Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh widać nawet admnistracje kłamie żywe oczy że healerem można spokojnie grać na tym serwerze nie widać ... Będę grał dalej jeżeli dostanie buffa .

W czym jest problem, są postacie healer ponad 90 lvl i dają sobie rade i nie narzekają? A więc? 

Kappa.

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer easy/medium ,zwiększenie ataku daje

post-1010370-0-15329600-1448713672_thumb.jpg

to powinno być zwiększone bo później na wyższy lvl on będzie bezużyteczny :/

Opublikowano

Miasto to katastrofa żeby od handlarza do handlarza przebiec to Masakra Server mi się podoba fajny pomysł ale są Lagi niekiedy nawet nie da się zalogować Ja np nie moge się zalogować od 10minut ;) Jak to naprawicie to server Kosa :D

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Na tym serwie nikt prawie nie gra... Startujecie bez żadnej reklamy, gdy ktoś w końcu to zareklamuje już będą bardzo duże lvle w topce i dużo ludzi przez to i tak nie zagra. Rozplanowaliście to beznadziejnie.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Troche zły pomysł najpierw startować z serwerem a potem dopiero myslec o reklamie, to nei da takich efektów jak reklama przed startem, większośc ludzi którzy widzą daną reklame chcą zaczynać gre od startu serwera. Błędny tok myślenia, że ludzie hurtowo przyjdą jak reklama ruszy gdy juz serwer stoi, takie moje zdanie.

A na dodatek troche mnie osobiście odstrasza od serwera takie przykładowe podejście administracji do osób udzielających sie z tym temacie

To tak samo jak ciebie nie mozna nazwac czlowiekiem, tylko nieudacznikiem. Nie pasuje ci to won , bo tylko spam siejesz

Opublikowano

Miasta bedziemy robic nie martw sie:)

Sam padasz czlowieku... Nie pasuje ci to zegnam cie przyjacielu.

To tak samo jak ciebie nie mozna nazwac czlowiekiem, tylko nieudacznikiem. Nie pasuje ci to won , bo tylko spam siejesz

Tak, płacz dalej, płacz.. 

Jeszcze nie było jakiejś większej reklamy na yt i indziej. Już niedługo się pojawią reklamy i ludzie zaczną wbijać. 

Każdego kto wyraża swoją opinie żegnacie i rozkazujecie nie pisać :)

Wy jesteście na tyle pie*dolnięci, że to się w pale nie mieści xD wgl. nie liczy się dla was zdanie ludzi, odpowiadacie tylko na posty typu '' lagi '' i '' m1 odpycha '' resztę zlewacie, albo ciśniecie =D ..

Któryś admin wcześnij napisał że zmyślam i piszę chaotycznie, ale nie moglem wytrzymać ze smichu, jak mozna na tyle spierdolic serwer i po prostu co chwile coś dopisywałem w tamtym poście, dlatego wygladał tak chaotycznie :)

Serwer: FAIL, FAIL, FAIL.

Wiem, standardowo, jak 80% użytkowników odeślecie mnie z serwera, zmieńcie nazwę na Medium z nutka Easy i usuńcie PVP, bo chyba nie wiecie co to znaczy :)

Nie powodzenia w serwerze ;))

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Ja gram na serwerze ogólnie, ale nie wiem skąd najlepiej lecą perły na mapę 80... mam kilka które do 82lvla mi poleciały z mobów, a potrzeba ich chyba po 10.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Troche zły pomysł najpierw startować z serwerem a potem dopiero myslec o reklamie, to nei da takich efektów jak reklama przed startem, większośc ludzi którzy widzą daną reklame chcą zaczynać gre od startu serwera. Błędny tok myślenia, że ludzie hurtowo przyjdą jak reklama ruszy gdy juz serwer stoi, takie moje zdanie.

A na dodatek troche mnie osobiście odstrasza od serwera takie przykładowe podejście administracji do osób udzielających sie z tym temacie

o Tym samym wspomniałem wcześniej xD i oni chcą żeby ktoś u nich grał :) 

Dla nich najważniejsze jest to że maszyna stoi i nie pada..( to że laguje, reje nie działa i serwer jest niedopracowany to już chuy )

-Rejestracja nie działała 2 i pół godziny od startu serwera zwalali na firewall (pierwszy serwer na którym firewall działa ''niby'' w ten sposó B) - moim zdaniem, nie potrafili ogarnąć.

-Każdą wypowiedź dissują i odsyłają z serwera, nie zapytają się dlaczego, co mogą poprawić, tylko nie pasi to spie*dalaj '' bo spam siejesz ''

-Moderatorzy za 5zł, dostali SM na start i dlatego ich '' nie wywala ani nie laguje '' =DDD, a całą resztę serwera tak :P zbieg okoliczności? internet z NASA? któż to wie.

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Nie polecam serwera, wszystko zrobione chaotycznie.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

@Presentantion Macie zamiar dodać nieskończone zmianki ?? :D

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

pogralem 2 dzien i jednak spadam z tego serwa nic ciekawego tu niema poza zrabanymi miastami gra na tym serwie wcale nie cieszy a myslalem ze bedzie fajna zabawa

Opublikowano

Ogolnie prezentacja zaskoczyła pozytywnie, miałem nadzieje, że będzie w końcu Easy na poziomie. Niestety spory zawód, administracja nie ogarnia servera, brak reklamy robi swoje. Najpierw myslcie o takich rzeczach potem startujcie. Nie polecam servera.

UggNk9.gif

Opublikowano

Ogolnie prezentacja zaskoczyła pozytywnie, miałem nadzieje, że będzie w końcu Easy na poziomie. Niestety spory zawód, administracja nie ogarnia servera, brak reklamy robi swoje. Najpierw myslcie o takich rzeczach potem startujcie. Nie polecam servera.

Sad, but true :(

Jestem w takiej samej sytuacji :/, czekam na coś nowego od czasów, gdy Te*ios miał cofke o 5 dni :3 i jak narazie, same FAIL'e ;/

To Już koniec ery świetności Metina.. ^^ Dzieciarnia ma łatwy dostęp do plików i dzianych rodziców ;p i tak to się kończy, a ortografia i gramatyka o niczym nie świadczy ;) 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Również polecam. 

Niedługo nastąpią zmiany co do miast i innych .. 

To dopiero pierwsze dni ludzie dajcie im szanse na poprawki ;)

Opublikowano

Jak na easy to zmianka powinnabyć nieskończona tak samo dodanie i 5bon bo to już na większości easy jest, a nawet na niektórych medium. Fakt miasto m1 odstrasza, jeszcze jak by npc były na środku żeby nie trzeba było tyle latać to spoko. Rozumiem, że trzeba "nowości" dodawać na serwer bo inaczej nie ma racji bytu ale zmienianie podstawowych miast wdług mnie do nowości nie należy i tylko psuje klimat tej gry. To samo z ikonami skili, nie ma lepszych niż te normalne jak na PL.

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Każdego kto wyraża swoją opinie żegnacie i rozkazujecie nie pisać :)

Wy jesteście na tyle pie*dolnięci, że to się w pale nie mieści xD wgl. nie liczy się dla was zdanie ludzi, odpowiadacie tylko na posty typu '' lagi '' i '' m1 odpycha '' resztę zlewacie, albo ciśniecie =D ..

Któryś admin wcześnij napisał że zmyślam i piszę chaotycznie, ale nie moglem wytrzymać ze smichu, jak mozna na tyle spierdolic serwer i po prostu co chwile coś dopisywałem w tamtym poście, dlatego wygladał tak chaotycznie :)

Serwer: FAIL, FAIL, FAIL.

Wiem, standardowo, jak 80% użytkowników odeślecie mnie z serwera, zmieńcie nazwę na Medium z nutka Easy i usuńcie PVP, bo chyba nie wiecie co to znaczy :)

Nie powodzenia w serwerze ;))

Miałem to samo i gildia gdy pisałem na pw z adminem jak i parę innych osób że się expić nie da bo bony nie działają i tylko wp i mental ogarnia to usłyszałem " Nie możliwe było sprawdzane" " Nie podoba się to żegnamy" itp itd... Poziom rozmowy pozostawiał wiele do życzenia, nie jestem mściwy ale za to jak nas potraktowano mam nadzieje że padnie to szybko, zresztą ile osób gra? bo ja w top50 widzę 100lv czyli obstawiam 50? hehe, ciekawe czy im się chociaż za maszynę zwróci. 

banner5.gif

Opublikowano

Naprawdę hwang z is daje po 1kk-4kk hp gdzie w bonach wchodzi tylko 2.5k?  o.O 

29003200867084513622.png

Miłego pvp  ;) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...