Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Kamila jak meteoryt jebnął to i na cmentarzu wylądował, ci jeszcze prawdopodobnie żyją.

Dobra nie sraj, ja u siebie nigdy lagów nie mam jak już masz problemy.

­

Za Santriela to jeszcze się dyski rozmagnesowywały, ginęło się w wypadkach samochodowych itp.

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za Santriela to jeszcze się dyski rozmagnesowywały, ginęło się w wypadkach samochodowych itp.

bo to były potenszne metełoryty xD

Opublikowano

Mogę się wypowiedzieć?Dziekuję.To nie są ataki a pewna osoba z "exploitem" jeśli tak to można nazwać i na chwilę obecną nie wiemy w czym jest błąd , ale nie wydawalibyśmy ponad 1200 zł na maszynę włącznie z zabezpieczeniami gdybyśmy uwazali,że serwer nie jest tego wart.

ps. na starcie dobiliśmy do 1200 osób.

1200, a nikt się zalogować nie może xD

Opublikowano

Mogę się wypowiedzieć?Dziekuję.To nie są ataki a pewna osoba z "exploitem" jeśli tak to można nazwać i na chwilę obecną nie wiemy w czym jest błąd , ale nie wydawalibyśmy ponad 1200 zł na maszynę włącznie z zabezpieczeniami gdybyśmy uwazali,że serwer nie jest tego wart.

1200 OSÓB? XDDDDDDDDDD

100 W TEMACIE,80 SIE SMIEJE,A 10 OSÓB CZEKA NA SERWER. WEŹ SIE NIE OSMIESZAJ NAWET.

Po tym co robicie,to nie liczcie nawet na 500 osób. Azprime juz chyba 5 raz dyma wszystkich

Teraz to mi ładnie banie zryłes XDD

NIE POLECAM

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jaki exploit? Online nie takie świetnie jak myślałeś Florek. :'(

PS. Bawiłeś się, to teraz ktoś inny się bawi. Mawiają, że to karma.

Opublikowano

nie no dajcie na looz z tym serwerem nie ogarniacie tego niestety szkoda fajnie sie zapowiadalo ale to nie na waszą głowę najwidoczniej ;/

Venum

Opublikowano

­

Ty też w tym siedzisz?

Kto by wam to wgl robił? Dla nikogo konkurencją nie jestescie nawet,sami sobie repke zniszczyliscie :D

Jeśli chodzi o DDOSY to Invoria cieszy się złą sławą.

Dużo ludzi mówi że oni maczają w tym palce.

Oczywiście nie chce nikogo osądzać.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Heh! Założę się, że na starcie było o wiele więcej osób. Po prostu jesteś skromny i nie chcesz się przechwalać, bo wiesz, że innym mogłoby być smutno, np. mi.

Polecam, sam bym zagrał, ale odpuściłem na logowaniu.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Nie ma to jak grać po 2 minuty , przerwa , 2 minuty i tak w kolko xDDDDDDDDDDD

Nie moge sie doczekać jak napiszą " W piatek bez bugow" xDDDDD

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...