Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Protektor

Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz brał udział w konkursie ZAGADKI NA TS3

• Tak, bardzo chętnie.
    • Niestety, nie przekonaliście mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wy co macie innowacyjnego? 

Poczucie humoru, Thorin. Poczucie humoru.  :lenny:

W takim razie jesteś osobą która daje się prowokować i miejsce w teamie antaris (z*********e innowacyjnego serwera, z ogarniętą, doświadczoną administracją która zakładam, że nigdy nie miała serwera, ale to pomijam) nie jest najwidoczniej dla ciebie  :)

Dziękuje za opinię i życzę miłego dnia. Jeśli uważasz, że nie miałem żadnego serwera to niestety jesteś w dużym błędzie ale to już pomijam! Pozdrawiam  :)

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest godny polecenia . Zapowiada się ciekawie i na pewno nie będzie nudny. Administracja też jest spoko idzie się z nimi dogadać. Ja na pewno zagram :)

Powodzenia ze startem. 

60606853159994345528.png

Opublikowano

Raczej nie ma na serwerze nic co by przyciągnęło moją uwagę.

Powodzenia, aczkolwiek nie mogę polecić, ponieważ znam część administracji.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

@Matzar jak tak wszystko hejtujesz bo inaczej tego nie można powiedzieć. Twój serwer ma parę tematów i serwer jest przedstawiany od miesięcy i tak na prawdę nie wiadomo nadal jaki to jest serwer, więc skończ. Nie polecałbym tak gwiazdorzyć póki twój serwer nie wystartuje, bo może się okazać klapą i wtedy pewnie usuniesz konto i znikniesz z powodu hejtu jaki inni ci zaprezentują. Polecam trochę opamiętania i skruchy jakiej nie masz, czy nie posiadasz. Serwer fajnie się zapowiada. Część jaki to ma być serwer to tylko zależy od twórców drogi Matzarze, jeśli ma być taki jaki jest to niech jest, mają inną wizję. Twoją też mogę zacząć hejtować i mówić, że nic się nie trzyma, a serwerowe aspekty, jest ich tak wiele, że pewnie 3/4 osobom się ich nie będzie chciało robić. Trochę pokory, bo odkąd jesteś na MPC brakuje ci jej, wypowiadasz się jako naj naj naj technik, naj naj naj serwerowiec, naj naj naj użytkownik i wielki myśliciel.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Matzar jak tak wszystko hejtujesz bo inaczej tego nie można powiedzieć. Twój serwer ma parę tematów i serwer jest przedstawiany od miesięcy i tak na prawdę nie wiadomo nadal jaki to jest serwer, więc skończ. Nie polecałbym tak gwiazdorzyć póki twój serwer nie wystartuje, bo może się okazać klapą i wtedy pewnie usuniesz konto i znikniesz z powodu hejtu jaki inni ci zaprezentują. Polecam trochę opamiętania i skruchy jakiej nie masz, czy nie posiadasz. Serwer fajnie się zapowiada. Część jaki to ma być serwer to tylko zależy od twórców drogi Matzarze, jeśli ma być taki jaki jest to niech jest, mają inną wizję. Twoją też mogę zacząć hejtować i mówić, że nic się nie trzyma, a serwerowe aspekty, jest ich tak wiele, że pewnie 3/4 osobom się ich nie będzie chciało robić. Trochę pokory, bo odkąd jesteś na MPC brakuje ci jej, wypowiadasz się jako naj naj naj technik, naj naj naj serwerowiec, naj naj naj użytkownik i wielki myśliciel.

??? Prosił mnie o opinie na temat serwera to odpowiedziałem, o co Ci chodzi?

Opublikowano

Ale po co nadal drążysz temat? Odpowiadasz im? Dajesz się sprowokować, masz 15 lat? Wyraziłeś swoją opinię i tyle, niepotrzebne spory, które stawiają cię w złym świetle. Serwer nie mogę polecić, ponieważ administracji nie znam, ale fajnie się zapowiada ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

ROCKY_ BALBAO _ OPONENTOW _ RZNIE _W_KAKAO :DDDD

#bronzowe_dobry_nick

/ Elegancka prezentacja - przejrzysta bez zbędnych gówien - sam serwer również wydaje się w porządku - zobaczymy na starcie

pozodenia :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Serdecznie polecam serwer Erios, znam większość administracji, I są oni bardzo ogarnięci, oraz także wiem ze maja pasje do serwera I została włożona duża ilość pieniędzy na ten serwer aby gracze mogli wyciągnąć najwięcej przyjemności z serwera.

Polecam! Fajne Sygnaturki. ;)

Sorka za autografie. ;)

YsqYCCK.png

Opublikowano

#bronzowe_dobry_nick

/ Elegancka prezentacja - przejrzysta bez zbędnych gówien - sam serwer również wydaje się w porządku - zobaczymy na starcie

Mimo że się nie lubimy, propsuje twoje posty xD

Dzięki ;p 

Serdecznie polecam serwer Erios, znam większość administracji, I są oni bardzo ogarnięci, oraz także wiem ze maja pasje do serwera I została włożona duża ilość pieniędzy na ten serwer aby gracze mogli wyciągnąć najwięcej przyjemności z serwera.

Polecam! Fajne Sygnaturki. ;)

Sorka za autografie. ;)

Mam nadzieje że nie zawiedziemy nikogo. 

­

bgfp marvelia.png

Pasjonat
Opublikowano

#bronzowe_dobry_nick

Dzięki dzięki :)

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

@ Forum? Działa?

y8HqE13.png                             

Pasjonat
Opublikowano

Edytowana Lastivia ;d

Widzę że na mpc komentarze tego typu nadal się nie przejadły użytkownikom , sprecyzuj proszę swoją wypowiedź.

­

Opublikowano

PS. Zmieńcie tą ostatnią zbroje (biała stalka) na coś mniej rzucającego się w oczy, bo stal pomalowana w paincie nie prezentuje się dobrze. @topic

Zdecydowałem, że zagram na starcie.

1z67dxt.png

Pasjonat
Opublikowano

PS. Zmieńcie tą ostatnią zbroje (biała stalka) na coś mniej rzucającego się w oczy, bo stal pomalowana w paincie nie prezentuje się dobrze. @topic

Zdecydowałem, że zagram na starcie.

Forum będzie jutro  , może nawet dzisiaj znajdą się tam ankiety co do zmian :) 

Okej , fajnie że zawitasz.

­

Opublikowano

Fantastycznie, że nie ma nawalonych kostiumów, petów i pierdyliarda zbędnych rzeczy, system rozgrywki też mi się podoba, sety również fajne. Zapowiada się ciekawie.

Ale... czytając prezentację aż się jej odechciewa dokańczać, mam nadzieję, że gramatyka zostanie poprawiona przynajmniej w głównej prezentacji.

Mam pytanie co do reklamy, macie jakiś ''większych'' YouTuberów, z którymi macie ''wszystko uzgodnione'' czy reklama będzie polegała na tym co widnieje na prezentacji?

Opublikowano

Fantastycznie, że nie ma nawalonych kostiumów, petów i pierdyliarda zbędnych rzeczy, system rozgrywki też mi się podoba, sety również fajne. Zapowiada się ciekawie.

Ale... czytając prezentację aż się jej odechciewa dokańczać, mam nadzieję, że gramatyka zostanie poprawiona przynajmniej w głównej prezentacji.

Mam pytanie co do reklamy, macie jakiś ''większych'' YouTuberów, z którymi macie ''wszystko uzgodnione'' czy reklama będzie polegała na tym co widnieje na prezentacji?

Reklama YT będzie załatwiona na większą skalę, nie zamierzamy tego odkładać na dzień przed, już od jutrzejszego dnia chcemy zapowiedzi które śmiało pokażemy. :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

No ci powiem że nawet to jak gówno nie wygląda, jak nie okaże sie to syfem to sobie popykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...