Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co przeżywać z tym ItemShopem. Z broni to tam nic nie ma, a hwang na bank ma jakieś wady tak jak pisał Hajfi.

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. Jak ściągnąłem normalnie całego clienta to potem jeszcze przez patcher musze odpalić, tak?? 

Opublikowano

Mi identycznie, za to zadałem pytanie. Ściągnąłem całego clienta, próbowałem wejść do gry żeby zobaczyć czy mi odpali w ogóle gre i nic nie reaguje. No to spróbowałem przez patcher. Coś tam się patchuje, ale idzie jak krew z nosa... 

Opublikowano

Pewnie wyłączyli patchowanie, aby wgrać nowe pliki. Poczekajcie chwilke, pewnie niedługo włączą.

"Know Your Place"

Opublikowano

Jak odpaliłem Waszego patchera to mi się metin2PL zaczął ściągać xDD Dobra robota

Właśnie coś za długo mi się patchowało :D 

Opublikowano

ProblemowiecXD, nikt nie przezywa. Po prostu kazdy z nas chce sie dowiedziec, czy gra dziala, skoro jest juz po godzinie jej otwarcia. Czy ktos tutaj wszczyna gownoburze o to, ze nie dziala jeszcze? Zgaduje, ze wiekszosc z nas zna problem DDOSow itp., dlatego kazdy czeka. :)

Opublikowano

MVP, malo to jest serwerow, ktore dodaja te wszystkie nowosci? Jakby ktos nie chcial grac na serwerze typu Tanavis, to by nawet nie spogladal w jego opis. Mi sie wlasnie podoba ten stary styl- to, co bylo najlepsze w metinie kiedys. :)

Opublikowano

Ja tu widzę lekko edytowane Eli*e...

Na serwie niestety nic nowego, a ludzie chcą się w końcu czymś zaskoczyć!

Nie, nie chcą. Chcą stary dobry serw z klimatem, tyle.

Opublikowano

Dokładnie, ten serwer został stworzony dla tych, którzy nie przepadają za dzisiejszymi serwerami z milionami nowości. Niektórzy chcą wrócić do starych czasów, dlatego zaglądają na ten serwer.

"Know Your Place"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...