Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19456801c2807003ce4568b3343c5c8b.png

2c35f84efbca07b4a4c100480a646597.png

a2ec0690f59921a6cc0635036942faec.png

0ed217d60df441f87b86233a32f99f0b.png

429bf38bf3543bbd4fdb6f35061c4958.jpg

008f5224d431eec10f6674ff7efdeb05.png

SS weryfikacyjny

1cb616e80f62d493d6582488094ab073.jpg

1b210bed64a6c194cf735b02756ed0af.jpg

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wyczytałem, od M1 czytamy księgami a od G1 kamieniami duchowymi, ale...

jaka ilość pozytywnie przeczytanych KU/KD jest potrzebna­ do wbicia skilla na G/P?

­

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, od M1 czytamy księgami a od G1 kamieniami duchowymi, ale...

jaka ilość pozytywnie przeczytanych KU/KD jest potrzebna­ do wbicia skilla na G/P?

KU

Żeby skill wszedł z M1 na M2-musimy przeczytać pomyślnie jedną( 1 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M2 na M3-musimy przeczytać pomyślnie dwie( 2 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M3 na M4-musimy przeczytać pomyślnie trzy( 3 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M4 na M5-musimy przeczytać pomyślnie cztery( 4 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M5 na M6-musimy przeczytać pomyślnie pięć( 5 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M6 na M7-musimy przeczytać pomyślnie sześc( 6 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M7 na M8-musimy przeczytać pomyślnie siedem( 7 ) ksiąg..
Żeby skill wszedł z M8 na M9-musimy przeczytać pomyślnie osiem( 8 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M9 na M10-musimy przeczytać pomyślnie dziewięć( 9 ) ksiąg.
Żeby skill wszedł z M10 na M11(na G)-musimy przeczytać pomyślnie dziesięć( 10 ) 

Skile z G na P

G1 -> G2
G2 -> G3
G3 -> G4
G4 -> G5
G5 -> G6
G6 -> G7
G7 -> G8
G8 -> G9
G9 -> G10
G10 -> P

Jest do dość zbędne ponieważ w sklepiku jest tęczowy kamień który kosztuje 50kk i wbija nam wybrany skill na P jeśli mamy go na m1.
Ktoś może zapytać skąd tyle kasy.. odpowiedź jest prosta na serwerze z mobów dopi sztabka 10,5,2kk

hmm jakie haslo do pobrania klienta ? 

Client będzie można pobrać już jutro od godziny 15:30

Opublikowano

Również zagram, jeden normalny, wśród tych zjebanych serwerów easy..
Wszędzie po 20 setów eq, po 100 petów, po 100 wierzchowców, posrane systemy do rozbudowywania miesiącami (jeśli nie tłuczemy po 10h dziennie przed kompem i nie pakujemy 1/4 wypłaty w IS). Fajny pomysł, dla zabicia nudnych zimowych wieczorów, lecz mam nadzieje że serwer nie jest zbyt nastawiony w stronę medium`a. 
Również + za sety broni, rozważacie dodanie jeszcze jakichś setów? Ps. przydałaby się obszerniejsza prezentacja, ale nie jest źle.

Ps. Jaka szkoda że GladoR marnuję się w rękach jakichś gówniarzy.. ubolewam nad tym że nikt nie weźmie się za Gladora, dodać pety, kilka misji, 
może jakieś eq, kilka expowisk i dungeonów, zwiększyć handel, stack, wpakować część nowości która jest na innych serwerach i byłoby miodzio. 

W każdym razie powodzenia ;)

Opublikowano

Na pewno zawitam. Czemu biolog co 1 h ? 

Biolog co 1h dlatego by za szybko go nie robić. Biolog jest dość istotny bo są bardzo dobre bonusy za misje które przy pvp dają dość duże znaczenie.

Do biologa dropi eliksir z sakiew szczęścia

Wszędzie po 20 setów eq, po 100 petów, po 100 wierzchowców, posrane systemy do rozbudowywania miesiącami (jeśli nie tłuczemy po 10h dziennie przed kompem i nie pakujemy 1/4 wypłaty w IS). Fajny pomysł, dla zabicia nudnych zimowych wieczorów, lecz mam nadzieje że serwer nie jest zbyt nastawiony w stronę medium`a. 

Również + za sety broni, rozważacie dodanie jeszcze jakichś setów? Ps. przydałaby się obszerniejsza prezentacja, ale nie jest źle.

Ps. Jaka szkoda że GladoR marnuję się w rękach jakichś gówniarzy.. ubolewam nad tym że nikt nie weźmie się za Gladora, dodać pety, kilka misji, 

może jakieś eq, kilka expowisk i dungeonów, zwiększyć handel, stack, wpakować część nowości która jest na innych serwerach i byłoby miodzio. 

Dziękujemy za miłe słowa.

Opublikowano

Polecam lubiłem pandorę i mało zmian jest innych jak narazię ze zmian nwm czy widzę ale nie będzie szmaragdów ?

76561198131465169.png
Opublikowano

Polecam lubiłem pandorę i mało zmian jest innych jak narazię ze zmian nwm czy widzę ale nie będzie szmaragdów ?

Szmaragdy są lecz nie są częścią systemu ulepszeń, można je zdobyć ze szakty smoka.

Opublikowano

Tak wszyscy na MPC się srali ze zrobieniem reworka pandory, zobaczymy czy Wam to wyjdzie i będziecie mieli chociaż stałe 500 graczy.

W reklamę będziecie musieli sporo zainwestować, bo ludzi już nudzą stare serwery, a tu jest dodane tyle co standardowo na każdym innym serwie :D

Życzę powodzenia, na pewno się przyda :D

Opublikowano

Tak wszyscy na MPC się srali ze zrobieniem reworka pandory, zobaczymy czy Wam to wyjdzie i będziecie mieli chociaż stałe 500 graczy.

W reklamę będziecie musieli sporo zainwestować, bo ludzi już nudzą stare serwery, a tu jest dodane tyle co standardowo na każdym innym serwie :D

Życzę powodzenia, na pewno się przyda :D

Co kto woli mnie na przykład mdli i rzygam nowymi serwerami easy gdzie jak ktoś wyżej pisał jest pizdyliard wszystkiego a tak naprawdę nie ma nic. Właśnie taka pandorka była zajebistym jak nie najlepszym serwerem easy może na równi z elite. 

vnm1k.png

Opublikowano

Stara świetna Pandora z paroma dodatkami, które wprowadzają, trochę świeżości . Nie ma żadnych map, mountów, stroi z Tibii ITD . Prezentacja wykonana bardzo fajnie, przejrzysta, nie bolą oczy podczas czytania . Polecam i po przerwie zawitam ^^

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Najpierw piszesz o serwerach z nowościami, że są złe, a potem o tym, żeby do gladora dodać pety, eq, mapy i inne nowości, które są na innych serwerach xD

Nie ma tu czego gratulować, przecież to tylko rework pandory. Obstawiam, że będzie tak samo jak z tymi super reworkami diamonda, których było już ile? 3?

Mimo to powodzenia, bo może się przydać.

tenor.gif

Opublikowano

Podoba mi sie serwer napewno zawitam :) mam nadzieje że start  odbedzie sie zgodnie z planem :) Powodzenia i Pozdrawiam :)

PS: w IS bedzie mozliwosc doladowania SM poprzez PSC ? i za eruo :)

Venum

Opublikowano

Najpierw piszesz o serwerach z nowościami, że są złe, a potem o tym, żeby do gladora dodać pety, eq, mapy i inne nowości, które są na innych serwerach xD

Nie ma tu czego gratulować, przecież to tylko rework pandory. Obstawiam, że będzie tak samo jak z tymi super reworkami diamonda, których było już ile? 3?

Mimo to powodzenia, bo może się przydać.

Źle mnie zrozumiałeś, Glador nie osiągnąłby +500 stałych graczy gdyby nie drobne poprawki liftingowe, wprowadzone drobne poprawki umilające i odrobinę przedłużające zabawe na serwerze. Gardzę serwerami gdzie nasrane jest multum wszystkiego, po prostu mnie strzela coś jak widzę kolejne takie samo gówno które wychodzi co jakiś czas.. Np. Malygos hahahah przecież to niewypał w 98490284908% gdyby Dark dobrze ogarnąłby GladoR`a miałby serwerek miodzio, a tak to kolejny taki sam s**t :D 

W prawdzie nie dyskutujemy o Galdorze i innych serwerach bo robimy offtop, mam nadzieje ze ten rev będzie perełką wśród tego chłamu..

Co do tematu, każdą profesją dam radę w expie lub na bossach? Czy nie ma opcji ubić mentalem tego co np bodziakiem? (w sensie ze bodym łatwiej)

Opublikowano

hasło do klienta ? bo trzeba podać kod zeby pobrac.

Serwer spoko pandorka z lekkim powiewem świeżości zapowiada się zacnie.

Opublikowano

Mam pytanie.

Jak robimy biologa, który jest co godzinę i na przykład nie zdobędziemy na odpowiednim poziomie tych potrzebnych rzeczy do oddania (zębów itd) to czy na wyższym normalnie będą one dropić czy trzeba będzie robić osobną postać aby zdobyć te rzeczy?? 

Pozdrawiam, zagram.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie.

Chociaż za dużo to tutaj nowości nie widzę, ale to na plus. Na niektórych serwerach jest od cholerci nasrane dupereli, eq pizdyriald i 10h dziennie dropenia by je zrobić. Tutaj stara klasa, mało, konkretnie.

Niestety wiem, że niektórych to zniechęca, bo wolą nowości, także życzę powodzenia. Mam nadzieję, że się uda.

Opublikowano

Mam pytanie.

Jak robimy biologa, który jest co godzinę i na przykład nie zdobędziemy na odpowiednim poziomie tych potrzebnych rzeczy do oddania (zębów itd) to czy na wyższym normalnie będą one dropić czy trzeba będzie robić osobną postać aby zdobyć te rzeczy?? 

Pozdrawiam, zagram.

Będą dostępne Eliksiry, dzięki którym będzie można zniwelować czas oczekiwania u Biologa.

Na niższym poziomie będzie lepszy drop przedmiotów potrzebnych Biologowi, więc polecam dropić na mniejszym levelu. 

hasło do klienta ? bo trzeba podać kod zeby pobrac.

Serwer spoko pandorka z lekkim powiewem świeżości zapowiada się zacnie.

Jutro będzie dostępny client do pobrania. Nie będzie potrzeba żadnego klucza.

Zapowiada się ciekawie.

Chociaż za dużo to tutaj nowości nie widzę, ale to na plus. Na niektórych serwerach jest od cholerci nasrane dupereli, eq pizdyriald i 10h dziennie dropenia by je zrobić. Tutaj stara klasa, mało, konkretnie.

Niestety wiem, że niektórych to zniechęca, bo wolą nowości, także życzę powodzenia. Mam nadzieję, że się uda.

Dziękujemy bardzo. Mamy nadzieję, że serwer spełni oczekiwania! :)

Co do tematu, każdą profesją dam radę w expie lub na bossach? Czy nie ma opcji ubić mentalem tego co np bodziakiem? (w sensie ze bodym łatwiej)

Tak, poradzisz sobie każdą klasą bez wyjątku, ponieważ są 6-7 bony przeznaczone do expa.

Podoba mi sie serwer napewno zawitam :) mam nadzieje że start  odbedzie sie zgodnie z planem :) Powodzenia i Pozdrawiam :)

PS: w IS bedzie mozliwosc doladowania SM poprzez PSC ? i za eruo :)

Płatność PSC na chwilę obecną odpada.

Możliwe płatności obecnie:

SMS (automat)

Przelew (automat)

PayPal - na chwilę obecną trzeba będzie się zgłosić do Dekadora aby zrealizować płatność. Po miesiącu będzie to dostępne na stronie, ponieważ będzie nowe kodowanie strony.

Wszystko fajnie zawitam na serwerze takie pytanie event świąteczny będzie jakiś ??

Oczywiście. Event Świąteczny się odbędzie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...