Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protektor

Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3

• Tak, bardzo chętnie.
    • Niestety, nie przekonaliście mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Tej prezentacji nie da się przeczytać. W każdym wersie są takie błędy, ale skoro prosisz..

• Medium na 100 poziom to średni pomysł,
  • Kupno przedmiotów za PO mogliście wykonać w "sklepie" niżeli quescie,
  • Pytania w FAQ serwerowym strasznie banalne.

I tak w sumie to nie ma czego oceniać, bo tutaj nic nowego ani innowacyjnego nie ma. Serwer do pogrania na krótki czas.  ;)

Nie chcę się wtrącać w tą ostrą wymianę zdań , ale tak tylko dodam że pod tym "FAQ" piszę że będzie aktualizowane i edytowane :* 

Pytania te co są aktualnie to była tylko "podstawka" żeby coś tam było. 

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcę się wtrącać w tą ostrą wymianę zdań , ale tak tylko dodam że pod tym "FAQ" piszę że będzie aktualizowane i edytowane :* 

Pytania te co są aktualnie to była tylko "podstawka" żeby coś tam było. 

­

Nie musisz mi wysyłać buziaczków, bo mam kogo całować. Super, cieszę się, że FAQ będzie aktualizowane i edytowane, ale ja oceniam to, co widzę w prezentacji, bo mnie poprosił o to twój kolega. :)

Opublikowano

Nie musisz mi wysyłać buziaczków, bo mam kogo całować. Super, cieszę się, że FAQ będzie aktualizowane i edytowane, ale ja oceniam to, co widzę w prezentacji, bo mnie poprosił o to twój kolega. :)

Mnie :) :**

Co do prezentacji, zakładam że nawet jej nie przeczytałeś do końca, a kątem oka przeleciałeś do samego końca.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Mnie :) :**

Co do prezentacji, zakładam że nawet jej nie przeczytałeś do końca, a kątem oka przeleciałeś do samego końca.

No przeczytałem. Może Ty mi wymienisz co tutaj "innowacyjnego"?

Opublikowano

W serwerach metina, mój drogi nie chodzi o innowacje a o to żeby graczom grało się lepiej.

Według mnie największa innowacją tego serwera względem innych jest jego tryb, zwykły klasyk, odpowiednie nowości które są potrzebne, ale bez przesady. Każdy znajdzie tutaj coś co zachęci go do gry, a nie odrzuci.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

W serwerach metina, mój drogi nie chodzi o innowacje a o to żeby graczom grało się lepiej.

Według mnie największa innowacją tego serwera względem innych jest jego tryb, zwykły klasyk, odpowiednie nowości które są potrzebne, ale bez przesady. Każdy znajdzie tutaj coś co zachęci go do gry, a nie odrzuci.

Ah. Rozumiem, chcesz mnie uczyć i powiedzieć mi co lepiej wsadzić do serwera, żeby graczom grało się lepiej. Okej. Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Ale nazwę to mogliście wymyślić inną, a nie odejmować litere T od tERIOS.

Każdy twój komentarz zmierza do Teriosa. Weź idź się powieś xD

Ale człowieku jak ma być coś innowacyjnego jak zaraz drugi serwer to ma ? Bo na przykład podpierdoli pomysł lub rzecz ? 

Serwer ma przyciągać, a nie być od c***a nowości, z których i tak nikt nie będzie korzystał...

Serwer jest klasykiem, który być może przyciągnie parę setek osób. Dużo osób narzeka, że nie ma takich serwerów, więc jest tutaj taki serwer. 

Serwer Polecam i zagoszczę. 

Opublikowano

Ah. Rozumiem, chcesz mnie uczyć i powiedzieć mi co lepiej wsadzić do serwera, żeby graczom grało się lepiej. Okej. Życzę powodzenia :)

Nie napisałem ani jednej sekwencji która mogłaby wskazywać na moje pouczenia względem twojej osoby. Stwierdziłem jedynie fakt który odnosi się do mnie i mojego odbierania tego serwera. Nie rozumiem twojej spiny, jeżeli masz ze sobą problem to forum najwidoczniej Ci nie służy i powinieneś jak najszybciej usunąć konto. Forum jest ogólnodostępne dla każdego z użytkowników, a atakowanie którego kolwiek z nich podchodzi pod regulamin. Jeżeli jestes osobą aspołeczną, a wydaje mi się że to jest całkiem możliwe, nie możesz przebywać w otoczeniu społeczeństwa forum jaki ludzi w realnym życiu, a więc radzę powiesić się lub pociąć mydłem. Tyle ode mnie.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie napisałem ani jednej sekwencji która mogłaby wskazywać na moje pouczenia względem twojej osoby. Stwierdziłem jedynie fakt który odnosi się do mnie i mojego odbierania tego serwera. Nie rozumiem twojej spiny, jeżeli masz ze sobą problem to forum najwidoczniej Ci nie służy i powinieneś jak najszybciej usunąć konto. Forum jest ogólnodostępne dla każdego z użytkowników, a atakowanie którego kolwiek z nich podchodzi pod regulamin. Jeżeli jestes osobą aspołeczną, a wydaje mi się że to jest całkiem możliwe, nie możesz przebywać w otoczeniu społeczeństwa forum jaki ludzi w realnym życiu, a więc radzę powiesić się lub pociąć mydłem. Tyle ode mnie.

Lecisz prawie jak Filipek na ostatnim WBW. Nie jestem osobą aspołeczną - uwierz mi. Przeczytaj swój post a dopiero potem bierz się za wiązanki do postów.

któregokolwiek*

Opublikowano

Lecisz prawie jak Filipek na ostatnim WBW. Nie jestem osobą aspołeczną - uwierz mi. Przeczytaj swój post a dopiero potem bierz się za wiązanki do postów.

któregokolwiek*

Dobra człowieku nie rób z Siebie gwiazdy tego forum, bo jesteś jakimś marnym Manger Antarisa, jak wystartujesz to wtedy zobaczymy jaki będziesz ogarnięty, póki co możesz tylko siedzieć przy komputerze i ciskać klawiaturę, chcesz rozmawiać na poziome to pisz na temat, bo póki co robisz tutaj konferencję ale o tym jak masz w życiu dobrze z grami, może odrób lekcje i ochłoń, bo nie widzę żebyś był jakimś fejmem na forum które służy do gier, ogar to tylko pixele kolego. 

Skończ spam, bo nabijasz posty. 

Każdy twój komentarz zmierza do Teriosa. Weź idź się powieś xD

Ale człowieku jak ma być coś innowacyjnego jak zaraz drugi serwer to ma ? Bo na przykład podpierdoli pomysł lub rzecz ? 

Serwer ma przyciągać, a nie być od c***a nowości, z których i tak nikt nie będzie korzystał...

Serwer jest klasykiem, który być może przyciągnie parę setek osób. Dużo osób narzeka, że nie ma takich serwerów, więc jest tutaj taki serwer. 

Serwer Polecam i zagoszczę. 

Dzięki za opinie.

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

któregokolwiek*

Filipek jest moim mentorem, staram się być jak on.

"Błogosławieni Ci którzy nie zobaczyli, a uwierzyli." rzecz w tym, że nie jestem naiwny i nie wierze w rzeczy których mi nie prezentuje druga osoba.

Dziękuję za poprawkę, co by się stało gdybyś mnie nie poprawił ;o.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Pasjonat
Opublikowano

no jak grafika odzwierciedla to co będzie na serwie to polecam i życzę powodzenia­

<3 dzięki kolego :) 

Wyczuwam twoją serię xD

­

Opublikowano

Dobra człowieku nie rób z Siebie gwiazdy tego forum, bo jesteś jakimś marnym Manger Antarisa, jak wystartujesz to wtedy zobaczymy jaki będziesz ogarnięty, póki co możesz tylko siedzieć przy komputerze i ciskać klawiaturę, chcesz rozmawiać na poziome to pisz na temat, bo póki co robisz tutaj konferencję ale o tym jak masz w życiu dobrze z grami, może odrób lekcje i ochłoń, bo nie widzę żebyś był jakimś fejmem na forum które służy do gier, ogar to tylko pixele kolego. 

Skończ spam, bo nabijasz posty. 

­

Jakiej gwiazdy? Masz jakieś zaburzenia mózgowe? Zaparz sobie meliskę, bo źle Ci forumek służy. Myślę, że powinieneś dalej pisać po moderatorach tego forum, żeby polecali Ci w statusach swój serwer. To dobry pomysł, aby zabłysnąć marny kidmoderatorze DOBRYCH PROGRAMÓW. Chciałeś żebym Ci opisał serwer to opisałem - miej ból tyłka dalej bo nie poszło po twojej super myśli.

Filipek jest moim mentorem, staram się być jak on.

"Błogosławieni Ci którzy nie zobaczyli, a uwierzyli." rzecz w tym, że nie jestem naiwny i nie wierze w rzeczy których mi nie prezentuje druga osoba.

Dziękuję za poprawkę, co by się stało gdybyś mnie nie poprawił ;o.

Myślę, że powinieneś sobie poprawić historyjkę w stronie 'o mnie' kim jeszcze byłeś na tym forum i wpisać w statusie, że to już 5 lat z MPCforum a nie 4. Pozdrawiam społeczny człowieku. Pozderki.

Opublikowano

Jakiej gwiazdy? Masz jakieś zaburzenia mózgowe? Zaparz sobie meliskę, bo źle Ci forumek służy. Myślę, że powinieneś dalej pisać po moderatorach tego forum, żeby polecali Ci w statusach swój serwer. To dobry pomysł, aby zabłysnąć marny kidmoderatorze DOBRYCH PROGRAMÓW. Chciałeś żebym Ci opisał serwer to opisałem - miej ból tyłka dalej bo nie poszło po twojej super myśli.

Myślę, że powinieneś sobie poprawić historyjkę w stronie 'o mnie' kim jeszcze byłeś na tym forum i wpisać w statusie, że to już 5 lat z MPCforum a nie 4. Pozdrawiam społeczny człowieku. Pozderki.

Jakby nie patrzył strona "o mnie" ma odzwierciedlać opis mojej osoby, ja prezentuję tam swoje rangi żeby każdy użytkownik wchodzący na mój prywatny profil mógł wiedzieć z kim pisze i jaką kiedyś miałem rangę, bo niektórych może to intersować.

Swoją drogą napisz mi jak nisko trzeba upaść, żeby wchodzić w czyjś profil i szukać na niego czegokolwiek aby się do tego odnieść w poście.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Tak patrzę od paru chwil na to co piszesz i według mnie jest to żenujące. Sam możesz iść przed telewizor zaparzyć sobie melise i oglądnąć wiadomości bo jak narazie to ty jesteś tutaj największym spinaczem :)

Opublikowano

Tak patrzę od paru chwil na to co piszesz i według mnie jest to żenujące. Sam możesz iść przed telewizor zaparzyć sobie melise i oglądnąć wiadomości bo jak narazie to ty jesteś tutaj największym spinaczem :)

A gdzie ja się spinam? Odpowiadam na zaczepki kolegów reklamujących ten serwer. Nikogo nie zaatakowałem - wyłącznie oceniłem serwer, bo mnie o to proszono.

Jakby nie patrzył strona "o mnie" ma odzwierciedlać opis mojej osoby, ja prezentuję tam swoje rangi żeby każdy użytkownik wchodzący na mój prywatny profil mógł wiedzieć z kim pisze i jaką kiedyś miałem rangę, bo niektórych może to intersować.

Swoją drogą napisz mi jak nisko trzeba upaść, żeby wchodzić w czyjś profil i szukać na niego czegokolwiek aby się do tego odnieść w poście.

Mnie to interesowało i dlatego wszedłem w twój profil i tak nisko upadłem.

Opublikowano

Serwer nie prezentuje niczego ciekawego.

2/10 jak każdy serwer teraz żadnych nowości 

nie polecam ale zobaczymy co będzie z tego projektu 

1943571.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

Zapraszam do korzystania z kolejnych sygnaturek mam nadzieję że się spodobają :) 

Sygnatura #1  

28ahrv9.png

Sygnatura #2 

24pe7h2.png

Sygnatura #3

33bzkhc.png

Sygnatura #4

2wbuz9h.png

Sygnatura #5 

eriosgif.gif

Opublikowano

Zapraszam do korzystania z kolejnych sygnaturek mam nadzieję że się spodobają :) 

Sygnatura #1  

28ahrv9.png

Sygnatura #2 

24pe7h2.png

Sygnatura #3

33bzkhc.png

Sygnatura #4

2wbuz9h.png

Sygnaturki klasa !  :)

Na pewno użyje ;p

Opublikowano

A gdzie ja się spinam? Odpowiadam na zaczepki kolegów reklamujących ten serwer. Nikogo nie zaatakowałem - wyłącznie oceniłem serwer, bo mnie o to proszono.

Mnie to interesowało i dlatego wszedłem w twój profil i tak nisko upadłem.

Interesujesz się chłopcami? Możesz do mnie na gg napisać, na 100% się dogadamy :)

oczywiście zartuje

Nikogo nie zaatakowałem

Całkiem możliwe, aczkolwiek wydaje mi się jednak że zacząłeś tutaj ostrą wymianę zdań z Rockim.

Odpowiadam na zaczepki kolegów reklamujących ten serwer.

W takim razie jesteś osobą która daje się prowokować i miejsce w teamie antaris (z*********e innowacyjnego serwera, z ogarniętą, doświadczoną administracją która zakładam, że nigdy nie miała serwera, ale to pomijam) nie jest najwidoczniej dla ciebie :)

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...