Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farmienie konta przy pomocy EloBuddy i Volibota

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć o co kaman? Gra ma był włączona? Możemy robić coś na kompie, a bot działa w tle? Nigdy z czegoś takiego nie korzystałem,

za głupie pytanie przepraszam ;]

@Edit

Czy za pomocą tego bota, mogę szybko wbić 30lv? Dostane bana xD?

Opublikowano

Jest duża szansa na bana jeśli Cię będą reportować. 30 lvl jeśli będzie działać 24/7 to można wbić jak najszybciej. Czyli ze 2 tygodnie ( bez boostów )

Volibot to autoquener ktory wchodzi sam w kolejke i zamyka lola po grze, a skrypt odpowiada za granie w srodku gry. Gier moze sie otworzyc nieskonczenie wiele (zaleznie od ramu etc.) i są one w malutkim okienku rozgrywane, a więc można normalnie korzystać z kompa, ale nie mozna grac w lola podczas tego. ( Chyba, ze odpalasz na vmkach, tak jak mowilem )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

co 6 miesięcy tak na oko, ale chill masz tylko z 5% szans na dostanie bana, chyba że będziesz korzystał z tego poradnika w sposób najbardziej banable czyli odpalanie aramów, to jest czyste zło.

Opublikowano

Jak masz wszystkie potrzebne skrypty włączone to spróbuj skonfigurowac na customie ustawienia

Opublikowano

muszę przyznać że świetny sposób tyllko po dobiciu 30 poziomu polecam pograc kilkanascie lub dziesiąt normali przed rozpoczeciem rankedów, obniży to ryzyko bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...