrania..

Opublikowano

No i co ? 100 osob gra, 500 nie bo jeszcze nie pobrali, ta administracja to po prostu smiech na sali, nie maja pojecia jak wystartować i chcą latami ciągnąć serwer..

Opublikowano

No i co ? 100 osob gra, 500 nie bo jeszcze nie pobrali, ta administracja to po prostu smiech na sali, nie maja pojecia jak wystartować i chcą latami ciągnąć serwer..

Tak inni stawiają serwery niby taki profesjonalizm a pada po tygodni dwóch. Tu będzie długo stać wiec no.

Opublikowano

Tak inni stawiają serwery niby taki profesjonalizm a pada po tygodni dwóch. Tu będzie długo stać wiec no.

Po co ma stać długo, skoro nie ma graczy? f**k logic.

Serwer taki sobie, raczej nie postoi miesiąca.

­

Opublikowano

Serwer niby zapowiadał się profesjonalnie, a tutaj nawet żadnej informacji od założyciela o starcie, to samo z clientem - zero info. 
Jakiś gracz napisał "DZIAŁA, GRAMY!" i ludzie heja - wbijają na serwer...Już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać ;)

Opublikowano

Po co ma stać długo, skoro nie ma graczy? f**k logic.

Serwer taki sobie, raczej nie postoi miesiąca.

­

Oj będzie stał uwierz.

Opublikowano

Powiem Wam, że w życiu nie widziałem takiej ilości bugów na jednym serwerze :D 

Po co oni robili tą betę?

"Know Your Place"

Opublikowano

Powiem Wam, że w życiu nie widziałem takiej ilości bugów na jednym serwerze :D

Po co oni robili tą betę?

Najlepsze jest to, że są to te same błędy co na becie. ;)

Ale tak to jest jak technik/admin siedzi na forum i pisze z adminką forum zamiast poprawiać błędy. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...