Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja amm problem nie dropią mi zeby orka na 75lvl. 

Zęby Orka nie tylko dropią z Orków w dolinie ale również ze skrzynek biologa, które dropią z bossów na serwerze .

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzis kochani od 24 bedzie przerwa tech. Jest kilka poprawek ktore nalezy naniesc na serwer. Nic powaznego oczywiscie no ale kilka jest :) Dzis tez koncza sie ratki po 250. Ale po przerwie nadal beda dropily swiateczne pudla oraz skarpety dla mikolaja.

Zapraszamy serdecznie na serwer.

syg2.png

Opublikowano

Mam jedno pytanie odnośnie serwera :) Ile mniej więcej osób gra na serwerze? :)

@Edit Polecam na prawdę serwer :) Przyjemnie się gra pomocna administracja :) Jak na razie jedyny minus serwera to jest mało graczy ale myślę że z biegiem czasu na serwer przybędzie co raz więcej osób :)

Opublikowano

Mam jedno pytanie odnośnie serwera :) Ile mniej więcej osób gra na serwerze? :)

Wiesz co jest malo ludzi niestety. Po poprawkach o ktore tak spinali sie wszyscy niestety wiekszosc nie wrocila na serwer. Ale to nic , serwer bedzie stal dla tych co chca grac wciaz i doskonale wiedza ze wszytsko zostalo poprawione. Serwer wystartowal bez bugow. Bananosik juz nagrywa odcinki dla nas a od jutra ma zaczac nagrywac zakrecony. Postaramy sie postawic serwer na nogi. Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

syg2.png

Opublikowano

Nom nie powiem Cocaine odwalił kawał dobrej roboty po przerwie technicznej .

ItemShop w grze znacznie ułatwia gre drop SMów na serwerze jest niezmiemski w 1 dzień 2k SM nice !

Ulepszacze na bronie i całe eq lecą bardzo zacnie więc to jest + .

Dungi bardzo fajnie zbudowane nie trzeba się na nich wg męczyć .

Administracja komunikatywna i ogarnięta da się z nimi porozumieć a w szczególności nie mają w dupie tego co gracze piszą za to wielki +++ .

Systemy które są w grze również dają możliwość sporego zarobku ulepszaczy jak i yang .

Nie można narzekać na drop bo jest naprawdę dopasowany do wymagań serwerowych .

Ja serwer polecam po tych kilku dniach od startu i polecam go każdemu kto chce zagrać na stabilnym i zajebistym serwerze .

ZAPRASZAM NA SERWER :)

Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią UP.

Nie wiem co ludzie mają w głowach żeby nie zagrać na tak zajebistym serwerze jakim jest Monstrum,  tylko grają na jakiś gównach bez przyszłości.

Później z dupy hejty i pretensje, że im serwer padł na którym grali .

Monstrum jest zajebistym serwerem wszystko jest dograne przyjemnie się gra nie wiem co trzeba mieć w głowie, aby nawet nie wejść i nie pograć 2-3 dni aby się o tym przekonać .

Trzeba dać szansę każdemu jedynym błędem Administracji był brak otwartej bety przez co znikneli na jakiś czas i ludzie już ich skreślili nie dając szansy pokazania tego co najlepsze.

Po powrocie dopieli wszystko jak należy i trzeba dać im szansę bo tak nie może być żeby jakieś gówna które i tak padną po jakimś czasie i mają w dupie graczy .

Jedyne co teraz może odstraszać to liczba graczy na serwerze ale myślę, że w końcu ludzie sami się przekonają, że monstrum to serwer z przyszłością :)

Ja wam mówię ludzie zagrajcie sobie na Monstrumie dajcie mu szansę a w 10000% nie pożałujecie ja wam to mówię .

Serwer polecam bo gra się z*********e . Wejdźcie i sprawdźcie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ile wam zapłacili za te komentarze?

Nikomu za nic nie zapłaciliśmy, jeżeli się im podoba serwer to czemu mamy im bronić pisania komentarzy ? Zastanów się nad tym co piszesz .

Opublikowano

Witam,

Gram już od samego startu serwera po poprawkach więc to jest dobry moment, aby podzielić się opinia na temat serwera.

Na wstępie wypada napisać coś od Administracji bez której tego serwera by nie było .

Są to bardzo sympatyczni, pomocni komunikatywni ludzie nie odmówią pomocy nawet w najprostszej sprawie wyjaśnią wszystko co jest niezrozumiałe.

Odpisują praktycznie na każde zgłoszenie na pw w grze jak i na Systemie zgłoszeń. Wprowadzają zmiany sugerowane przez graczy co działa tylko na + serwera .

Żebyście nie pomyśleli, że za bardzo słodzę lub ściemniam polecam samemu się o tym przekonać.

Co do samego serwera to od przerwy, który była aż 2 tygodnie serwer poczynił wielki progres poprawek oraz urozmaiceń .

Expienie oraz dropienie jest bardzo dopasowane do serwera w 24h idzie zebrać nawet 1,5k SMów oraz 2-3kkk w yangach .

Po ostatnich poprawkach wszedł do życia w pełni działający ItemSHopw grze w raz z opisami co znacznie ułatwiło zakupy .

Systemy Ruletki, Koła fortuny czy tez tomboli są z*******e idzie się tam naprawdę dobrze wzbogacić.

Event który teraz trwa mianowicie dropiące skarpety jak i pudełka świąteczne naprawdę dają zacne nagrody większości temków dostępnych z ItemShopu .

Jedyny minus serwera to mała liczba graczy ale z dnia nadzień co rusz nowy się pojawia więc to już jest dobry znak.

Ile wam zapłacili za te komentarze?

Nie kolego nikt nie zapłacił nam graczom za komentarze w temacie tego serwera, ponieważ uważamy, że serwer zasługuje na to aby większa część ludzi weszła i przekonała się, że nasze słowa które są w komentarzach nie są puste.

A taki serwer zasługuje na to by na nim grało dużo więcej osób.

Na pewnym serwerze nie napiszę tutaj nazwy bo jest to śmieszne według mnie, zorganizowano konkurs gdzie ludzie mają wypowiadać tylko miłe słowa na temat serwera tutaj na mpc. Osoby które najlepiej zaprezentują serwer w komentarzy otrzymają nagrodę w postaci SM . I to właśnie kolego nazywa się płaceniem za komentarze .

My piszemy szczere opinie od czasu gry na serwerze i nikt za nic nam nie musiał płacić . Sądzimy, że serwer zasługuje na to aby dac mu szansę rozwinięcia skrzydeł przy większej liczbie graczy.

Jest to na razie najbardziej stabilny serwer na którym grałem .

Od siebie mogę dodać jeszcze tylko to, że serwer polecam i zapraszam do gry na nim bo na prawdę na to zasługuje i warto dać mu szansę .

Opublikowano

Polecam serwer ponieważ jest stabilny. Bardzo dobrze zorganizowany. Szkoda tylko że mało ludzi gra , ale trudno... Mimo wszystko gra się z*********e na serwerze.

Zostaje na dłużej. Pozdro.

Opublikowano

Bardzo chaotycznie zrobiona prezentacja. 

Grafika taka 2/10 tej prezentacji widać, że zrobiona na szybko, lecz trzymam kciuki za was. 

Życzę udanego startu.

Pozdrawiam Kodzia.

VTlxIll.png

Opublikowano

Bardzo chaotycznie zrobiona prezentacja. 

Grafika taka 2/10 tej prezentacji widać, że zrobiona na szybko, lecz trzymam kciuki za was. 

Życzę udanego startu.

Pozdrawiam Kodzia.

O gustach się nie dyskutuje ale nie zgodzę się, że jest coś chaotycznie tam zrobione . Wszystko jest dobrze poukładane ale cóż się dziwić prezka inna niż na innych serwerach i już ludziom się nie podoba :)

Każdemu niestety dogodzić się nie da . Mimo to zapraszam na serwerek bo gra się z*********e.

Lipa

LIpa to u Ciebie w domu jest :) Założę się, że nawet nie zagrałeś :)

Opublikowano

Polecam serwer monstrum. Wszystko śmiga jak w zegarku. SM nawet łatwo zdobyć w grze. Najlepszy easy na jakim grałem, tak właśnie wygląda prawdziwy easy.

Mam nadzieje tylko że coraz więcej graczy będzie przybywać na serwer bo warto.

Opublikowano

Polecam serwer monstrum. Wszystko śmiga jak w zegarku. SM nawet łatwo zdobyć w grze. Najlepszy easy na jakim grałem, tak właśnie wygląda prawdziwy easy.

Mam nadzieje tylko że coraz więcej graczy będzie przybywać na serwer bo warto.

Pewnie ze warto, czekamy na zakreconego az zacznie u nas nagrywac bo teraz chyba nagrywa jakas serie z innego serwera.

syg2.png

Opublikowano

Naprawcie bug z zsiadaniem konia za każdym relogiem albo teleportacją bo to uciążliwe

Ja jeszcze nie maiłem problemu z siadaniem i wsiadaniem na konika czy też wierzchowca nawet po relogu, zmianie Ch czy też teleportacji .

Ctrl+g działa normalnie i nikt się na to na serwerze nie skarżył :)

Opublikowano

Powaznie 200osob online /??;/

Jak na razie jest to mała liczba aczkolwiek codziennie przybywają gracze . Obecnie jest zarejestrowanych kolo 2k kont ale połowa z nich nawet nie załozyła postaci.

Wpływ również miała przerwa na której wprowadziliśmy sporo modyfikacji. Mamy nadzieję, że ta liczba graczy z dnia na dzień będzie co raz większa.

Serwera z tego powodu zamykać nie będziemy, ponieważ zbyt dużo czasu i pracy nas to kosztowało i głupotą by było to teraz zaprzepaścić .

Posiadacie serwer TS3?­

€ωєℓιиα Oczywiście IP: ts3.monstrum.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...