Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiana np. z WP na BM będzie możliwa? bo widzę zwój w prezce.

Tak, zmiana będzie możliwa. 

Opublikowano

Paysafecard - przydałby się bo mieszkam w UK i nie mam innej możliwości a PP odpada. Tak to by szło po 50/100f  na serwer...

Pomyślcie nad psc.

W 100% zagram bo serwer widać jest solidny tylko żeby nie było lagów i nie kickało za byle gówno to będzie miodzio.

Jak z updatami? będziecie coś dodawać.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Polecam ze względu na administrację,która przykłada się do tego projektu.

Mam nadzieję na wkońcu udany rework pandory B).

Opublikowano

Super serwer szykuje się na bardzo długo stara dobra pandorka :D 

Zagram i powodzenia !

Dziękujemy bardzo za wsparcie. Powodzenia!

Od razu będzie odblokowany 250? Bo ostatnie expowisko na 150 a max 250.. 

Tak. Poziom 250 będzie dostępny od razu. Ostatnia mapa jest mapą na 150 poziom. Później trzeba udać się do Atlantydy V2, by wbijać większe poziomy. 

Paysafecard - przydałby się bo mieszkam w UK i nie mam innej możliwości a PP odpada. Tak to by szło po 50/100f  na serwer...

Pomyślcie nad psc.

W 100% zagram bo serwer widać jest solidny tylko żeby nie było lagów i nie kickało za byle gówno to będzie miodzio.

Jak z updatami? będziecie coś dodawać.

Oczwyście. Updaty są chlebem powszednim. :)

Polecam ze względu na administrację,która przykłada się do tego projektu.

Mam nadzieję na wkońcu udany rework pandory B).

Powodzenia na starcie :**­

gl hf.

powodzenia ciekawe ile na strcie ludzi bd ;d

Dziękujemy za słowa otuchy. :)

Opublikowano

Ja bym poprosił klienta, bo nie będzie mnie jutro szybciej niż 18, a chciał bym ruszyć wraz z wszystkimi <3 Kozak serwer stare dobre czasy 

a internetu to nie mam jakiegoś oszałamiającego 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ja bym poprosił klienta, bo nie będzie mnie jutro szybciej niż 18, a chciał bym ruszyć wraz z wszystkimi <3 Kozak serwer stare dobre czasy 

a internetu to nie mam jakiegoś oszałamiającego 

Klient pojawi się dopiero jutro. Niestety musisz poczekać. 

Opublikowano

Mam jedynie nadzieję, że nie postanowicie dorzucić do Item Shopu tysięcy różnych fryzur/kostiumów/biżuterii itp. które kompletnie by zniszczyły balans gry między osobami płacącymi, a niepłacącymi.

Jeżeli jakoś to ogarniecie to życzę Wam sukcesów, ogromnej popularności i bezproblemowego startu.

To serwer na który długo się czekało, nie zawiedźcie nas!

"Know Your Place"

Opublikowano

Mam jedynie nadzieję, że nie postanowicie dorzucić do Item Shopu tysięcy różnych fryzur/kostiumów/biżuterii itp. które kompletnie by zniszczyły balans gry między osobami płacącymi, a niepłacącymi.

Jeżeli jakoś to ogarniecie to życzę Wam sukcesów, ogromnej popularności i bezproblemowego startu.

Tak jak na pandorze jest czyli bedzie okej :)

Opublikowano

Ostatnie bronie dla każdego są paskudne, najbrzydsze z całego setu ;/

The past has gone

Opublikowano

Takie, jakie były na Pandorze.

Osobiście nudzą mnie już takie serwery. Wolę nowe, bardziej pomysłowe. Nie zagram.

­

c:

Opublikowano

Nic nie dorzucamy. Wszystko tak jak było na Pandorze w IS będzie i u nas.

Takie były na Pandorze i takie zostaną. :)

Opublikowano

Mi się kojarzy z elite xD

Raczej zagram, ale nie wiem czy to ma sens... bo takiego sukcesu jak pandora, elite, itd. nie odniesiecie : )

Opublikowano

Mi się kojarzy z elite xD

Raczej zagram, ale nie wiem czy to ma sens... bo takiego sukcesu jak pandora, elite, itd. nie odniesiecie : )

Ja uważam, że to może być przełom ile osob ze starszej daty by zagrało na tym serwerze to jest pogrom ! Nowi gracze nie maja gdzie  grac bo reszta tych serwerow to za przeproszeniem syf!

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

w koncu cos w typie Pandory, bez gowien, mam tylko nadzieje, ze postacie beda dobrze zbalansowane, a nie jak to ma miejsce na innych serverach.

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Pytanie tylko takie ile osób zatrzyma się u was a ile na innych serwerach, z tego co wiem to około 5 serwerów wychodzi przez cały weekend jak nie więcej, to pewnie garstki na każdym z nich się osiedli i będzie po trochu na każdym :D ale życzę powodzonka, sam od siebie wejdę i sprawdzę serwerek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...