Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh pobralem 3 raz  bez antywira i dalej ten bład :/ uruchamiam adminem tez nie dziala czego bym nie robil na wszystkie sposoby dalej błąd ..

Venum

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh pobralem 3 raz  bez antywira i dalej ten bład :/ uruchamiam adminem tez nie dziala czego bym nie robil na wszystkie sposoby dalej błąd ..

Zainstaluj DirectX 9. I spróbuj odpalić. Czytaj strone główną. 

Kappa.

Opublikowano

Zainstaluj DirectX, jest to konieczne do dzialania klienta:)

syg2.png

Opublikowano

godzina po starcie a reje dalej off ;cc

To czemu powiedz mi nie założyłeś konta wcześniej. Teraz lecą ataki i dlatego firewall filtruje i nie wywala serwera. 

Niedługo wszystko będzie działało. 

Kappa.

Opublikowano

Jeszcze powiedźcie tylko ile osób jest Online. Liczba pewnie za wysoka nie będzie, w polowa sie zarejestrować nie może ale tak z czystej ciekawości. Omijacie tą pytanie strasznie :)

UggNk9.gif

Opublikowano

To czemu powiedz mi nie założyłeś konta wcześniej. Teraz lecą ataki i dlatego firewall filtruje i nie wywala serwera. 

Niedługo wszystko będzie działało. 

Praca .. -.-"

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Jeszcze powiedźcie tylko ile osób jest Online. Liczba pewnie za wysoka nie będzie, w polowa sie zarejestrować nie może ale tak z czystej ciekawości. Omijacie tą pytanie strasznie :)

Teraz nawet nie możemy sprawdzić przez firewall. Więc nie sprawdzimy bo jest stała liczba i się niezmienia dlatego. 

Praca .. -.-"

Niedługo będzie działać. 

Kappa.

Opublikowano

Teraz leca ataki kochani na serwer... Jak firewall filtruje polaczenia to dlatego moze odrzucac te poprawne rowniez.

Jesli odrzuca wam polaczenia to prosze od razu sie po orzuceniu laczyc ponownie , wtedy wpusci was na serwer.

syg2.png

Opublikowano

Zainstaluj DirectX 9. I spróbuj odpalić. Czytaj strone główną. 

Dzieki wielkie działa ! :D no to gramy xD

Venum

Opublikowano

Pobrałem znowu i o dziwo... nie działa znowu. Nie chce mi się pobierać kilku programów by serwer działał, jak każdy inny działa. 

Szkoda, ale serwer będę śledził. Powodzenia.

Zainstaluj DirectX 9. I będzie działać. 

Kappa.

Opublikowano

To że rejestracja niedlugo będzie działać piszecie od 45 minut :)

Kurde, piszę już że ataki nadal są i firewall pracuje. Nic na to nie poradzimy. Przeciąga się i to nie jest nasza wina. Więc wybacz proszę. 50 wiadomości pod rząd na prawdę nie pomaga.

Kappa.

Opublikowano

Jeśli wywala mi, że nazwa użytkownika jest zajęta, to znaczy, że jest zajęta, czy, że rejestracja off?

To znaczy że reje jest off przez firewalla poniważ są ddosy. 

Masz minimapkę wystarczy poszukać.. 

gdzie znajde cesarza?

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...