Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Emocje sięgają zenitu xD serwer wystartuje albo nie wystartuje nie ma co hejtowac ani oceniać, skoro są ataki to znaczy że serwer jest dobry. Ja poczekam i ocenie po starcie aktualnie na rynku nie ma nic lepszego ;)

Nie ma nic lepszego? XDDDD multum k***a lepszych serwerów...

Nevarię polecam.

@Edit

PISZĘ WAM OD SAMEGO POCZATKU ZE WYSTARTUJE PO 5 DNIACH... MOWILEM ZE BEDA PRZEKLADAC NON STOP START? TO SAMO BYLO W OSTATNIEJ ODSLONIE, PRZERKLADALI START, POTEM LADA MOMENT START, POTEM 0 ODZEWU PRZEZ 5 GODZIN I POTEM PRZEPROSINY ZE SIE POSRALI I NIE DALI RADY.

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc to się zastanawiam nad dwiema rzeczami :

1. Dlaczego to jeszcze nie wylądowało w koszu z zakazem prezentacji na MPC za te szopki jakie odstawiają i jak z ludzi idiotów robią- prezentacja tydzień przed startem, o ile do startu w ogóle dojdzie.

2. Czy ono dopiero robią ten serwer od zera ?? W ciągu tygodnia , i ile zostało zrobione do "pierwszej daty" startu czyli minionego weekendu. Bo patrząc na to co się dzieje, i na moje pierwsze pytanie - ten serwer w ogóle nie istnieje i nie będzie istniał. 

3. Ciągłe ddosy... no masakra, tak ddosują że serwer nie jest w stanie wystartować - wyślijcie to Mikołajowi do Laponii, może wam uwierzy w te bajki , albo sprezentuje serwer gotowy czy zaporę - nie mam pytań. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości , jeszcze tylko momencik Kappa

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc to się zastanawiam nad dwiema rzeczami :

1. Dlaczego to jeszcze nie wylądowało w koszu z zakazem prezentacji na MPC za te szopki jakie odstawiają i jak z ludzi idiotów robią- prezentacja tydzień przed startem, o ile do startu w ogóle dojdzie.

2. Czy ono dopiero robią ten serwer od zera ?? W ciągu tygodnia , i ile zostało zrobione do "pierwszej daty" startu czyli minionego weekendu. Bo patrząc na to co się dzieje, i na moje pierwsze pytanie - ten serwer w ogóle nie istnieje i nie będzie istniał. 

3. Ciągłe ddosy... no masakra, tak ddosują że serwer nie jest w stanie wystartować - wyślijcie to Mikołajowi do Laponii, może wam uwierzy w te bajki , albo sprezentuje serwer gotowy czy zaporę - nie mam pytań. 

to samo bylo ostatnio, wiele osob zastanawialo sie czy przypadkiem nie robia ten serwer po prezentacji, w ciagu 2 dni...

Opublikowano

I tak nie założycie konta. Drugi dzień powtarzam, że do rejestracji potrzebne jest uzuełnienie kody reCaptha, którego nie ma na żadnej przeglądarce.

no ale co tam, ważne że za 20 minut start i 10 online...

@edit: Cud. Pokazało się captha. Tylko co z tego, jak ciągle  kręci sie kołeczko juz 3 minuty i nic xD

http://prntscr.com/8vmlby

Aha....cheaty dozwolone, bo nawet regulaminu nie ma...

Opublikowano

mnie na google chrom normalnie zarejestrowalo nie wiem w czym masz problem z tym kodem captcha 

Nie wiem, ani Chrome, ani Firefox, ani Edge ani nawet IE

@ Fluorine zmienił passy do konta :(

Opublikowano

Dobra, ja nie mam zamiaru się męczyć. Na żadnej przeglądarce nie da się zarejestrowaać. To pierd*lone kółczeczko kręci się juz 10 minut.

Elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...