Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktoś ma 8 godzin dziennie wolne to może i tak i ktoś robi smoka czy coś po 5000 razy dziennie

Widzę, że masz jakieś pojęcie na temat tego serwera.

Więc mam pytanie, czy idzie grać bez IS. Nie chodzi mi o pvp, tylko bardziej o expa ubijać bossy, chodzić na dungeony.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśl człowieku zanim coś napiszesz :) server jest zmieniony od zewnątrz jak i od wewnątrz więc skąd możesz wiedzieć jak teraz będzie więc jak masz ból pupy to żegnam 

Taaa.. i że surek cokolwiek zmienił? xD

Wiecznie coś zmienia i wiecznie jest gówno. Nie chce mi się wierzyć że tutaj będzie jakaś zmiana.

Opublikowano

Jeśli ktoś nie załaduje w is to jest gównem i tyle, zapomniałem, że to serwer Surka :) 

Robi serwer, otwiera zbiera kase zamyka i znów otwiera, trzepie kase i zamyka... było tak x razy na jego serwerach.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tu będzie inaczej.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Więc mam pytanie, czy idzie grać bez IS. Nie chodzi mi o pvp, tylko bardziej o expa ubijać bossy, chodzić na dungeony.

Na dawnym Terosie bez eq exp było trudno ubić bossy na wyższym lvl, ale IS to nie był problem wbijając szybko 180 i dropić kd +7 :)

Opublikowano

Pewnie, że idzie :)

Opublikowano

Taaa.. i że surek cokolwiek zmienił? xD

Wiecznie coś zmienia i wiecznie jest gówno. Nie chce mi się wierzyć że tutaj będzie jakaś zmiana.

Popatrz na inne servery które postawił albo odkupił stoją do teraz dba o każdy server i to widać a jak jesteś ślepy to zakładaj okulary :)

Opublikowano

Popatrz na inne servery które postawił albo odkupił stoją do teraz dba o każdy server i to widać a jak jesteś ślepy to zakładaj okulary :)

że co robi? DBA?xD hahahahaha dawno się nie uśmiałem XDDD

Opublikowano

Myśl człowieku zanim coś napiszesz :) server jest zmieniony od zewnątrz jak i od wewnątrz więc skąd możesz wiedzieć jak teraz będzie więc jak masz ból pupy to żegnam 

zmiana w c**j dodane więcej zbędnego syfu

Opublikowano

Dlaczego jak klikam Graj w patcherze nic się nie dzieje? Windows 10 :D

Opublikowano

jakby nie mogl startowac np o 14/15

Postaw się w sytuacji jesteś w robocie do 15/17 Wracasz myjesz się jesz obiad czy co tam jest już ok 19 Więc 20/21 to jest odpowiednia godzina na start gdybyś ty był w pracy do 20 czy tam do której to byś napisał jakby nie mogli startować o 22 .......

Opublikowano

serwer startuje dzisia o 20/21

Wiem, tylko to samo miałem na kilka innych serwerach i przez taki błąd na żadnym sobie nie pograłem, wolałbym uzyskać odpowiedz od adminów zamiast po starcie prosić się ich o pomoc, masz tak samo?

Opublikowano

co by nie było to i tak wyjdzie w praniu, a że jest dużo wpadek to może być i tu ciekawie :) Ale jak pisali, zgarnie kase jak każdy, za miesiąc ani widu ani słychu o nim nie będzie

Opublikowano

co by nie było to i tak wyjdzie w praniu, a że jest dużo wpadek to może być i tu ciekawie :) Ale jak pisali, zgarnie kase jak każdy, za miesiąc ani widu ani słychu o nim nie będzie

No troche racji w tym jest ale dajmy xenoxa wszyscy hejtowali i hejtują a przecież to on najdłużej stał ;d 

Opublikowano

Laneris s2 1kosób + Erbia podobnie cały czas aktualizacje robi więc nie spinaj pupki maluszku :)

Przecież ostatnia aktualizacja była miesiąc temu, ludzie narzekają na klienta, balans klas oraz na sklepy offline i jakoś gówno z tym robi "maluszku" :)

Opublikowano

Przecież ostatnia aktualizacja była miesiąc temu, ludzie narzekają na klienta, balans klas oraz na sklepy offline i jakoś gówno z tym robi "maluszku" :)

wiadomo, przecież koleś nie będzie ogarniał 2-3 servery jak z 1 jest ciężko. Jak zwykle ludzi przyciągnie nazwa, przypomną sobie że grało tam przez chwile dużo ludzi i wejdą ponownie.

To jest właśnie ten problem teraz, że server startuje z dużą ilością graczy, a później szybko spada. Wcześniej Terios czy Ascarial startował z małą ilością graczy i zaczeło później przybywać bo było pewnie warto, no ale i tak się posypało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...