Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protektor

Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3

• Tak, bardzo chętnie.
    • Niestety, nie przekonaliście mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile przewidujecie na starcie ?

Przewidywania nie są dla nas, nie jesteśmy wróżkami ani jasnowidzami xD

Liczymy na sporą ilość graczy, zobaczymy jak będzie :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

bardziej chodzi mi o gospodarke serweru, takie cos wszyskto psuje, ale nie moj w tym interes, bardzo szybko nie bedzie sensu dropienia ksiag i kamoli co za tym idzie m1/m2 calkowicie bezuzyteczne

Pasjonat
Opublikowano

Fishbot będzie zakazany ?

Nawet jeśli byłby legalny to wątpię że ktoś byłby w stanie uruchomić go na tym cliencie XDD 

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Nawet jeśli byłby legalny to wątpię że ktoś byłby w stanie uruchomić go na tym cliencie XDD 

­

Oby tak było, ale wiesz zawsze się znajdzie, ktoś komu nie będzie pasować ze nic nie działa. Jak dla mnie mogliby bardziej podciągnąć system łowienia. Te stare czasy gdzie w jinno stało po kilkanaście osób na rybach... ahh klasyka <3 

Pasjonat
Opublikowano

Oby tak było, ale wiesz zawsze się znajdzie, ktoś komu nie będzie pasować ze nic nie działa. Jak dla mnie mogliby bardziej podciągnąć system łowienia. Te stare czasy gdzie w jinno stało po kilkanaście osób na rybach... ahh klasyka <3

Myślę że dużo osób będzie łowić rybki , są na to misje jest szansa na wyłowienie broni na 75 , więc wydaje mi się że nooo :D troszkę ludzi tam będzie :)

­

Opublikowano

Godzina 14.00 TS : ts-erios.pl Event zagadki, wygraj SM, mamy wiele zagadek każdy kto będzie się znajdować, automatycznie bierze udział, zadawane będą 3 pytania z czego będzie sumowana PTK, wiec każdy otrzyma daną ilość sm. :)

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­Zapraszam do wstawiania sygnatur i avatarów z naszym logo!

Pamiętajcie, że to właśnie społeczność tworzy ten serwer, oraz społeczność jest tam najważniejsza.

eriosgkmk.gif

avek.png

sygna.png

28ahrv9.jpg

24pe7h2.png

33bzkhc.png

2wbuz9h.png

No i widzimy się dziś na starcie! Avelion

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­Zapraszam do wstawiania sygnatur i avatarów z naszym logo!

Pamiętajcie, że to właśnie społeczność tworzy ten serwer, oraz społeczność jest tam najważniejsza.

eriosgkmk.gif

avek.png

sygna.png

28ahrv9.jpg

24pe7h2.png

33bzkhc.png

2wbuz9h.png

No i widzimy się dziś na starcie! Avelion

Dlaczego piszesz z 2 konta F7? co do serwera dalej nie po;lecam sklejka innych serwerow i 23 ludzi w prezce napewno bedzie duzo ludzi ^^

Opublikowano

­

Dlaczego piszesz z 2 konta F7? co do serwera dalej nie po;lecam sklejka innych serwerow i 23 ludzi w prezce napewno bedzie duzo ludzi ^^

Że kto koleżko? Mam na imię Filip, dla Twojej wiadomości i za bardzo się panoszysz jak na osobę z 2k15 :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Nie rozumiem twojego zachowania. Próbujesz być trollem, ale wychodzi Ci to żałośnie...

Na ilu kontach już bana wyrwałeś?

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Dobra Perserga skończ płakać. Zastanów się lepiej jak działają konta na mpc i czy opłaca się robić nowe i siedzieć na nim 5 dni, jednocześnie na swoim, wiec jak już tak płytko myślisz to szukaj nowych argumentów, start jest o 15 wiec nigdy nie będzie siedział 4h przed i czytał tego samego. Wyjdź na dwór a nie zawracasz czas ludziom, którzy jednak mają chęć coś zrobić dla graczy.

5994814493071721415289.png

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

perserga ja Ci radze ochłoń chłopie bo Ci żyłki popękają :D

Po prostu nie chcesz grać to WYJDZ i nie wracaj a te wszystkie twoje hejty są gówno warte 

Wiesz dlaczego ?

Bo większego dzieciaka niż ty nie widziałem .... :)

Zapraszam na serwer godzina 15:00 [shinnso]  NaFazie :*

Opublikowano

Kiedy event świąteczny wprowadzicie? (może już było takie pytanie ale nie chce mi się szukać)

///Edit. Znalazłem. Od startu serwera do 12 grudnia :)

Pasjonat
Opublikowano

Kiedy event świąteczny wprowadzicie? (może już było takie pytanie ale nie chce mi się szukać)

///Edit. Znalazłem. Od startu serwera do 12 grudnia :)

Tak , dokładnie.

Dodam że event został troszeczkę edytowany ( mam nadzieję ze na lepsze ) ale nic nie zdradzę :) 

Pozdrawiam i zapraszam na start.

­

Opublikowano

POST INFORMACYJNY

Forum jest wyłączone z powodu przerwy technicznej do godziny 13:10.

Wracamy za chwilę :)

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

No nie powiem przeczytałem całą prezkę a rzadko mi się to zdarza bo są zazwyczaj monotonne i nudne a tutaj jest inaczej.

Z tym, że o medalach nie doczytałem co ile czytamy? Bo jeśli mam czytać co parę godzin medale to raczej nie każdemu się to spodoba.

Opublikowano

­Zapraszamy do odwiedzania na forum KLIK

Do startu jeszcze trochę czasu, możemy się zrelaksować grając w forumowe gierki, lub przywitać i podyskutować!

Pozdrawiam Avelion!

eriosgkmk.gif

Pasjonat
Opublikowano

No nie powiem przeczytałem całą prezkę a rzadko mi się to zdarza bo są zazwyczaj monotonne i nudne a tutaj jest inaczej.

Z tym, że o medalach nie doczytałem co ile czytamy? Bo jeśli mam czytać co parę godzin medale to raczej nie każdemu się to spodoba.

Bardzo się cieszę że Ci się spodobało :)

O ile dobrze pamiętam to była godzina w przypadku pomyślnego przeczytania , a 30min jak spali , nie jestem pewny ;/

//edit. 

ZAPRASZAM NA TS3 / KONKURS O 14:00 

25s258l.png

­

Opublikowano

medale co 1h :)

Zapraszamy na konkurs na ts3!

ts-erios.pl

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...