Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protektor

Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3

• Tak, bardzo chętnie.
    • Niestety, nie przekonaliście mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Prezentuje się ciekawie, myślę, że będzie to świetny serwer :)

Polecam.

Mi tez się tak wydaje , dzięki !

Zapowiada się dobrze !!

Wpadne :p

Dzięki , czekamy czekamy ;)

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Tęczak w IS, Egzo w IS... To jakaś kpina? Egzo w is + dungi? Znając życie, to będzie dropiło z baronówny albo z DT, co jest kpiną, bo nawet na G nie da rady mieć aury przy 30 lvl'u. O tęczaku już nie wspomne. Pewnie wjebiecie go do IS za 7 złotych i tyle tego będzie. A na Eventach to... Raz na miesiąc MOŻE ktoś zdobędzie tęczaka. Łooo! ^^.

Może zagram, wygląda zachęcająco. Tylko śmierdzi IS'em na kilometr.

1z67dxt.png

Opublikowano

Kolejny , który to już niby medium ?? Nic specjalnego, nic nadzwyczajnego, czy przykuwającego uwagę... Serwer sklejka. Nic więcej. Do tego sety jak by krowie z tyłka wyjął... Nie ma tu nic... Po za widoczną próbą zebrania hajsu ... pewnie na ferie. I do tego "nówka" konto....( ps, sorry, już nie nówka, ktoś podmienił :)  

Nie polecam. Nie zagram. Znając moje przeczucia co do serwerów, bedzie tak jak ze wszystkimi innymi - padnie szybciej niż powstanie, szkoda czasu.

Możecie mi mówić Wróżbita Maciej. 

P.S - innowacyjne systemy ?? Gdzie tu takowe , bo ja niczego takiego ni wiedzę, wszystko z plików mpc bądź innych serwerów, jesli w ogóle można tu mówić o jakichś systemach.... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Pasjonat
Opublikowano

Tęczak w IS, Egzo w IS... To jakaś kpina? Egzo w is + dungi? Znając życie, to będzie dropiło z baronówny albo z DT, co jest kpiną, bo nawet na G nie da rady mieć aury przy 30 lvl'u. O tęczaku już nie wspomne. Pewnie wjebiecie go do IS za 7 złotych i tyle tego będzie. A na Eventach to... Raz na miesiąc MOŻE ktoś zdobędzie tęczaka. Łooo! ^^.

Może zagram, wygląda zachęcająco. Tylko śmierdzi IS'em na kilometr.

Troszkę się mylisz kolego , spokojnie egzo będzie dropiło z  wszystkich metinów na serwerze ( wiadomo w m1 jest mniejszy % niż np. na orkach ) z tego co się orientuje to zdobycie tęczaka nie będzie wyczynem :) 

Nie martw się co do itemshopu , liczę że zagrasz na serwerze :) 

Pozdrawiam.

­

Pasjonat
Opublikowano

Kolejny , który to już niby medium ?? Nic specjalnego, nic nadzwyczajnego, czy przykuwającego uwagę... Serwer sklejka. Nic więcej. Do tego sety jak by krowie z tyłka wyjął... Nie ma tu nic... Po za widoczną próbą zebrania hajsu ... pewnie na ferie. I do tego "nówka" konto....( ps, sorry, już nie nówka, ktoś podmienił :)

Nie polecam. Nie zagram. Znając moje przeczucia co do serwerów, bedzie tak jak ze wszystkimi innymi - padnie szybciej niż powstanie, szkoda czasu.

P.S - innowacyjne systemy ?? Gdzie tu takowe , bo ja niczego takiego ni wiedzę, wszystko z plików mpc bądź innych serwerów, jesli w ogóle można tu mówić o jakichś systemach.... 

Serwer ma być po prostu dobry , przyjemny , a co najważniejsze stabilny :) 

Wybacz , wątpię że kto ktokolwiek będzie kierował się "twoim" przeczuciem. 

( z tą podmianą konta to żeś dowalił od samego początku było opublikowane na tym samym ~ so fail. )

Mam szczerą nadzieję że jednak przekonasz się co do serwera , i dasz nam szansę.

Pozdrowionka :)

Opublikowano

Server tworzony był przez 2 miesiące, nie zależy Nam na zdobyciu hajsu, co prawda wydanie w to pieniędzy liczy się ze zwrotem. Nie jest to odgrzewany kotlet, chcemy aby gracze mogli spokojnie grać na MEDIUM, nie hard gdzie musi poświęcać wiele czasu, co prawda tutaj również trzeba troszkę się wkręcić. Nie każdemu można dogodzić, dziękuje za wypowiedź, Macieju. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­Bardzo ładna prezentacja, widać, że grafik posiada doświadczenie. Serwer ma w sobie oprócz innowacji również bardzo klasyczne rzeczy, a co lepsza jest to typ medium.

To w pewnym sensie nie odstraszy gracza oraz nikogo nie zniechęci. Polecam ze względu na Rocky Balboa. Reszty teamu nie znam, lecz wierzę, że Emil nie prowadziłby działalności z byle kim. Na pewno zawitam na serwerze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

­Bardzo ładna prezentacja, widać, że grafik posiada doświadczenie. Serwer ma w sobie oprócz innowacji również bardzo klasyczne rzeczy, a co lepsza jest to typ medium.

To w pewnym sensie nie odstraszy gracza oraz nikogo nie zniechęci. Polecam ze względu na Rocky Balboa. Reszty teamu nie znam, lecz wierzę, że Emil nie prowadziłby działalności z byle kim. Na pewno zawitam na serwerze.

Zwłaszcza, że na serwerze nic nie ma i jest to kolejny serwer, który tak czy siak padnie, a zainteresowania nim i tak nie będzie.

Opublikowano

Zwłaszcza, że na serwerze nic nie ma i jest to kolejny serwer, który tak czy siak padnie, a zainteresowania nim i tak nie będzie.

Zawsze ceniłem twoje wypowiedzi, wiem że obecnie zrobić server który ma mnóstwo nowości przyciągnie wiele graczy, lecz niestety obecnie trudno o nowości, bo mt2 nie brnie w dobrym kierunku, chcemy zostać przy klasyce, mam nadzieje że zmienisz swoje zdanie gdy już wystartujemy, pozdrawiam  :v 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Zapowiada cię ciekawie, może wpadne jak znajde czas.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Serwer polecam typowy klasyk bez nowości być może zawitam :)

Zaopatrzcie się w dobrą reklamę, bo teraz jakaś fala serwerów jest na ten grudzień xD

Dzięki za opinie, odnośnie reklamy mamy 7 dni, wiec chcemy porządnie robić reklamę, co pozwoli Nam dobrze i stabilnie wystartować. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ale nazwę to mogliście wymyślić inną, a nie odejmować litere T od tERIOS.

Szczerze mówiąc, nie było to robione specjalnie jest tyle nazw że ta nam przypasowała, uważam że czepianie się tak małego szczegółu nie ma sensu, uważam post za zbędny. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym. Boże swięty...

Wiesz, nie każdy jest tak nauczony, przecież to nie świadczy o intelekcie danej osoby, co nie? Jak ja mam Ciebie oceniać po pisowni na MPC, to już jesteś skreślony do końca życia, proszę CIę, napisz coś na temat MT2 a nie temat gramatyki. Bo MPC to nie szkoła, tylko forum gier.

Przypominam każdy kto nas reklamuje otrzymuje SM. :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Wiesz, nie każdy jest tak nauczony, przecież to nie świadczy o intelekcie danej osoby, co nie? Jak ja mam Ciebie oceniać po pisowni na MPC, to już jesteś skreślony do końca życia, proszę CIę, napisz coś na temat MT2 a nie temat gramatyki. Bo MPC to nie szkoła, tylko forum gier.

Przypominam każdy kto nas reklamuje otrzymuje SM. :) 

­

Tej prezentacji nie da się przeczytać. W każdym wersie są takie błędy, ale skoro prosisz..

• Medium na 100 poziom to średni pomysł,
  • Kupno przedmiotów za PO mogliście wykonać w "sklepie" niżeli quescie,
  • Pytania w FAQ serwerowym strasznie banalne.

I tak w sumie to nie ma czego oceniać, bo tutaj nic nowego ani innowacyjnego nie ma. Serwer do pogrania na krótki czas.  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...