Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie 1/2 godziny po starcie zostaną zwrócone, czekamy na bombworka.

Ts-LoL.PL

co ze starymi kontami ? niby konto jest juz takie, ale wbić na nie nie moge 

­

8547014573848511113729.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

jest możliwość przypomnienia loginu i hasła? bo przy rejestracji podając emaila jest napisane że jest zajęty ale loginy których zawsze używam "nie istnieją"

Opublikowano

Czemu mi strona główna nie działa ?F

Forum mi działa tylko str. główna nie.

Opublikowano

Wy tylko o tym przypomnieniu hasła, tak trudno założyć drugie konto? :D

Opublikowano

Wy tylko o tym przypomnieniu hasła, tak trudno założyć drugie konto? :D

Tylko wiedz, że ludzie którzy grali na poprzedniej odsłonie to pakowali ładne sumki na ItemShop, więc nic dziwnego, że chcą odzyskać dostęp do konta, bo część monet zostanie zwrócona.

Opublikowano

Tylko wiedz, że ludzie którzy grali na poprzedniej odsłonie to pakowali ładne sumki na ItemShop, więc nic dziwnego, że chcą odzyskać dostęp do konta, bo część monet zostanie zwrócona.

Jeżeli tak, to admini ogarną to potem, widocznie mają ważniejsze sprawy na głowie, chwila czasu bez is ich nie zbawi, a co sobie kupią to prześlą na 2 konto albo zaczną grę od nowa, proste :D

Opublikowano

Jeżeli tak, to admini ogarną to potem, widocznie mają ważniejsze sprawy na głowie, chwila czasu bez is ich nie zbawi, a co sobie kupią to prześlą na 2 konto albo zaczną grę od nowa, proste :D

Nie ma co ogarniać, bo aktualnie przypomnienie hasła działa prawidłowo, sam korzystałem z niego, bo zapomniałem starego hasła do konta.

Jeżeli ktoś chcę stronę do przypomnienia hasła na email to zapraszam tutaj, działa prawidłowo:

http://terios.pl/forgot
Opublikowano

@SuReeK jak niby doładować SM'y z FanPage'a ? skoro nie jest włączona opcja doładuj ? LOOOL

Opublikowano

Zapętlenie przekierowań na stronie
Strona https://terios.pl/ generowała zbyt wiele przekierowań. Usunięcie ciasteczek tej witryny lub zezwolenie na ciasteczka spoza serwera może rozwiązać ten problem. Jeśli problem nie ustąpi, może to oznaczać problem z konfiguracją serwera, a nie z Twoim komputerem.

Strona mi nie działa, tylko ja tak mam?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...