Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siurek, a mnie  (Carrie) i LOG'a pamiętasz? Wrócimy wam znów serwer r*******.. Ciekawe czy znów będzie tak łatwo. ;) https://www.youtube.com/watch?v=txUQem0vT_ca tutaj filmik dla hejterów 4:50 :)))

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie masz pojęcia o czym piszesz :D.

No ale ma rację. Kupione pliki od Przemka, a na kupionych plikach, których się nie robiło ciężko jest się rozgarnąć. xp Na Przemka plikach tym bardziej #ascarials2

Anyway powodzenia Marcin. :)

Opublikowano

Co sie dziwisz ze nie ogarniasz skoro kupiles pliki i sam ich nie robiles wiec nawet nie wiesz jak sie za to zabrac

NIE POLECAM

To wypierdalaj z tematu, nikt Cie się nie pyta o zdanie

Opublikowano

Pare postow wczesniej cos innego pisales przypomniec ci ?

tak ale nie widziałem ze to od niego po postach zauwazylem ze to od niego wiec nawet nie wbijam chociaż juz go pobralem :)

Venum

Opublikowano

dokładnie wystartować serwer jest strasznie ciężko ... 

Dokładnie tylko, że większość plastusiów w tym temacie tego nie wie :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

54528076967746408080.jpg

HEHEHEHEHE FAJNIE I ELEGANCKO .

KUPIE NA SZYBKO WIADERKO INTERNETU :0

Zaraz przeniesiemy patchera na inny hosting spokojnie, mamy naprawdę ogrom połączeń wszędzie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer wystartował 1 logowanie może trwać do 10minut z powodu dużego obciążenia logowania.

To znaczy, że ma stać na tym "zostaniesz połączony..." przez 10 minut?

Opublikowano

Nie masz pojęcia co robimy, a gadasz głupoty heh ta społeczność mpc pisze wyraźnie że do 21:15 będzie serwer włączony.

Surek niezczepiaj ja cie prosze ....myslenie boli czy moze odrazu foch jak 13-latka przy pierwszej miesiaczce?

napisalem cokolwiek na temat serwera? POKAZ

napisalem cokolwiek na temat twojej osoby POKAZ

wk... mnie podejscie gimbusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...