Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sasori®

Wiesz może o co chodzi ?

Dodam że na cliencie z netmetin.pl dzieje się identycznie .. :/

http://ifotos.pl/zobacz/321312321_sxrahps.png

PPM, Wlasciwosci, zgodność, zaznaczamy Uruchom ten program w trybie zgodności z: wybieramy WINDOWS XP (Service Pack 3)

Witam mam problem a mianowicie nie mam jak rozpakować root a ten paker co jest w plikach zawiesza mi się i nic nie działa a root jest tylko jeden akurat ten którego się normalnym pakerem nie da rozpakować, Pomoże ktoś? Dam limit.

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

PPM, Wlasciwosci, zgodność, zaznaczamy Uruchom ten program w trybie zgodności z: wybieramy WINDOWS XP (Service Pack 3)

­

To nic nie pomogło...

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie nie mam jak rozpakować root a ten paker co jest w plikach zawiesza mi się i nic nie działa a root jest tylko jeden akurat ten którego się normalnym pakerem nie da rozpakować, Pomoże ktoś? Dam limit.

­

Opublikowano

Source było na forum z pół roku temu.

Source było na forum z pół roku temu.

z dziurami.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Wie ktoś jak odbugować tworzenie postaci? Tworzy się postać ale chyba w złych koordach przez co nie może się zalogować. Będę wdzięczny za pomoc!

Przy wybieraniu krolestwa Kliknij w shinsso lub jinno bo jak nic nie klikniesz i nacisniesz enter to wybiera ci chunjo ktorego nie ma w cliencie i wywala ci clienta :) musicie to sobie zablokować 

@Sasori®

Wiesz może o co chodzi ?

Dodam że na cliencie z netmetin.pl dzieje się identycznie .. :/

http://ifotos.pl/zobacz/321312321_sxrahps.png

Usuń folder ymir work z D:/ymir work    ( lub zmień jego nazwę )

Jest to zabezpieczenie przez cheatami z dysku

­

Zainstaluj biblioteki microsoft visual  , frameworka 

udostępnisz source ? :)

a może frytki do tego :) ?

Opublikowano

udostępnisz source ? :)

a może frytki do tego :) ?

Ja bym prosił o frytki ! To udostępnisz stronkę? IS w grze mi nie działa . Dodałem sb 18k sm , a jak chce coś kupić to ani nie tracę sm ani nie mogę kupić.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Ja bym prosił o frytki ! To udostępnisz stronkę? IS w grze mi nie działa . Dodałem sb 18k sm , a jak chce coś kupić to ani nie tracę sm ani nie mogę kupić.

questlib - mysql_query  hasla ustaw z połączeniem do mysql

ogolnie masz 3 do edycji 

wyszukaj  function query(sql)

zmien hasla pod siebie 

wyszukaj  function query_array(sql)

zmien pod siebie

function query_select(sql)

i zmien pod siebie 

Opublikowano

Ludziska jak uruchomić Clienta na Hamachi? Jak go zrobić zeby działał?­

Klienta uruchamiasz obejściem.

Co do plików,wszystko pięknie działa,bardzo łatwe w instalacji,osobiście mogę je polecić.

Jedne z lepszych plików na tym forum.

Opublikowano

Klienta uruchamiasz obejściem.

Co do plików,wszystko pięknie działa,bardzo łatwe w instalacji,osobiście mogę je polecić.

Jedne z lepszych plików na tym forum.

Jak obejściem ja edytujesz root i już nie działa te obejście musisz spatchować do ich root i wtedy dziala na ich root i serwer normalnie.... 

­

Opublikowano

Jak obejściem ja edytujesz root i już nie działa te obejście musisz spatchować do ich root i wtedy dziala na ich root i serwer normalnie.... 

­

Robisz rooty na swoje IP,wklejasz do pack i podmieniasz a potem odpalasz klienta obejściem. Nie uruchamiaj patcherem bo wtedy ich rooty się podmieniają.

Jak coś pisz GG to pomogę.

Opublikowano

Dzięki, odkryłem sam, że to wina chunjo bo manualnie dodałem swoje konto z już ustawionym regionem na chunjo. Wszstko ładnie śmiga tylko jest problem - kolegę wywala z gry jak wybiera swoją postać (dodam, że region wybrał normalnie). Jeżeli ktoś wie jak to można naprawić dam limit. Ma clienta netmetin z moim rootem i obejściem. (server nie hamachi - po zewnętrznym IP - u mnie client po zewnętrznym IP chodzi ładnie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...