Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balans zrobiony? Jeśli nie, to odradzam serwer. Zrobicie eq, kupicie IS, wbijecie lvl, a spłyniecie na chmurkę od daggera czy skowyt od smoka przy złej tarczy. Nie wspominając już o tym, że przy dobrej tarczy postać jest praktycznie nie do zabicia.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

chyba sobie zartujesz ziomek to sa pliki s1 czyli bedzie to samo, a jak wiadomo na s1 byly zrobione balansy

//Zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Konta z poprzedniej edycji nie zostały usunięte? Bo gdy chce się zarejestrować, to ciągle pisze, że podany e-mail jest zajęty... :kappa:

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Konta z poprzedniej edycji nie zostały usunięte? Bo gdy chce się zarejestrować, to ciągle pisze, że podany e-mail jest zajęty... :kappa:

Konta pozostały z poprzedniej edycji, rejestrując się myślałem, że ktoś mi login podje*ał ale zalogowałem się na swoje stare konto, więc konta działają z starej odsłony.

Opublikowano

Na pewno konta zostaną usunięte przed startem bo przecież co to za start jak zaczniemy na tym na czym skończyliśmy ;) Oczywiście wbijam :D 

Opublikowano

Na pewno konta zostaną usunięte przed startem bo przecież co to za start jak zaczniemy na tym na czym skończyliśmy ;) Oczywiście wbijam :D

Wyzerowane postacie itp.. użyj mózgu...

Konta istnieją ale puste 

Wpadne ale daje jedną szanse 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ona przecież upada, coraz mniej graczy, zamiast poprawiać serwer to robią gówno eventy(bonusy expa itd)

Administracja nie pomaga i ma po prostu gdzieś graczY

Surek na Erbi jest sponsorem a nie Adminem . Więc nwm o co sapy masz kolegą .

Opublikowano

Kim najlepiej grać?

Tylko znowu spierniczcie serwer nie zapisując plików

Co za ..... Serwer przejął Surek więc Twe słowa są nie na miejscu.

Każda klasa niby ma być wyrównana więc graj czym potrafisz ;d

IDcncno.png

Opublikowano

zaraz cala 1 strona na mpc bedzie w serverach Surka

No a z czym masz problem? jak dla mnie to niech i 2 strony będą jednego sponsora, byle by się grało przyjemnie.

Ogólnie czytam te wszystkie komentarze i myślę sobie, może niech ten serwer pierw wystartuje a potem zaczniecie go komentować. Nie ma to jak hejtowac coś co dopiero ma się pojawić.  Każdy komentuje poprzedni Terios, ale nikt jeszcze nie wie jaki będzie po reworku z nowa administracja. 

Moze poczekać chwile i parę dni po starcie dopiero oceniać??

Co druga osoba tu się sina ze serwer pod zarobek :) No niech mi ktoś pokaże czochasz 1 serwer który nie był postawiony od zarobek. No ręce opadają :D

Opublikowano

Strona nie działa każdemu, czy mi znowu się przeglądarka zjeb... ? :v

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mnie działa normalnie, tylko ściąganie z hosta jest bardzo słabe.

Opublikowano

Miałem ten sam problem na 2 przeglądarkach ale na 3 już śmigało więc spróbuj na wszystkich jakie masz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...