Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocham to forum. Niektóre wpisy dostarczają więcej emocji jak na grzybobraniu...

Spokojnie ludzie. Jak będą mieli wystartować-wystartują.

Jak nie to nie. Życie. Chociaż gf się postarał i dał dobry event w tym roku ;)

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kocham to forum. Niektóre wpisy dostarczają więcej emocji jak na grzybobraniu...

Spokojnie ludzie. Jak będą mieli wystartować-wystartują.

Jak nie to nie. Życie. Chociaż gf się postarał i dał dobry event w tym roku ;)

ALE GRZYBOBRANIA TO NIE HEJTUJ CO?

Kiedy +/- wystartuje serwer? W sumie jak dla mnie to bez różnicy bo i tak życia nie mam xD

Opublikowano

To jest lepsze niż Breaking bad albo Walking dead xD Z tego powinien powstać serial...Jedna z tych rzeczy za którego kocham to forum...Zawsze, ale to zawsze jest się z czego pośmiać xD Moje przepowiednie się spełniły, teraz pewnie powiedzą że start o 20 na spokojnie żeby wszystko ogarnać.

Opublikowano

­I jak z tym startem może jakieś informacje podaćie?

Multi i DDOSY :)

comment_8n9oFcZ35S5MZkgAwRooH2FIkgvbbmn3

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Skad takie info skoro strona nawet nie dziala?

FaceBook 

Niech on dadzą sobie już spokój bo to komedia komedie goni nie dość, że wystartować nie mogą to jak im się uda będzie masa bugów i wymówka "to wszystko przez DDoS'y"

A wie ktoś jak z azrealką będzie ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Skad takie info skoro strona nawet nie dziala?

na ts przedchwilą poke'owali , Admin Serwera" puka do ciebie: Lada moment start , prosimy o cierpliwość Administracja Ascarial.pl

Opublikowano

lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment  lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment lada moment 

Tak wgl, to jest medium, czy easy/medium w koncu?

Opublikowano

Emocje sięgają zenitu xD serwer wystartuje albo nie wystartuje nie ma co hejtowac ani oceniać, skoro są ataki to znaczy że serwer jest dobry. Ja poczekam i ocenie po starcie aktualnie na rynku nie ma nic lepszego ;)

Opublikowano

Emocje sięgają zenitu xD serwer wystartuje albo nie wystartuje nie ma co hejtowac ani oceniać, skoro są ataki to znaczy że serwer jest dobry. Ja poczekam i ocenie po starcie aktualnie na rynku nie ma nic lepszego ;)

Ataki? ponoć wykupili lepszą ochronę anty ddos. Więc jakie ataki? 

Opublikowano

Info ze strony ! :

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '62.210.94.177' (111) in /var/www/clients/client0/web1/web/inc/_setings/_setings_mysql.php on line 38
ailed to connect to mysqli

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Info ze strony ! :

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '62.210.94.177' (111) in /var/www/clients/client0/web1/web/inc/_setings/_setings_mysql.php on line 38

ailed to connect to mysqli

ja tam sie nie znam. ALe czy tam nie jest podana ścieżka lokalizacji pliku, który ma problemy z połączeniem się do mysql?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...