Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam historię i nawet Cię zaskoczę.. Grałem na pierwszej odsłonie ;)

Wiem, że serwer najpierw przeżył problem techniczny spowodowany przez swoją maszynkę a teraz męczą ich ataki i mają pona 100k pingu ;)

Mój post miał jedynie na celu zakomunikować, że nie mogę się doczekać kiedy uporają się z problemami i będziemy mogli bić się o Top'kę ;)

Kolego, zostać Twoją seksowną buffką?

Serwer polecam, oby się nic nie przeciągnęło!

­

Opublikowano

skoro strona nie dziala to cos musi byc na rzeczy dajcie im chwile a nie wymuszacie ten start placzecie jak gimbuski jakies moze mają problem z serwerownia może cos innego najwidoczniej a jak nie chcecie grac to wypad nikt was nie zmusza ja zagram tak czy inaczej bo serwer mi sie podoba cierpliwosci troche  ..

Venum

Opublikowano

skoro strona nie dziala to cos musi byc na rzeczy dajcie im chwile a nie wymuszacie ten start placzecie jak gimbuski jakies moze mają problem z serwerownia może cos innego najwidoczniej a jak nie chcecie grac to wypad nikt was nie zmusza ja zagram tak czy inaczej bo serwer mi sie podoba cierpliwosci troche  ..

Ty, "dorosły".

Nie wpadłeś może na to, że przez ostatnie 72h strona działała przez jakieś 3-4 godziny? 

i ten rage nazywany przez ciebie "płaczem" jest uzasadniony?

Opublikowano

Ty, "dorosły".

Nie wpadłeś może na to, że przez ostatnie 72h strona działała przez jakieś 3-4 godziny? 

i ten rage nazywany przez ciebie "płaczem" jest uzasadniony?

Ale po co ci strona, skoro serwer i tak nie działa? Wszystkie linki były w prezce lub na fb, a jak chcesz grać to i konto założysz gdy serwer będzie działał.

Strona nie jest do oglądania, to nie muzeum ...

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

@Homelo

Zrób z cos z nimi,bo to już nawet smieszne nie jest co oni robią :D

Nie wystartuje dzis na 99%

Kolejny serwer Azprime który przekladają start o kilka dni codziennie... i kolejny który padnie po napchaniu portfela

79160594027661829163.png

Opublikowano

Oni mają już poślizg od kilku dni :D

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '62.210.94.177' (111) in /var/www/clients/client0/web1/web/inc/_setings/_setings_mysql.php on line 38
ailed to connect to mysqli

Fajne info proste ze strony :D Ludzie nie traćcie czasu...Obstawiam na 95% że znowu coś nie wypali.

Opublikowano

Ale po co ci strona, skoro serwer i tak nie działa? Wszystkie linki były w prezce lub na fb, a jak chcesz grać to i konto założysz gdy serwer będzie działał.

Strona nie jest do oglądania, to nie muzeum ...

­

Ty tak serio? 

Nie uważasz, że dobrze by było gdyby chociaż jedna rzecz działała?

Zresztą, serwer podobno działa, ale z samą stroną pierd*lić się 3 dni?

Opublikowano

­jak to wystartuje o 18 to ja jestem wruszkom zembuszkom

będzie tak samo jak z santerią, obsuwa o jakieś 10 dni, a i tak wystartowała o 22 w niedzielę xD

Btw. to jest najlepsze:

"Obecnie czeka na serwer ponad 2000 graczy i możecie mieć pewność że się nie poddam."

5k od razu je*nij, będzie weselej

jak macie jakieś katakumby, gdzie trzeba wbijać na 8 kontach, żeby był najszybszy exp to się nie dziwcie, że tyle zarejestrowanych

tenor.gif

Opublikowano

Ty tak serio? 

Nie uważasz, że dobrze by było gdyby chociaż jedna rzecz działała?

Zresztą, serwer podobno działa, ale z samą stroną pierd*lić się 3 dni?

Nie zawsze wszystko wychodzi według planu, nawet w życiu. Po prostu trzeba się z tym pogodzić, sam napierdalam w metina jak pojeb ale w chuju mam czy to będzie czy nie, jak wystartuje to i tak będzie się napierdalało bez względu czy o 18 czy o 20.... a większość bolodupców i tak pewnie wbije 30lvl i skończy grę, bo się na easy nadają. Nie piszę o tobie a ogólnie jak coś.

No, a start będzie o 25, czekamy.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Niby nowa ekipa a można się poczuć jakby nadal było się u Azprime z tymi startami :D

Może dlatego że tutaj jest Azprime? W innym temacie byly ssy jak sam sie przyznaje że robi ten serwer z inną ekipa ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '62.210.94.177' (111) in /var/www/clients/client0/web1/web/inc/_setings/_setings_mysql.php on line 38
ailed to connect to mysqli

jak żyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...