Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protektor

Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3

• Tak, bardzo chętnie.
    • Niestety, nie przekonaliście mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym, że kolega nad Tobą nie jest w projekcie tylko ma zamiar grać z tego co się zorientowałem (tak da sprostowania, bo avatar i sygnaturka może zmylić).

To nie zmienia postaci rzeczy. Tym bardziej, jeżeli to nie jego serwer dystans powinien mieć ciut większy.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze że w temacie nie brakuje osób które spinają dupę nie wiadomo o co...

JAK SIE KOMUŚ COŚ NIE PODOBA TO PROSZĘ WYJŚĆ :>

Nikomu nikt nie kazuje na tym serwerze grać a niektóre wypowiedzi są tak żenujące jak byście nie mieli się już czego czepiać ...

Ja osobiście POLECAM serwer i zapraszam wszystkich 

Opublikowano

Widze że w temacie nie brakuje osób które spinają dupę nie wiadomo o co...

JAK SIE KOMUŚ COŚ NIE PODOBA TO PROSZĘ WYJŚĆ :>

Nikomu nikt nie kazuje na tym serwerze grać a niektóre wypowiedzi są tak żenujące jak byście nie mieli się już czego czepiać ...

Ja osobiście POLECAM serwer i zapraszam wszystkich 

Dziękuje za sprostowanie. 

Beta testy są zamknięte, chcemy dodać informację że doszedł odcinek od Respekt', pozdrawiamy miłego wieczoru. :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Wiesz, nie każdy jest tak nauczony, przecież to nie świadczy o intelekcie danej osoby, co nie? Jak ja mam Ciebie oceniać po pisowni na MPC, to już jesteś skreślony do końca życia, proszę CIę, napisz coś na temat MT2 a nie temat gramatyki. Bo MPC to nie szkoła, tylko forum gier.

Przypominam każdy kto nas reklamuje otrzymuje SM. :) 

­

Spam bot na 15 serwerach naraz się liczy? :makka:

Reklama YT będzie załatwiona na większą skalę, nie zamierzamy tego odkładać na dzień przed, już od jutrzejszego dnia chcemy zapowiedzi które śmiało pokażemy. :) 

­

Zapowiedzi nic nie dają, a większość już deklarowała, że będzie nagrywać z atreji, więc raczej tej skali wielkiej nie będzie.

­

@Trivor

NIEKTÓRE*, co Ty do mnie masz, skoro mnie nie znasz, ani osobiście ani na ts nie rozmawiałeś, oceniasz mnie po stażu 3 msc na MPC? 

Server nastawiony jest pod graczy, nie pod zysk. Pozdrawiam :) 

Jak już masz ortografię poprawiać to pisz "tę chwilę", a nie "tą chwilę".

Serwer trochę dziwny, medium, a 100lvl, bronie 30lvl u handlarzy, o bronie 75 pewnie łatwo, skille też łatwe... Jedynie w cenie chyba będą zmianki. :v

Powodzenia z serwerem, świetna grafika.

tenor.gif

Opublikowano

Serwera nie polecam ze wzgledu na 1 gma ktorym jest rocky.

Reprezentuje on niski poziom w dodatku chwali się serwerem jak bylby jego no wlasnie mowiles "panie rocky" ze to twoj serwer a jestes tylko gm

http://screenshooter.net/100280899/eyolrxo

http://screenshooter.net/100280899/psacxxe

http://screenshooter.net/100280899/pgsmvye

Jezeli wyrzucicie tego idiote z teamu to polece (mowa tutaj do reszty teamu).

Fajny gotowiec, bardzo ''doświadczona'' administracja, która hejtuje inne ( lepsze ) serwery. Nie no, props. :D ­

Nie polecam, nie ma tu nic ciekawego. Kompletnie nic.  ( nawet podstawy, czyli src )  :makka:

Za wysokie progi jak na F7

Opublikowano

­

Serwera nie polecam ze wzgledu na 1 gma ktorym jest rocky.

Reprezentuje on niski poziom w dodatku chwali się serwerem jak bylby jego no wlasnie mowiles "panie rocky" ze to twoj serwer a jestes tylko gm

http://screenshooter.net/100280899/eyolrxo

http://screenshooter.net/100280899/psacxxe

http://screenshooter.net/100280899/pgsmvye

Jezeli wyrzucicie tego idiote z teamu to polece (mowa tutaj do reszty teamu).

Za wysokie progi jak na F7

Szkoda tylko że jak połowa yt zobaczyła jak wyglądasz i twoje zachowanie które prowokujesz, to nagle zablokowałeś 3/4 znajomych na fb. Co do Ciebie, zawsze najniżej jak można tak pisałem, bo inaczej się nie da, wszędzie gdzie się pojawiała Twoje osoba na mpc, to tylko nie polecam bo perserga, tyle byles i jesteś warty, inaczej do Ciebie nie da się przemówić, a yt wie o co chodzi, przecież ty zarabiasz po 50 zł za odc, przynajmniej tak próbujesz wmawiać gimbazie. A co do yt, nie ma Ono nic wspólnego z mpc, wiec zbędne, na mpc trzymam chyba poziom. ;) 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­

Szkoda tylko że jak połowa yt zobaczyła jak wyglądasz i twoje zachowanie które prowokujesz, to nagle zablokowałeś 3/4 znajomych na fb. Co do Ciebie, zawsze najniżej jak można tak pisałem, bo inaczej się nie da, wszędzie gdzie się pojawiała Twoje osoba na mpc, to tylko nie polecam bo perserga, tyle byles i jesteś warty, inaczej do Ciebie nie da się przemówić, a yt wie o co chodzi, przecież ty zarabiasz po 50 zł za odc, przynajmniej tak próbujesz wmawiać gimbazie. A co do yt, nie ma Ono nic wspólnego z mpc, wiec zbędne, na mpc trzymam chyba poziom. ;) 

Bo ty wiesz co ja robie na fejsie. Na YT tez powinienes trzymac poziom w  końcu zrobiles "trailer" serwera wiec ma powiazanie z kanałem i serwerem tak? Jestes taki glupi ze nie zrozumiesz tego.

Nie lajkuj z multikont wypowiedzi pozytywne i swoich...

#Vixeen

#JaramTenSmak

Opublikowano

Szkoda, że oll do zdobycia z isu. Zwoje egzorcyzmu, rady, kamienie duchowe i tęczowe kamienie, troche beka. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wiec klient będzie dostępny dla Was o 16.30. Zapraszamy gorąco, przypominamy start jutro 15. Tj 05.12.2015. ­Nie zapomnijcie wziąć jedzenia, dobrego humorku oraz będzie organizowany przed startem konkurs na ts, zwany zagadki Świata. 

bgfp marvelia.png

Pasjonat
Opublikowano

Do 20 minut zostanie wprowadzona aktualizacja prezentacji. 

Pozdrawiam i zapraszam na jutrzejszy start :)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Serwer mogę naprawdę polecić

Siedzę z chłopakami na ts3 i przykładają się do pracy jak bob budowniczy. :)

Siedzą po nocach żeby tylko wszystko się  :)

Pozdrawiam NaFazie

Opublikowano

z tym teczakiem w is przesada calkowita rozumiem egzo ale teczaka???

Tęczak jest dostępny też w grze tak że całkiem spokojnie :) 

Nie jest bardzo trudno... 

Byłem na beta testach i jest zaj*bioza :D

Pozdrawiam i zapraszam :)

Opublikowano

Serwer mogę naprawdę polecić

Siedzę z chłopakami na ts3 i przykładają się do pracy jak bob budowniczy. :)

Siedzą po nocach żeby tylko wszystko się   :)

Pozdrawiam NaFazie

Dziękujemy,za miłe słowa :)

Do zobaczenia na starcie !

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...