Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*********e " A hack was detected, close it" ? WHAT ! Nic nie mam, a mnie wywaliło podczas expienia przy ścianie... Żal.

W nocy zostanie przeprowadzona konserwacja i to w niej zostanie naprawione / Tak powiedział Cocaine. 

Kappa.

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny - tego serwera to rejestracja i niskie wartości bonów, wiem ze jest dużo dopalaczy ^^ ale 2,5k to Suaboo jak na Easy/medium/''PVP''..  kumpel gra i mówi że 10k hp w V2 to troche lipa jak na easy =D

Dla mnie Easy to 5k hp w bonie minimum ^^ żeby też cieszył duży dmg skilli ;d a nie 35k i rekord serwera ;D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Jedyny - tego serwera to rejestracja i niskie wartości bonów, wiem ze jest dużo dopalaczy ^^ ale 2,5k to Suaboo jak na Easy/medium/''PVP''..  kumpel gra i mówi że 10k hp w V2 to troche lipa jak na easy =D

Dla mnie Easy to 5k hp w bonie minimum ^^ żeby też cieszył duży dmg skilli ;d a nie 35k i rekord serwera ;D

Tutaj raczej nic nie zostanie zmienione, jest 6/7 i 1-5 bony i tak pewnie zostanie z HP. Zapytam się głównego technika.

serwerek zajeebisty ale logowanie nie wiem kto takie chuuujowe wyjeebał :D

Gosh :) 

Kappa.

Opublikowano

Mi się średnio podoba gra od startu. Gra się jakoś powoli. Zwykle na easy lecisz na psy --> orki --> V2 i zajmuje ci to chwilkę, a tu ogarnięcie miasta (10 minut, wbicie 35śr do riba (300 zmianek), Powrót do miasta żeby kupić drogie dopalacze, bo się pada w V2 (5 minut)... 

Nie podoba mi się, że na serwerze easy musimy czekać minute po ubiciu spota na jego resp. CHORE ! Spoty w dolinie orków nie są powiększone, tak samo w V1. Szkoda. Na Mediumach nie ma takich problemów.

Opublikowano

Tutaj raczej nic nie zostanie zmienione, jest 6/7 i 1-5 bony i tak pewnie zostanie z HP. Zapytam się głównego technika.

Gosh :)

No wiesz ;p 6/7 na 100% nie będą tak łatwe do zdobycia ; D kumpel 15min praskał Wodza orków i nic mu nie dropło xDDD 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Mi się średnio podoba gra od startu. Gra się jakoś powoli. Zwykle na easy lecisz na psy --> orki --> V2 i zajmuje ci to chwilkę, a tu ogarnięcie miasta (10 minut, wbicie 35śr do riba (300 zmianek), Powrót do miasta żeby kupić drogie dopalacze, bo się pada w V2 (5 minut)... 

Nie podoba mi się, że na serwerze easy musimy czekać minute po ubiciu spota na jego resp. CHORE ! Spoty w dolinie orków nie są powiększone, tak samo w V1. Szkoda. Na Mediumach nie ma takich problemów.

Pamiętaj że to nie jest tylko serwer easy ale easy/medium. Ale jeżeli faktycznie coś psuje grywalności to możliwe że zostanie to zmienione. Zapiszę sobie twój post i przekaże go dalej. 

Kappa.

Opublikowano

Zgadzam się z kolegom :P Pisałem że easy/medium a strasznie male wartosci i faktycznie wolna grywalność ;3 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać ?

Co do serwera to na razie neutral, ponieważ nie za bardzo wiem co się tutaj dzieje.

Najlepiej niech admin się wypowie ile osób mniej więcej gra :)

Opublikowano

Co do serwera to na razie neutral, ponieważ nie za bardzo wiem co się tutaj dzieje.

Tak i nie zaczniesz bo reje Off. ; D.. ;P 

Pierwszy raz spotykam się z serwerem na którym od startu nie działa reje... o.0?

Jak mają tu grać ludzie skoro się nie da xD a po 2 dniach jak ma działać to już nie bedą chcieli grać ludzie ;p 

Rozumiem że '' pracują twardo '' nad naprawieniem rejestracji, ale nigdy czegos takiego nie widziałem xD

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Nie polecam lagi w uj 

To papa. Lagi są przez ddosy a jeżeli nie chcesz grać to bardzo miło Cię pożegnam. Papa.

Nie podam Ci dokładnej liczby osób bo sam jej nie znam, firewall blokuje dostęp przez filtracje i dlatego ranking i reje nie działa bo firewall nie dopuszcza. Większość postów jest pozytywnych więc wbij i sam oceń. Teraz akurat nie możesz. ;)

Tak i nie zaczniesz bo reje Off. ; D.. ;P 

Pierwszy raz spotykam się z serwerem na którym od startu nie działa reje... o.0?

Jak mają tu grać ludzie skoro się nie da  xD a po 2 dniach jak ma działać to już nie bedą chcieli grać ludzie ;p 

Rozumiem że '' pracują twardo '' nad naprawieniem rejestracji, ale nigdy czegos takiego nie widziałem  xD

Nie znasz naszego systemu obrony, serwer mimo ataków nie padł przez 2 godziny, ponieważ firewall pracuje. Dlatego zablokował rejestracje, ranking  i filtruje różne połączenia. Dzisiaj rejestracja na pewno będzie. 

Kappa.

Opublikowano

To papa. Lagi są przez ddosy a jeżeli nie chcesz grać to bardzo miło Cię pożegnam. Papa.

Nie podam Ci dokładnej liczby osób bo sam jej nie znam, firewall blokuje dostęp przez filtracje i dlatego ranking i reje nie działa bo firewall nie dopuszcza. Większość postów jest pozytywnych więc wbij i sam oceń. Teraz akurat nie możesz. ;)

Nie znasz naszego systemu obrony, serwer mimo ataków nie padł przez 2 godziny, ponieważ firewall pracuje. Dlatego zablokował rejestracje, ranking  i filtruje różne połączenia. Dzisiaj rejestracja na pewno będzie. 

Ja Cię naprawdę rozumiem ! :P Ja nie chce działać na niekorzyść serwera ;p źle mnie rozumiesz ;p po prostu pierwszy raz z czymś takim się spotykam xD ok 1k osób czeka aż bedzie mogło założyć konta i cisnąć xD a tu taka lipa z tym reje ;P

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Fajnie, że rejestracja off, kiedy będzie dostępna ? Jakaś konkretna godzina lub data ?

Nie mam zamiaru cały czas siedzieć w temacie i czekać na info kiedy łaskawie ją włączą.

Opublikowano

Fajnie, że rejestracja off, kiedy będzie dostępna ? Jakaś konkretna godzina lub data ?

Nie mam zamiaru cały czas siedzieć w temacie i czekać na info kiedy łaskawie ją włączą.

Łaski tutaj nikt nam nie robi, więc wybacz jeżeli o to chodzi. Teraz czekam na informacje od głównego administratora, więc wiem tyle co i ty. 

Ja Cię naprawdę rozumiem ! :P Ja nie chce działać na niekorzyść serwera ;p źle mnie rozumiesz ;p po prostu pierwszy raz z czymś takim się spotykam xD ok 1k osób czeka aż bedzie mogło założyć konta i cisnąć xD a tu taka lipa z tym reje ;P

Rozumiemy to i przepraszamy za kłopoty, ale to jest naprawdę coś z czym nic nie możemy zrobić ;/ 

Kappa.

Opublikowano

Witam. Ile graczy online w obecnej chwili? Dlaczego licznik nie działa ?   :(

Ponieważ filtruje firewall.  Tak wystartował ale są drobne problemy. Ponieważ rejestracja jest off bo firewall pracuje i zablokował połączenia, dzisiaj register na pewno będzie działać.

Kappa.

Opublikowano

Wiadomo coś o której to ruszy?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...