Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

##########################################################################################
## !!! Witamy panstwa bardzo serdecznie !!!
## Mamy zaszczyt zaprosic panstwa na otwarcie serwera Monstrum.eu - Easy/Medium/PvP
## Otwarcie serwera odbedzie sie 18/12/2015 o godzinie 18:00. Startujemy punktualnie.

## Serwer jest po beta testach ktore odbyly sie w fazie zamknietej co bylo bledem. Przepraszamy za ten blad.

## Rejestracja na stronie bedzie wlaczona juz dzis poznym wieczorkiem a klienta bedzie mozna pobierac od rana.

## Chetnych youtuberow zapraszamy do wspolpracy, lecz prosimy o youtuberow z widzami , za sztuczne nabicia nie placimy.

## Zachecamy wszystkich graczy do wejscia na serwer i wlasnej oceny, hejterom polecamy masc na bol macicy.

## Liczymy na liczne przybycie na serwer kochani do zobaczenia na starcie serwera. Lista poprawek bedzie rano na str i w prezentacji.
## Z poważanie team monstrum.eu
##########################################################################################

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

bonusy.png

syg6.png

syg5.png

syg4.png

syg3.png

syg2.png

syg1.png

WERYFIKACJA DLA MPCFORUM

1.jpg

2.jpg

syg2.png

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,
W tym poście przestawiona jest lista paneli/systmów dostępnych w grze kryjących się pod różnymi klawiszami. Aby nie było problemów prosimy o zapoznanie się z ta lista .

F5 >> wciskają ten klawisz ukażą się wam Statystyki Zabójstw mobów oraz przeciwników
Patrz obrazek niżej:

Statystyki%20zab%C3%B3jstw.PNG

F6 >> pod stym kalwisze znajduje się System Honoru
Patrz obrazek niżej:

System%20honoru.PNG

F7 >> otwiera okienko z możliwością Zmiany EQ
Patrz obrazek niżej:

Zmiana%20eq.PNG

F8 >> uruchamia SwitchBota / BonusSwitchera
Patrz obrazek niżej:

Switchbot.PNG

F9 >> okienko z Amuletami
Patrz obrazek niżej:

Amulety.PNG

F10 >> okienko z Miksturami
Patrz obrazek niżej:

Mikstury.PNG

F11 >> uruchamia Okno Teleportacji
Patrz obrazek niżej:

Okno%20teleportacji.PNG

F12 >> włącza Kalendarz Ewentów
Patrz obrazek niżej:

Screen zostanie uzupełniony po dodaniu Eventów w Kalendarz

TAB >> pod tym klawiszem kryje się Kosz ,w którym możemy usunąć zbędne przedmioty z naszego eq
Patrz obrazek niżej:

kosz.PNG

X >> urchuamia tabele z Bonusami PvP
Patrz obrazek niżej:

Bonusy%20pvp.PNG

Home >> wyświetla Panel Gracza
Patrz obrazek niżej:

panel%20gracza.PNG

Klawisz 5 >> tym klawiszem włączamy Centrum Handlu / Aukcje
Patrz obrazek niżej:

Aukcje.PNG

klawisz 6 >> pod tym klawiszem kryje się Ruletka ,w której moża wygrać ciekawe nagrody
Patrz obrazek niżej:

Ruletka.PNG

Klawisz 7 >> uruchamia Ranking Graczy
Patrz obrazek niżej:

Ranking%20Graczy.PNG

Klawisz 8 >> uruchamia Koło Fortuny ,którym możemy zakręcić za drobną opłatą
Patrz obrazek niżej:

ko%C5%82o%20fortuny.PNG

Klawisz 9 >> pod tym klawisze znajduje się StoneWheel możemy zakręcić za drobną opłata , aby wygrać musimy wylosować 3 takie samo 3kd.
Patrz obrazek niżej:

Stonewheel.PNG

Opublikowano

@Beastor bardzo fajnie, że to dodałeś przyda się w 100%

Co do samego serwera to czekałem na niego od samej zapowiedzi .

Prezentacja wymiata i nic tylko czekać na start . W 100% wbije :)

Pozdrawiam i powodzenia

Opublikowano

Jeżeli macie jakie jakiekolwiek pytania odnośnie vipshopu, albo dotyczące SM to piszcie śmiało. Forum główne jak i rejestracja została otwarta.

Kappa.

Opublikowano

Serwer polecam ponieważ wiem że stabilność jest gwarantowana. Prezentacja elegancka:) Brak bugów po becie. Jutro o 18 zaczyna się nowa era serwerów , siemka.

Opublikowano

@Beastor bardzo fajnie, że to dodałeś przyda się w 100%

Co do samego serwera to czekałem na niego od samej zapowiedzi .

Prezentacja wymiata i nic tylko czekać na start . W 100% wbije :)

Pozdrawiam i powodzenia

Na forum są również opisane inne poradniki dotyczące systemów .

Zapraszamy do rejestracji na forum tam na pewno znajdziecie odpowiedzi na nurtujące was pytania co do jakiś Systemów .

Oczywiście jeżeli jakieś inne pytania to udzielimy wam wszelkiej pomocy nawet tutaj w prezentacji :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o SM i vipshop. 

SM na serwerze można zdobyć na mnóstwo sposobów.

- Za każdą misje dostajemy 50SM od biologa.

- Koło fortuny gdzie możemy wylosować SM za yangi. Jeżeli będziecie mieli szczęście to nawet 1500sm może polecieć. Tak dobrze czytacie, 1500sm za 100kk, albo darmowy bilet.. Są także inne wartości np 100sm. I wiele innych ciekawych nagród.

- Komnaty i inne dungeony, bossy i wszędzie praktycznie będzie można wydropić SM.

- Koło losu w którym także można wylosować SM.

- Liczne eventy które odbędą się na serwerze.

- Kolejną rzeczą na zdobycie SM jest dodatek "Punkty PTS" 1500 pts = 200 smoczych monet które odbierzesz u admnistracji.

Sposobów jest na prawdę dużo więc narzekanie nie powinno być! 

OVH czy HOSTEAM ?

OVH.

Kappa.

Opublikowano

Witam,

Nie widziałem wcześniej zapowiedzi ale prezentacja wymiata w życiu takiej nie widziałem .

Jako, że jestem nowy to zadam pare pytań.

1. Jak z dropem SM ?

2. Czy dungi można robić solo czy w PT?

3. Jak z Systememe Ulepszania na serwerze ciężko ?

4. Planujecie jakiś Event na start serwera ?

5. Czy rekrutacja na forum jest otwarta? 

6. Czy bossy na dungeonach są mocne ?

7. Czy w początkowym eq biżuterii ogarnę na dungach 90/100 ?

Opublikowano

Witam,

Nie widziałem wcześniej zapowiedzi ale prezentacja wymiata w życiu takiej nie widziałem .

1. Jak z dropem SM ?

1. 

SM na serwerze można zdobyć na mnóstwo sposobów.

- Za każdą misje dostajemy 50SM od biologa i na wyższym lvl 100sm.

- Koło fortuny gdzie możemy wylosować SM za yangi. Jeżeli będziecie mieli szczęście to nawet 1500sm może polecieć. Tak dobrze czytacie, 1500sm za 100kk, albo darmowy bilet.. Są także inne wartości np 100sm. I wiele innych ciekawych nagród.

- Komnaty i inne dungeony, bossy i wszędzie praktycznie będzie można wydropić SM.

- Koło losu w którym także można wylosować SM.

- Liczne eventy które odbędą się na serwerze.

- Kolejną rzeczą na zdobycie SM jest dodatek "Punkty PTS" 1500 pts = 200 smoczych monet które odbierzesz u admnistracji.

2. Dungi można robić solo i w party.

3. System ulepszania jest bardziej pod medium aby za łatwo nie było, ale za ciężko także nie jest.

4. Na starcie serwer będą raty a weekend będzie pewnie jakiś event, ale to jeszcze zobaczymy.

5. Na chwilę obecną otwarta. 

6. Dungeony są dopasowane i powinno się je dobrze robić. Jeżeli sam nie dasz rady to możesz iść w pt, ale będzie ok.

7. Spokojnie dasz rade ogarnąć z bonami itp. 

Kappa.

Opublikowano

Witam,

1. Jak z dropem SM ?

1. SMy dropią na dungeonach bardzo dobrze poza tym można je również zdobyć robiąc misje Biologa w różnych Kołach Fortuny/Tomboli etc.

2. Dungi można robić i solo i w pt . Są do wyboru dungeony na pewno znajdziesz coś dla siebie .

3. Drop jest dostosowany do potrzeb systemu ulepszania . Ulepki też dropią w zależności od szczęścia :)

4. Tak na start planujemy Raty na cały Weekend , a w niedziele może jaki OXik

5. Rekrutacja jeszcze jest otwarta ale zobaczymy jak to po starcie wyjdzie .

6. Dmg bossów a dungach zostało odpowiednio ustawione wiec nie powinno być problemów aczkolwiek jakieś bony w eq musisz mieć, aby sobie poradzić

7. Jeżeli dodasz do nich odpowiednie bonusy to bez problemu ogarniesz .

Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało :)

Opublikowano

Beta testerzy z tego co mi wiadomo sprawdzili wszystkie rzeczy na serwerze. Oczywiście jak wszędzie poprawki są. Najważniejsze że serwer jest stabilny oraz bardzo dużo nowości jest dodanych. Nikt nie będzie się nudził na serwerze.

Będzie ta ankieta odnośnie miast M1?

Opublikowano

Beta testerzy z tego co mi wiadomo sprawdzili wszystkie rzeczy na serwerze. Oczywiście jak wszędzie poprawki są. Najważniejsze że serwer jest stabilny oraz bardzo dużo nowości jest dodanych. Nikt nie będzie się nudził na serwerze.

Będzie ta ankieta odnośnie miast M1?

Ankieta odnośnie miast będzie po starcie serwera tego samego dnia. Testowaliśmy wszystko co mogliśmy, ale zobaczymy jak więcej graczy wejdzie. Nie powinno być żadnych problemów.

Kappa.

Opublikowano

Jeżeli macie jakieś problemy, to na głównym forum znajdują się poradniki odnośnie serwera. Vipshop, biolog, i tak dalej.

Więc zapraszamy także tam! 

Kappa.

Opublikowano

Jakie są raty? nie widzę albo nie ma :D w ile mniej więcej max można ugrać? Te skille mają nowy wygląd także w zastosowaniu czy tylko w okienku?

Opublikowano

Jakie są raty? nie widzę albo nie ma :D w ile mniej więcej max można ugrać? Te skille mają nowy wygląd także w zastosowaniu czy tylko w okienku?

Raty easy/medium, ocenisz jak wejdziesz do gry. W tydzień możliwe że maksa ubijesz, ale zobaczysz sam jak wejdziesz do gry. 

To są tylko urozmaicone ikonki.

Kappa.

Opublikowano

Jak z ulepami  :yay:? Wszystkie zdobywamy tak samo?(bossy,metiny,dungi)

Tak ulepki można dropić z bossów potworów, metinów, dungów, i vipshopa albo blackmarket. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...