Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie tych kundli na ts bo nawet nie można posiedzieć spokojnie, tylko banują za słowo "kundel" hahahaa

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za banda debili na ts3 siedzi ? Tylko słychać bany i wulgaryzmy z strony administracji !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Mam taki dylemat grać czy nie grać :D. Na starszej, poprzedniej części serwera grało mi się super dopóki nie wbiłem 175 lvl+ i te zje**ne eq co paliło jak diabli a ulepek trzeba było setki :/. No i teraz nie wiem czy jest tutaj ułatwione to czy dalej tak samo jak na poprzedniej części.

Podobno z tego co pisał SuReeK to ilość ulepszaczy została zmniejszona aż o połowę, więc polecam ci chociaż zajrzeć na serwer.

Opublikowano

Co to za banda debili na ts3 siedzi ? Tylko słychać bany i wulgaryzmy z strony administracji !

Haha, no to obsada ładne ma nastawienie do graczy =] czapki z głów.

Opublikowano

Patrze każdy skarży się na TS więc wbijam pisze co jest grane i kicka dostałem HeHe 

No ładnie tam jadą.

No No 700 os. w temacie ^_^

837371446280124127260.png
Opublikowano

Start opóźni się maksymalnie o 15minut.

Włącz usługę doładowywania na stronie zanim kody są !

Opublikowano

Odbanowałem każdego kto dostał niesłusznego bana na ts.

To teraz zabierz im te funckje moderatora i daj kogos lepszego na to stanowisko. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...