Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farmienie konta przy pomocy EloBuddy i Volibota

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, wybieram ten MEDIUM BOT, Ryze wchodzi do gry jednak rundra trwa długo, nie pushuje linii tylko najcześciej siedzi pod towerem cały czas i odchodzi tylko jak jest fala przeciwnika.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

A w ile da się na tym nabić powiedzmy ten 20?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

tydzień, w nocy od 22 do 7 np i jak chodzisz do szkoły to wtedy też możesz zostawić odpalone, jak masz vps'a czy coś to w kilka dni na luzie

Opublikowano

Witam. mam pytanko - jeżeli bym chciał zacząć nowe konto czy konta wbijać to na nowym koncie nie ma ryze nie ma w sumie żadnych championów tylko te z rotacji to jak ma wybrac ryze jak go nie ma ?
Czy istnieje jakiś skrypt aby bot grał na championie  jakim kolwiek w miarę normalnie ?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

^ ten skrypt gra "dobrze" na każdym champie więc luz

btw ref

Opublikowano

Jak to się dzieje że dostałem ostrzeżenie za flame, do tego bana na 5x5min jak bot grał w all grach od początku i nic nie pisał? Aha i do którego lvl expić go na botach normalnych?

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Czy można sobie grać rankedziki na 2 koncie samemu w tym samym czasie? bo jest problem że jak odpale 2 raz grę jak chodzi bot to mam w małym oknie i dodatkowo są skrypty, a chciałbym tak że bot sobie gra i ja też mogę na full rozdzielczości? 
I może znacie jakieś skrpty do dodania dobre ? - proszę z linkami

Na jaki tryb ustawić bota żeby dobrze farmił i nie dostać bana? mam na medium.
Dodatkowo miałem taką sytuację, że bot wcale nie farmił minionów, kilka ostatnich gier miał 0 cs, albo gdzy wróciłem do domu program sam się wyłączył :/

Opublikowano

Nie polecam dostałem bana xD

No przecież normalne, że jest szansa na dostanie bana. Nie rozumiem tego posta, bo nie ma on jakiegokolwiek sensu.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taka wysoka szansa na bana, dużo serwisów sie utrzymuje z tego :f

Ale sposób sam w sobie perfekt tylko żeby utrzymać wiekszą ilość clientów potrzeba dobrego kompa.

Opublikowano

Fajnie się sprawuje i wszystko działa.

Dzięki.

Wiesz jak zrobić żeby bot grał na jednym koncie a na drugim gram ja sam w tym samym czasie?

Czy ja wiem czy taka wysoka szansa na bana, dużo serwisów sie utrzymuje z tego :f

Ale sposób sam w sobie perfekt tylko żeby utrzymać wiekszą ilość clientów potrzeba dobrego kompa.

Jaki jest ten sposób ?

Opublikowano

Działa. Tak z czystej ciekawości to jest jakiś dodatek co pisze co jakiś czas coś tam na czacie? Zeby nie bylo ze bota mi wykryja tak latwo :D

Po za tym czy dodatek Evade jest konieczny ??

Edit: Jeśli mam leavebustera np. po 5 minut to też ten program będzie działał ?

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

mam problem z pobraniem RyzeAutoPlay i Elobuddy jakieś errory wyskakują może ktoś dać link do pobrania ryzeautoplay bo tamten link nie działa

Opublikowano

@ManiekSpecjalny

Dobra robota anime, ale powiedz mi jeszcze jaka jest szansa, że dostanę bana na konto? Czy RIOT szybko zbanuje to konto jak będę pocić? ­

Opublikowano

@up 

Kinga, zawsze jest szansa na bana, moje najnowsze konto ma 27 i lvl i dalej nie jest zbanowane. Co oznacza że szansa jest mała, ale zawsze jest xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...