Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi strona działa prawidłowo cały dzień, żadnego braku dostępu nie miałem co do strony, polecam wyczyścić ciasteczka a najlepiej wszystko co się da, wtedy może zadziała tym którym nie działa hehe.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Że Ci co mają konta będą mogli grać a reszta ma czekać w kolejce :)

Z tego co słyszałem to pokasowali konta wcześniej stworzone. Masakra, a serw jeszcze nie wystartował...

Opublikowano

Ogarnijcie tych modów na ts-ie bo to tragedia jest jakaś. Dostałem bana na 12h za napisanie "zamknij morde" do gościa (ESLAY, JAKIS YOUTUBER PONOĆ) który wysyłał ciągle jakieś durne nicki na czacie i próbował nie wiem podlizać się chyba moderatorom. 

Może mi ktoś tego bana zdjąć i ogarnąć tych łebków?  Sporo osób dostało bana niesłusznie bo się słuchają tego typa i banują jak pieski na zawołanie. 

Opublikowano

Ogarnijcie tych modów na ts-ie bo to tragedia jest jakaś. Dostałem bana na 12h za napisanie "zamknij morde" do gościa (ESLAY, JAKIS YOUTUBER PONOĆ) który wysyłał ciągle jakieś durne nicki na czacie i próbował nie wiem podlizać się chyba moderatorom. 

Może mi ktoś tego bana zdjąć i ogarnąć tych łebków?  Sporo osób dostało bana niesłusznie bo się słuchają tego typa i banują jak pieski na zawołanie. 

Bany pewnie będą latać jak pojebane, podobnie jak wcześniej gdy dali bana komuś bo nie odpisał GMowi po 40sekundach bo koleś do kibla poszedł xD

Opublikowano

"dorwe tego Esleya na grze to go rozjebe" xD

Dalej będę mógł napieprzać na połowie cheatów dostępnych tutaj bez konsekwencji, jak na pierwszej odsłonie teriosa?

Opublikowano

Mam taki dylemat grać czy nie grać :D. Na starszej, poprzedniej części serwera grało mi się super dopóki nie wbiłem 175 lvl+ i te zje**ne eq co paliło jak diabli a ulepek trzeba było setki :/. No i teraz nie wiem czy jest tutaj ułatwione to czy dalej tak samo jak na poprzedniej części.

ddz8gi.png

Opublikowano

Mam taki dylemat grać czy nie grać :D. Na starszej, poprzedniej części serwera grało mi się super dopóki nie wbiłem 175 lvl+ i te zje**ne eq co paliło jak diabli a ulepek trzeba było setki :/. No i teraz nie wiem czy jest tutaj ułatwione to czy dalej tak samo jak na poprzedniej części.

Ułatwione, po prezce widać :D

Nawet exp jest niby zwiększony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...