Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do załogi serwera powinno zatrudniać się jeszcze osobę odpowiadającą za udzielanie informacji graczom podczas jakichkolwiek awarii.

Nie mamy żadnej awarii serwer działa, tylko strona jest off bo są z nią małe problemy od strony skryptów nie serwera... 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK 

masz zajebistą administracje na TS3 na kanale tylko ludzi a reszta załogi ma ich w dupie...

Opublikowano

Nie wiem czy ty głupi jesteś czy udajesz?

Pytam sie bo dopiero wbilem w ta prezke po pracy i nie zwrocilem na to uwagi a ktos pisal podobny komentarz ;>

Opublikowano

Nie mamy żadnej awarii serwer działa, tylko strona jest off bo są z nią małe problemy od strony skryptów nie serwera... 

@SuReeK dasz mi unbana na konto ? bo mnie coś trafi zaraz a strona się najebała że nie działa...

@SuReeK dasz mi unbana na konto ? bo mnie coś trafi zaraz a strona się najebała że nie działa...

Pomocnik
Opublikowano

W chunjo nie ma helenki i postaci się nie da skasować.

no i w pierscieniu teleportacji nie ma chunjo, pogratulować

Opublikowano

A kiedy będzie działać rejestracja, lub jest cos zastepczego? 

Opublikowano

Czyli tak mniej więcej kiedy będę mógł aktywować konto i zacząć walke o topke?

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

@SuReeK możesz wytłumaczyć co to za błąd? "Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów. INACTIVE"

Coraz gorzej, minęła ponad godzina od planowanego startu i nadal się nie zalogowałem.

Opublikowano

Konto założone dziś - zalogowałem się po rejestracji na stronie - teraz "nieprawidłowa nazwa..."
Konto założone kilka miesięcy temu - zalogowałem się dziś na stronie - teraz "nieprawidłowa nazwa..."

No świetnie :D

Opublikowano

A MOŻE K***A AKTYWUJESZ KONTA ALBO K***A NIE WIEM ZEJDZIESZ NA TSIE DO LUDZI KTÓRZY MAJĄ JAKIEKOLWIEK PROBLEMY? K***A JEBNIĘTY JAKIŚ JESTEŚ? MASZ ROBOTE ROZUMIEM ALE JAK K***A COŚ NIE DZIAŁA TO SIE WYŁĄCZA SERWER A NIE JEDNI GRAJĄ DRUDZY NIE MOGĄ I C**J W DUPE POLICJI K***A. HARNAŚ DAJ MI PUNKTY BO MNIE COŚ STRZELI ZARAZ Z TYM CZŁOWIEKIEM. NIEDOJEBANIE SERWEROWE CIĄG DALSZY

Opublikowano

Okej, patcher już został przeniesiony na nową maszynę, wystarczy go wyłączyć i włączyć na nowo! Ze stroną cały czas walczymy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Aktualnie chyba dzieje się z serwerem jedna z gorszych rzeczy - kilka osób sobie gra i wbija level, a reszta musi czekać aż strona łaskawie zacznie działać.

Pożegnajcie się z graczami, którzy planowali wbijać się w topkę.

Opublikowano

Czemu takie drogie dopalacze

BO DILER SUREK SŁONO LICZY ZA TE GÓWNO. JEST COŚ TAKIEGO JAK ZASTĘPCZA REJESTRACJA K***A NA JAKIMŚ TANIM VPSIE NAWET SUREK, MYŚL MYŚL BO CI ŁEB ZAPIERDOLĄ

Opublikowano

Aktualnie chyba dzieje się z serwerem jedna z gorszych rzeczy - kilka osób sobie gra i wbija level, a reszta musi czekać aż strona łaskawie zacznie działać.

Ascar*** s1 oraz rework zaczynalem po tygodniu/2 a i tak bylem w topce

Ver**a.pl to samo..

Altro* s1/s2 too samo...

jakby KAZDY mial miec rowny start to

musialby w tym samym czasie ubijac taka sama ilosc takich samych mobow ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Racja

Opublikowano

No nadal czekamy na tą rejestracje ... chyba lepiej bylo odpalic najpierw strone , a potem serwer nie sadzicie ? ... 

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

ci "tworcy" servera maja teraz wieksze problemy niz w 2012roku...

Nie Twórcy a koder strony, my akurat tutaj nic nie zawiniliśmy, czekamy na aktualizacje strony od BombWorka i możemy ją włączyć. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Okej, patcher już został przeniesiony na nową maszynę, wystarczy go wyłączyć i włączyć na nowo! Ze stroną cały czas walczymy.

Robisz ten sam błąd, co administracja santerii. Tym sposobem tracisz graczy i pokazujesz, jak bardzo masz w dupie gre fair play, a jako administrator powinienes zadbać aby każdy miał równy start. ;)

Opublikowano

A to widzę, że tylko cześć graczy ma zaszczyt grać na tym serwerze a reszta ma sobie czekać. No sorry, ale chyba się nie dogadamy a szkoda :) "Nieprawidłowe dane" I po grane :)

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...