Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Super sprawa że postanawiacie zrobić taką 'mini' reaktywację pandorki tzn chodzi mi o pliki itd.

Typowy oldschool który giba nie  pamięta jak to było 3/4 lata temu na starej pandorze :).

Miejmy nadzieję że wystartujecie bez problemów,i ddosów..

Napewno zawitam na dłużej bo kocham takie serwery :v

Widzimy się na starcie .Pozdro 

PS.Mam pytanie dotyczące DT ( czy będzie ono prywatne/skrócone ? ) 

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wiesz to była częścią pandory stojące boty w m1 xdd i gówno można im było zrobić a wiesz te boty to me wspomnienia pandory xddd.

76561198131465169.png
Opublikowano

no wiesz to była częścią pandory stojące boty w m1 xdd i gówno można im było zrobić a wiesz te boty to me wspomnienia pandory xddd.

Nie kombinuj tylko przyznaj sie po prostu, że sam bociłeś :D

"Know Your Place"

Opublikowano

coś znowu ze stroną jest nie tak? 

Strona jeszcze cały czas działa.

Opublikowano

"Jeszcze" :D
klama1416, o 18:00. Czytaj poprawnie.
Rozumiem, ze dopiero od tej godziny bedzie mozliwy do pobrania klient, czy puscicie go szybciej?

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens stawiania ponownie Pandory dla 300 graczy. Nic nowego to tam nie ma, a gildie i tak nie wrócą już jestem niemal pewny że są już jakieś układy między administracją, to się da przewidzieć. Raczej szału nie zrobi, pozdrawiam, członek starego Invades. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

No na serio  :D bronie i zbroje w item shopie  :D

Hwang 400 Sm = sms 30 zł  :D

Jak dobrze pamiętam to na Pandorze także Hwang był w IS, oraz również ten Hwang był o wiele słabszy. A dlaczego? :D Bo miał wbudowane bony, które dało się wbić jedynie na stalce.

Mam nadzieję, że się nie mylę. Jeszcze coś? :D

//edit

Poza tym co to za bronie? :D Złodziej dusz, demoniczne ostrze - noooooo to już przesada, p2w jak nic :D

"Know Your Place"

Opublikowano

nigdy nie grałem na pandorce... pobiera się już, ale pare pytań na które odp. nie znalazłem w prezce a nie mam czasu teraz szukać po odpowiedziach :c

Truciak skąd? Przerabia się go? Są tylko 4 sety zbr?  Pety są do zdobycia za np. jakąś misje? 250lv max a ostatnia mapa na 150? W ile czasu bez IS wbije maxa? Jaka postać była najlepsza do pvp na starej pandorze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...