Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z czystej ciekawosci , ile osob online?

Wiadomo coś o której to ruszy?

Wystartował juz? 

Serwer wystartował punktualnie o 18, nadal stoi ponieważ są dobre zabezpieczenia. Ale niestety firewall blokuje nadal i broni się przed atakami, dlatego nie widać online na stronie ani w grze. Osób jest, ale większa część nie może utworzyć konta. 

Kappa.

Opublikowano

Serwer wystartował punktualnie o 18, nadal stoi ponieważ są dobre zabezpieczenia. Ale niestety firewall blokuje nadal i broni się przed atakami, dlatego nie widać online na stronie ani w grze. Osób jest, ale większa część nie może utworzyć konta. 

Pytanie dotyczyło rejestracji, wiadomo kiedy ruszy ona?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Powiem tyle exp w grocie nie wykonalny bony nie działają, gm gdy go o tym informuje zlewa to szeroko spodziewałem się więcej szkoda.

banner5.gif

Opublikowano

biolog chyba ma buga oddalem zeba potem chcialem oddac 2 pisze ze za 119min. dopiero moge oddac i nie dostalem 30% na start do szybkosci ruchu

Rejestracja już działa, biolog jest ustawiony co 2h, jak byś czytał prezentacje to byś wiedział ;) 

Kappa.

Opublikowano

Wait wat biolog ma limit 2h na zębach czy na czym? Bez przesady...To jest easy-medium tak? Btw Można już normalnie grać czy wywala nadal?

Opublikowano

Wait wat biolog ma limit 2h na zębach czy na czym? Bez przesady...To jest easy-medium tak? Btw Można już normalnie grać czy wywala nadal?

Jest co 2h ale jest w sklepie eliksir poszukiwacza który skraca czas, nie wywala ;)

Kappa.

Opublikowano

Nie no lepszych mobów na mape 100 nie mogliście dać + jest ich tak mało że naprawde gratuluje pomysłu

Opublikowano

"Wystartujemy za tydzien zeby serv byl dopiety na ostatni guzik " hahhaahahahah to powodzenia chłopaki. Chyba z 5 guzików wam zabraklo. nara z tym syfem.

Opublikowano

Kiedy ta ankieta o miasta?

Już jest :) 

Nie no lepszych mobów na mape 100 nie mogliście dać + jest ich tak mało że naprawde gratuluje pomysłu

Zaraz to zobaczymy jak faktycznie małe spoty to zwiększymy.

"Wystartujemy za tydzien zeby serv byl dopiety na ostatni guzik " hahhaahahahah to powodzenia chłopaki. Chyba z 5 guzików wam zabraklo. nara z tym syfem.

Prosze bardzo, wszystko jest ok według nas i większości graczy.

Kappa.

Opublikowano

Niezbyt dużo lecz myślę, że napłynie więcej ludzi gdy zrobi się lepszą reklame serwera :)   (np youtube?)

A i mam problem z wywalaniem. Wywala mnie gdy biorę duże spoty (tak mi się wydaje ze jak biore spota ale moze wywala mnie tak po prostu)

Opublikowano

Niezbyt dużo lecz myślę, że napłynie więcej ludzi gdy zrobi się lepszą reklame serwera :)   (np youtube?)

A i mam problem z wywalaniem. Wywala mnie gdy biorę duże spoty (tak mi się wydaje ze jak biore spota ale moze wywala mnie tak po prostu)

To bedzie naprawione dzis w nocy:)

syg2.png

Opublikowano

Reklama będzie ;)

Ile online?

Masz na stronie ;p

"Wiekszosc" czyli te downy co graja tylko po to zeby sobie pograc. posluchaj tych co wiedza cos na ten temat.

Masz prawo wyrazic swoją opinie ;)

Kappa.

Opublikowano

Na stronie pokazuje z 24h? Ja chcę widzieć ile jest w tej chwili a nie ile było od startu

Online: 386 Graczy (24h)

Opublikowano

Na stronie pokazuje z 24h? Ja chcę widzieć ile jest w tej chwili a nie ile było od startu

Wystarrczy że masz napisane ze 386 ... xD

To jest prawie nic szczegolnie na serwer easy nastawiony na nakurwianie się :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Kiedy ta ankieta o miasta?

Ankieta została dodana na naszym forum zaraz po starcie serwera .

Tak i nie zaczniesz bo reje Off. ; D.. ;P 

Pierwszy raz spotykam się z serwerem na którym od startu nie działa reje... o.0?

Jak mają tu grać ludzie skoro się nie da xD a po 2 dniach jak ma działać to już nie bedą chcieli grać ludzie ;p 

Rozumiem że '' pracują twardo '' nad naprawieniem rejestracji, ale nigdy czegos takiego nie widziałem xD

Fajnie, że rejestracja off, kiedy będzie dostępna ? Jakaś konkretna godzina lub data ?

Nie mam zamiaru cały czas siedzieć w temacie i czekać na info kiedy łaskawie ją włączą.

Rejestracja jest włączona tylko przez ataki ddos włącza się filtrowanie które to blokuje.

Trzeba sprawdzać co jakiś czas . My nie poradzimy nic na zazdrość innych :)

Ogarnijcie te loganie bo to przesada.. I dodajcie niebianskie bizu.

Loganie nie zależy od nas niestety .

Nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić bo nadal serwer filtruje połączenia cały czas utrzymuje się ilość graczy taka sama .

Nie mamy aktualnej ilości graczy Ataki ustaną na pewno was poinformujemy .

Poza tym graczy cały czas przybywa zapewne będzie ich więcej po atakach ddos, które są cały czas . Może im się to w końcu znudzi i przestaną .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...