Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

900 online 24h? to ile w danej chwili? Miałem nadzieje że odpocznę od pracy na tym serwerze a tu kolejny zawód, Nie pisze już nawet o rzeczach które mi nie przypadły do gustu, to samo miałem na teriosie...

791f747188ac8.png

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram na serwerze ogólnie, ale nie wiem skąd najlepiej lecą perły na mapę 80... mam kilka które do 82lvla mi poleciały z mobów, a potrzeba ich chyba po 10.

Ja wczoraj dropiłem przez 1h 15min w v2 pająki na 62lvl zatrzymałem expa i perły + sztaby dropią przepięknie . Prawie 400 sztab i po 30 pereł + tsavoryt, szafir oraz rubin .

POLECAM gra się zajebiscie  , tylko mały minus z miastami ale reszta bardzo spoko :D

Miasta zostaną niedługo zmienione :)

Miałem to samo i gildia gdy pisałem na pw z adminem jak i parę innych osób że się expić nie da bo bony nie działają i tylko wp i mental ogarnia to usłyszałem " Nie możliwe było sprawdzane" " Nie podoba się to żegnamy" itp itd... Poziom rozmowy pozostawiał wiele do życzenia, nie jestem mściwy ale za to jak nas potraktowano mam nadzieje że padnie to szybko, zresztą ile osób gra? bo ja w top50 widzę 100lv czyli obstawiam 50? hehe, ciekawe czy im się chociaż za maszynę zwróci. 

Nikt znas nie pisał, że jak się nie podoba to żegnamy . Patrząc po rankingu osób które expiły w av2 ty jeden chyba ew narzekałeś na expa w atlantydzie . Więc kłamiesz starty Ty w żywe oczy :)

Naprawdę hwang z is daje po 1kk-4kk hp gdzie w bonach wchodzi tylko 2.5k?  o.O 

29003200867084513622.png

Miłego pvp  ;) 

­

Kostiumy dają 4k PŻ drobna pomyłka przy opisie bonów zostanie to poprawione na najbliższej przerwie technicznej .

900 online 24h? to ile w danej chwili? Miałem nadzieje że odpocznę od pracy na tym serwerze a tu kolejny zawód, Nie pisze już nawet o rzeczach które mi nie przypadły do gustu, to samo miałem na teriosie...

Licznik jest ustawiony na graczy wciągu ostatni 24h .

Hejty, które tutaj padają są tylko i wyłącznie zmową kilku graczy którzy nie poradzili sobie w atlantydzie .

Wchodzą na serwer piszą na ogólnym czacie aby wbijać na MPC po to żeby psuć nam opinie .

Takie zagrywki są poniżej pasa . I tak się moi drodzy nie robi . Wymuszonych hejtów i zmówionych przez kilku graczy z jednej gildii  nie będziemy brali pod uwagę .

Jeżeli gracze macie swoje rozumy wejdźcie i sprawdźcie sami jak jest naprawdę . Hejterzy z innych serwerów próbują się odgrywać ale my tak łatwo nie odpuszczamy .

Tekstu typu: ZAPRASZAMY NA MPC popsujemy im opinie będą od razu traktowane jako działanie na szkodę serwera i te osoby otrzymają bana bez możliwości powrotu na serwer .

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry .

Przypominam, że miasta M1 zostaną zmienione najpóźniej w niedziele podczas przerwy technicznej .

Opublikowano

Potwierdzam to co pisał Beastor, dzisiaj kilka osób porobiło sobie nowe postacie z 40lvl po ty by pospamować na czacie.

Koło 11:30 wbiło kilka osób i zaczęło spamować na czacie mniej więcej takim tekstem : ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA MPC ZBIC IM OPINIE .

Po takim zachowaniu widać, że konkurencji żal dupe ściska i zazdroszczą stworzonego serwera .

Moderatorzy pewno otrzymali SM za prace nw nie w nikam to a wy jebane hejty za to by wbijać na czyjeś prezentacje i serwery by hejtować .

Takie coś nie powinno mieć miejsca, al k***a jak to polak j****y pies ogrodnika sam nie ma innemu nie da .

Dla graczy dobra rada nie słuchajcie tych pomyleńców na serwerze z*********e się gra .

Miasta zostaną wymienione i będzie jeszcze lepiej . Wejdźcie i przekonajcie się sami czy to co piszą te kmioty to prawda zapewniam was, że NIEEEEEEEE .

POLECAM SERWER I ZAPRASZAM >:!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Daje on 4k pż :)

Kostiumy dają 4k PŻ drobna pomyłka przy opisie bonów zostanie to poprawione na najbliższej przerwie technicznej .

74935672293872824123.jpg

9 latek się domyśli że to drobna pomyłka, chciałem sobie nabić posta  ;)

Ile jest online w godzinach szczytu?

Czy po prestiżu resetują się także questy?  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

74935672293872824123.jpg

9 latek się domyśli że to drobna pomyłka, chciałem sobie nabić posta  ;)

Ile jest online w godzinach szczytu?

Czy po prestiżu resetują się także questy?  :) 

­

Questy się nie restują.

Opublikowano

Jak czytam te wasze żałosne niby "hejty" to aż mi się k***a śmiać chce .

Jesteście przyzwyczajeni do standardów a Monstrum takim serwerem nie jest.

Gra się z*********e i polecam wejść . Event Zuo, który się przed chwilą zakończył był mega <333

Ja gre na serwerze polecam chociaż jest stabilny i nie pada :)

Dungi, exp , drop sztab zajebiscie się komponuje :P

w 1h na dropie 450 sztab 2kk miodzioooo + yangi do eq też przyjemnie lecą :p

POLECAM I ZAPRASZAM !!!!!!!!!

Opublikowano

Nie jest spoko. Postawiony na tylko przetłumaczonych zagranicznych plikach... Nie polecam. Serwer wydaje się być "robiony" przez baaardzo niedoświadczony team.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Nie jest spoko. Postawiony na tylko przetłumaczonych zagranicznych plikach... Nie polecam. Serwer wydaje się być "robiony" przez baaardzo niedoświadczony team.

Pliki są administratora Cocaine i nie znajdziesz ich nigdzie indziej. 

Kappa.

Opublikowano

@Degistive

Ranking jasno pokazuje ilu osobą się server podoba top50 246-120 top10 11-50 120-100 jak ktoś chciał to wymęczył ten lv ale jak widać większość uciekła aż się kurzyło ;)

banner5.gif

Opublikowano

@Degistive

Ranking jasno pokazuje ilu osobą się server podoba top50 246-120 top10 11-50 120-100 jak ktoś chciał to wymęczył ten lv ale jak widać większość uciekła aż się kurzyło ;)

Twoim zdaniem. Moim skromnym nie. Nie było żadnej reklamy dlatego tak bardzo dużo graczy nie gra. Topka to topka a przyjemność z gry nadal jest. Musimy tylko pozmieniać pare rzeczy, miasta dodać nieskończone zmianki i inne bajery ;) Jak chcesz. 

Kappa.

Opublikowano

A może wypowiesz się na temat kolesiostwa na serverze 240lv w 1 dzień niby 800% expa ma ciekawe z czego :D Ciekawe tłumaczenie a no i masowe bany gildii FallenAngels bo się odezwali w tym temacie, a no i event dostawał po pupie to na niewidkę go daliście ?:D Śmieszne oj śmieszne :D

banner5.gif

Opublikowano

Serwer niestety ­nie w moim typie, kwestia gustu  ;)

Ale administracja na propsie z pozdrowieniami dla Degistive  :yay:

Serwer godny polecenia  :)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

A może wypowiesz się na temat kolesiostwa na serverze 240lv w 1 dzień niby 800% expa ma ciekawe z czego :D Ciekawe tłumaczenie a no i masowe bany gildii FallenAngels bo się odezwali w tym temacie, a no i event dostawał po pupie to na niewidkę go daliście ? :D Śmieszne oj śmieszne :D

Tak bardzo serdecznie się wypowiem, tylko muszę się opanować i uspokoić nerwy. Sprawdź sobie jego czas online w grze. Spał 3 godziny odkąd zaczął gre na serwerze. Nikt na serwerze nie zdobędzie ilości expa 800% bo jest to nie możliwe. Co innego 450% tak jak pisałem w grze. 

Masowe bany? Zostały zbanowane 2 osoby za podawanie nie właściwych wiadomości, kłamanie, wprowadzanie ludzi w błąd. Takie wiadomości są karane na serwerze i tak zawsze pozostanie. Nie chcecie wierzyć na słowo to nie wierzcie. Ale na prawdę kiedy mówię wam że kolesiostwa nie ma, ani nikt nie dostaje nic od administracji to buracie się bo ktoś jest lepszy i potrafi grać. 

Jeżeli kolega przedstawiony ma full is to wyciąga jakieś 450% expa albo delikatnie mniej. Po drugie, jeżeli chodzi o niewidzialność to jak byś przeczytał prezentacje to byś wiedział. Na serwerze znajdują się potki które dają niewidzialność. Niektórzy którzy nie wierzyli, daliśmy im te potki aby sami przetestowali i od raz cisza jak makiem zasiał i przepraszanie... 

Na prawdę nie chcemy źle i nigdy nie będziemy nikomu nic dawać, ani za pieniądze ani za nic. Uwierz mi, bo nie kłamię... 

Serwer niestety ­nie w moim typie, kwestia gustu   ;)

Ale administracja na propsie z pozdrowieniami dla Degistive   :yay:

Serwer godny polecenia   :)

... Tak myślałem, ale dziękuje. 

Kappa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

!!! Zapraszamy na start serwera monstrum !!!

Poprawki naniesione na serwer:

!!! ITEM SHOP WPROWADZONY DO GRY W PELNI ODBUGOWANY !!!

isgra.png

!!! NOWY PANEL EKWIPUNKU Z 15 NOWYMI BUTTONAMI !!!

eqbuttony.png

!!! NOWY SYSTEM GILDYJNY !!!

gildiaok.png

HACK COUNT------------------------------TAK

Zwoj statusu----------------------------TAK

Miasta m1 zmienione---------------------TAK

Nieskonczona zmianka--------------------TAK

Cena Zmianki----------------------------TAK

Ustawione anty systemy------------------TAK

Usuniety is changer + fms---------------TAK

COR draconis stakuja sie----------------TAK

Poprawa aukcji nan anty yang bug--------TAK

Poprawa sejfu nan anty yang bug---------TAK

Poprawa banku anty yang bug-------------TAK

Wymiana kosza teraz jest gui------------TAK

Opisy perelek---------------------------TAK

Czas oddania u biologa bez mikstury 1h--TAK

Korekta mountow + bonusow---------------TAK

Pety kazdy inny bon---------------------TAK

Drop z wiedzmy dodany-------------------TAK

Niepotrzebne bony usuniete--------------TAK

Pelna lista team online-----------------TAK

Poprawiono dodawanie kodow sms----------TAK

Wszystkie kostiumy poprawione-----------TAK

Nowy system zgloszen w grz--------------TAK

Skill aura miecza + SILNE 0 sek---------TAK

Dropiace smieci z moobow----------------TAK

Zen-Szen do startoweo ekwipunku---------TAK

Zmianki reczne w sklepiku---------------TAK

Zwoje cofania silne berek---------------TAK

Nowe buttony 15szt----------------------TAK

Dodac nowy itemshop do gry--------------TAK

Dodac nowy panel gildyjny do gry--------TAK

Chowanie postaci poprawka---------------TAK

Stakowanie fasolek zen------------------TAK

Poprawka na oxx multi ip----------------TAK

Buty ptaka poprawiono-------------------TAK

Mikstura slonca i ksiezyca w poczatkowym ekwipunku------TAK

Skrzynka azraela bogactwa poprawiona--------------------TAK

Usuniety calkiem duchowy--------------------------------TAK

Poprawka na system prestizu-----------------------------TAK

Resp moobow poprawiony----------------------------------TAK

Poprawy bledow estetycznych-----------------------------TAK

Premium shop odpala sie od strzala----------------------TAK

!!! A co mamy dla panstwa przygotowanego po dzisiejszym starcie !!!

Raty exp - 250 %    Caly weekend

Raty Drop - 250 %  Caly weekend

Raty Yang - 250 %  Caly weekend

Event pudel swiatecznych od samego startu

Event na skarpetki dla mikolaja od samego startu

Dla kazdego juz zarejestrowanego badz rejestrujacego sie bonus w postaci:

Szansa znalezienia yang zostanie podwojona      Caly weekend
Zwiekszenie zdobywanego pd 50%                       Caly weekend
Podwojona szansa na zdobycie przedmiotu         Caly weekend

Przepraszamy raz jeszcze za Falstart to tylko i wylacznie nasza wina ze nie zrobilismy otwartej bety.

Prosze abyscie dali szanse serwerowi bo drugiego monstruma nie znajdziecie. Wlozylismy ogrom pracy w ten serwer.

Dla hejterow specjalnie od administracji goraca kupa w prezencie. My mamy jakies zasady i jesli cos jest

niesprawne to nie mozemy naciagac ludzi na IS i to dlatego trzeba bylo wprowadzic niezbedne poprawki do gry.

Gracze ktorzy juz doladowali SM smialo moga zglosic sie do administracji po zwrot SM.

!!! ZAPRASZAMY 18/12/2015 GODZINA 18:00 !!!

Klient do pobrania w godzinach poranno/poludniowych drodzy panstwo.

Male przypomnienie kochani dla was odnosnie DIRECTX ktory jest niezbedny do funkcjonowania klienta.

Na dniach rowniez pojawia sie upki w prezentacji serwera.

syg2.png

Opublikowano

Nom i pięknie :) Dobrze ze zrobiliscie te popraweczki. Już wiem gdzie bede młucił całe swięta. Paypal normalnie dziala?

Opublikowano

Witajcie,

Klient jest już dostępny do pobrania link znajdziecie na naszym forum w Newsach Forum - widok jest dostępny nawet dla Gości :)

Ze strony głównej w dziale DOWNLOAD również można pobrać klienta . Zapraszamy :)

Opublikowano

No powiem wam, że z poprawkami miło mnie zaskoczyliście. ItemShop w grze znacząco ułatwi zakupy :)

I reszta nowych rzeczy też jest gicior . Widzimy się na starcie będzie gdzie grać w te święta .

Klienta już zasysam z największa przyjemnością .

I oczywiście POLECAM !

Opublikowano

Nom i pięknie :) Dobrze ze zrobiliscie te popraweczki. Już wiem gdzie bede młucił całe swięta. Paypal normalnie dziala?

Paypal normalnie dziala ale prosze puki co korzystac ze sklepiku co jest na stronce jeszcze poniewaz opisy jeszcze musze dorobic do sklepu w is z gry.

syg2.png

Opublikowano

No powiem wam, że z poprawkami miło mnie zaskoczyliście. ItemShop w grze znacząco ułatwi zakupy :)

I reszta nowych rzeczy też jest gicior . Widzimy się na starcie będzie gdzie grać w te święta .

Klienta już zasysam z największa przyjemnością .

I oczywiście POLECAM !

Zgadzam się w 100% mnie najbardziej zadowala Panel boczny, który znacząco ułatwi grę nie będzie trzeba się głowić, pod którym klawiszem jest dany system :D Wielki ++++ za to .

Co do samej przerwy to moim zdaniem wyjdzie tylko na dobre jeżeli przerwa byłą konieczna, a widać że nie próżnowaliście przez ten okres czasu to tylko czekać na start .

Nic dodać nic ująć . Hejterom serdeczna pięść i nie pokazujcie się tutaj :p

Ja również klienta już pobieram i polecam serwer :)

Opublikowano

Szapo Ba naprawdę lista zmian jest naprawdę dosyć długa nie spodziewałem się tego aczkolwiek miło mnie zaskoczyliście .

Klienta już pobrałem i tylko czekam na start :) 

Pozdrawiam i zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...