Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protektor

Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3

• Tak, bardzo chętnie.
    • Niestety, nie przekonaliście mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja zapowiada się ciekawie, z pewnością wpadnę. ­Grafika wygląda ciekawie, widać, że grafik  jest doświadczony. Mam nadzieję, że serwer podobnie jak grafika będzie prezentował się świetnie. Powodzenia z projektem. ;)

Pasjonat
Opublikowano

Prezentacja zapowiada się ciekawie, z pewnością wpadnę. ­Grafika wygląda ciekawie, widać, że grafik  jest doświadczony. Mam nadzieję, że serwer podobnie jak grafika będzie prezentował się świetnie. Powodzenia z projektem. ;)

Wielkie dzięki , zapraszamy !

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Po samym serwerze niczego bym się nie spodziewał nic ciekawego nie ma jedynie co mi się podoba to te sygny ktoś wykonał ładną pracę

Opublikowano

Zgrana ekipa. Mam nadzieję, że wystartujecie bez problemów :)

Serwer sprawdzę na pewno.

Dziękujemy !

Zapraszamy jak najbardziej na serwer !

Pozdrowionka VArtz od całej ekipy.

Pasjonat
Opublikowano

Po samym serwerze niczego bym się nie spodziewał nic ciekawego nie ma jedynie co mi się podoba to te sygny ktoś wykonał ładną pracę

Własnie to ma być klasyk ... daj nam szansę :) 

Dzięki dzięki c; moja robótka.

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Przypomina mi to w 90% Pliki mojego ucznia Lastiv** . Życzę powodzenia. Skąd bronie 75?

Bronie 75 między innymi z łowienia :) 

Taki typ prezentacji mi sie podoba :D

Dziękujemy i zapraszamy na start!

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Polecam tylko i wyłącznie ze względu na Rokiego Balbao, Emil to wojskowy z jajami, byle gówna nie robi i z byle gównem też nie robi.

A no i TejKuu, który zrobił mi włam na kompa - też solidna jednostka godna polecenia (kazał mi).

Serwer polecam typowy klasyk bez nowości być może zawitam :)

Zaopatrzcie się w dobrą reklamę, bo teraz jakaś fala serwerów jest na ten grudzień xD

Dlatego ja startuję w styczniu. xD

Opublikowano

­

Polecam tylko i wyłącznie ze względu na Rokiego Balbao, Emil to wojskowy z jajami, byle gówna nie robi i z byle gównem też nie robi.

A no i TejKuu, który zrobił mi włam na kompa - też solidna jednostka godna polecenia (kazał mi).

Dlatego ja startuję w styczniu. xD

HAHHA, dzieki, wojsko ever <3

Niebawem zobaczycie nowe zapowiedzi oraz oficjalny trailer.  B) 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Forum dalej nie działa i mam małe zastrzeżenia w stosunku do Rockiego, nie które posty. Mam nadzieję, że to nie kolejny Team dzieciaków łaknących tylko zysk i, że serwer będzie zadbany.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

­

Forum dalej nie działa i mam małe zastrzeżenia w stosunku do Rockiego, nie które posty. Mam nadzieję, że to nie kolejny Team dzieciaków łaknących tylko zysk i, że serwer będzie zadbany.

@Trivor
NIEKTÓRE*, co Ty do mnie masz, skoro mnie nie znasz, ani osobiście ani na ts nie rozmawiałeś, oceniasz mnie po stażu 3 msc na MPC? 

Server nastawiony jest pod graczy, nie pod zysk. Pozdrawiam :) 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@RockyBalboa nic do ciebie nie mam xD, powiedziałem, że mam małą dywersję to wszystko, a nie, że coś do ciebie mam. Musiałbym cię znać, by mieć jakiekolwiek zastrzeżenia. Mówię odnośnie nie których wypowiedzi, a co z forum?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@RockyBalboa nic do ciebie nie mam xD, powiedziałem, że mam małą dywersję to wszystko, a nie, że coś do ciebie mam. Musiałbym cię znać, by mieć jakiekolwiek zastrzeżenia. Mówię odnośnie nie których wypowiedzi, a co z forum?

Forum już jest gotowe, tylko musimy dodać skina i grafikę, wtedy możemy się pokazać, powiedzmy że za 30min już będzie działać. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Prezentacja sama w sobie wygląda zachęcająco. Niestety nic nowego praktycznie nie ma, a zarazem to samo jest co na każdym nowym serwerze. Nie zawitam ale powodzenia.

Opublikowano

­

Prezentacja sama w sobie wygląda zachęcająco. Niestety nic nowego praktycznie nie ma, a zarazem to samo jest co na każdym nowym serwerze. Nie zawitam ale powodzenia.

Dzieki, jak wpadniesz sam to zobaczysz jak to będzie wyglądać :) 

Jutro wstawimy odcinki od :

ResPecT
Zakręcony
Hotovsky
wezzy
1GZielska
Bubbex
WugeS

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­

Dzieki, jak wpadniesz sam to zobaczysz jak to będzie wyglądać :) 

Jutro wstawimy odcinki od :

ResPecT

Zakręcony

Hotovsky

wezzy

1GZielska

Bubbex

WugeS

No to zajebi*cie mam nadzieję że serwer bedzie stal bardzo dlugo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...