Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna prosic link do clienta. Jesli odpala to chetnie zagram na sewerze :)

Niestety ale takie czasy nastały na rynku metina, że startują same gówniane serwery lub gówniane reworki oprócz 2-3 serwerów w tym roku totalna klapa..

No i wlasnie to moze byc hit bo duzo ludzi poszukuje serwera :)

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozdrawiam ludzi ładujących SMki przed otwarciem tego serwera, o 18 ten serwer nie ruszy. Dajcie sobie spokój azprime to leszcz powinni zbanować go na tym i jego funfli którzy reklamują ten syf tutaj.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Skad takie przypuszczenia że nevaria ddos-uje ascariala? Bo jesli to prawda i sa jakies dowody to prezentacja tamtego serwera nie powinna widniec tu na forum

Zle zrozumiales... Kladzie nie w sensie ddsow, tylko rozgrywka, klimatem gry i ze stabilnoscia, ogolnie we wszystkim :)

Opublikowano

Pozdrawiam ludzi ładujących SMki przed otwarciem tego serwera, o 18 ten serwer nie ruszy. Dajcie sobie spokój azprime to leszcz powinni zbanować go na tym i jego funfli którzy reklamują ten syf tutaj.

Zgadzam się z tobą w 100% jeden normalnie myślący a tobie funfil chuy w dupe za reklamowanie tego gówna 

Opublikowano

Śmieszne to jest na tym forum że każdy każdego nie lubi XDD każdy ma ból dupy  czy co ...

to samo każdy jeździ po r3specie a ja go znam i on zawsze wszystko sam ma nie od adminów ;))

Opublikowano

PONOWIE PYTANIE BO MOZE NIE BYLO WIDOCZNE

gdzie LINK do clienta bo strona dalej nie dziala ???

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '62.210.94.177' (110) in /var/www/clients/client0/web1/web/inc/_setings/_setings_mysql.php on line 38
ailed to connect to mysqli

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ale beka, dzisiaj pewnie też nie wystartuje xD

Grałem na serwerze przed reworkiem i nie polecam.

A co z tego czy wystartuje czy nie ? Realne życie jest chyba ważniejsze niż gra . ludzie nie przeżywajcie tak tego tylko idźcie do pracy załóżcie rodziny i będzie happy ;D

Opublikowano

Z czym dziś online.net będzie miało problemy? :D

Zagram na serwerze, jeśli dziś wystartuje, inaczej już sobie odpuszczam.

Ja robię identycznie to samo ;) 

Opublikowano

Rozpierdalają mnie ludzie, którzy napierdalają tu post za postem, a ludzie i tak przechodzą obok nich obojętnie. 

jackie-chan-wtf-face-meme-i9.jpg

Serwer polecam, bo to co było nie koniecznie musi być [wiesz jak jest]

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Szkoda ze tacy jak Hajda nie znają historii tego serwera...

Znam historię i nawet Cię zaskoczę.. Grałem na pierwszej odsłonie ;) 

Wiem, że serwer najpierw przeżył problem techniczny spowodowany przez swoją maszynkę a teraz męczą ich ataki i mają pona 100k pingu ;) 

Mój post miał jedynie na celu zakomunikować, że nie mogę się doczekać kiedy uporają się z problemami i będziemy mogli bić się o Top'kę ;) 

Opublikowano

Trochę głupi start w poniedziałem, na początku całego tygodnia nauki lub pracy. Ludzi nie będzie za dużo, lecz myśle, że dziś nie będzie większych problemów to w weekend powinno podskoczyć graczy. Serwer polecam, lecz to już ostatnia szansa ode mnie. 26 min, czekamy ! :)

u30u5xpdzqna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...