Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almaris2 [Dedyk] [Easy/Medium]

.Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, edit ;P Poprawiam się ;D Udało mi się zalogować... ;P Nikt mi nie mówił że działa tylko CH1 i Ch2 ;D 

Co do serwera - zaraz zgłosze chyba żeby to zamknęli i usunęli z prezentacji bo to jakaś paranoja i porażka :P Kilka minut jechałem do metka bo takie cofki , nawet idąc z buta :P 

Bug na bugu, nawet GUI jest zbugowane, serwer nadaje się jedynie do wywalenia , bo nie warto tu nawet 30 lvl wbijać. 

Licznik - jak gra tu 100 luda to jest wszystko. 

Nie polecam - trzymajcie się od tego z daleka :P ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już działa i w końcu się zalogowałem. Pierwsze wrażenie było dobre, ładnie zmienione m1, inna teksturka miecz na 1lv, czy wysuwane menu z lewej strony eq. Później nadeszła niestety gorycz błędów... dziwne znaki w oknie misji, kilka nie działających opcji w wysuwanym menu i wywalanie z serwera...

Edit:

Właśnie cofnęło mnie z 11lv na 1... dodatkowo dostałem do eq x2 początkowy set.

Edit2:

Dlaczego w pierścieniu zamiast m1/m2 jest Albania i Plebania?

Opublikowano

­

A powiedz mi kto teraz nie bierze sobie jakichkolwiek plików i edytuje je i mówi że od zera są robione ?

Ale pliki Asfena brać? xD Toż to samobójstwo.

Dobijemy dzisiaj do 500 graczy !? :)

Dalej sobie podkręcaj ten licznik to i do 1k dobijesz. Postacie pewnie też sam robisz.

Może licznik pokazuje ile graczy się zalogowało w ciągu 24h dlatego tyle ludzi.

Zresztą po co się wypowiadać skoro i tak prawdy nikt nie usłyszy.

Który? Ten po prawej stronie czy po lewej?

Po lewej bardziej prawdopodobnie.

tenor.gif

Opublikowano

­

Ale pliki Asfena brać? xD Toż to samobójstwo.

Dalej sobie podkręcaj ten licznik to i do 1k dobijesz. Postacie pewnie też sam robisz.

Po lewej bardziej prawdopodobnie.

Sorry WhyNot ale moje pliki Tesorii już nie były tak pobugowane jak to gówno Nexusa. :)

Na pewno nikt od razu nie narzekał na grę, nie było bugów praktycznie wgl na początku. :)

Jak można tak edytować pliki bez bugów większych i zrobić większe ciekawostka? :3

53594961070274399019.png

Opublikowano

Jak na tą chwilę serwer jest całkowicie nie grywalny przez ciągłe cofki. Już 3 raz zaczynam grę od nowa...

Edit:

Super, po prostu z*********e... 4 cofka.

Edit2:

Misja biologa na 30lv (zęby orka) jest zbugowana, nie można jej ukończyć. Podczas dropienia zębów wszystko idzie normalnie (zwykła szansa na drop) , ale po oddaniu 10 i otrzymaniu misji na kamień z każdego orka dropi ząb (jest 100% szansy na drop, przez co robi się straszny syf na spocie), za to w ogóle nie dropi kamień...

Opublikowano

wtf misja polowanie 1  do ubicia pozostalo -36k mobow wtf??? 

o co kaman misja polowanie 1  mam do ubicia -35k mobow ?? 

dodatkowo po oddaniau 10 zebow   niemoge dropnac kamienia dropie 40 min i nic 

Opublikowano

wtf misja polowanie 1  do ubicia pozostalo -36k mobow wtf??? 

o co kaman misja polowanie 1  mam do ubicia -35k mobow ?? 

dodatkowo po oddaniau 10 zebow   niemoge dropnac kamienia dropie 40 min i nic 

musisz się wylogować i wywalić folder z klientem do kosza tyko do tego się nadaje

tak samo można tą prezentacje już usunąć bo to obciach mieć takie coś na forum

Opublikowano

Licznik podkracony o przynajmniej 200 lub x2   Admininstracja to banda bachorów  Nexus to malolat 

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12072537_833669130064805_6819263832305802418_n.jpg?oh=9533c048aa6ce25110b13a2b4444364e&oe=56C959BAI to jest wasz główny administrator to powodzenia Masa bugow i błedow  

Widzę że prawdziwy albańczyk, a nie jakiś podrabianiec :v

edit: z tego co widać po komentarzach na serwer nie ma sie co pchać ;d

Opublikowano

A graczy na liczniku ciągle przybywa.  Jest 573,a w tym tempie o 3-4 w nocy pewnie będzie z 700  ;)

Jeśli serwer dotrwa do końca października to pewnie licznik pobije światowe rekordy graczy online.

Szkoda tylko że m1 jest puste.

Opublikowano

Ty chory poje.bie. Chciałeś zabłysnąć? To się nie udało, serwer serwerem ale to przegięcie.

Wyjebałbym Ci w pysk za Twoje fantazje :)

Co ty sie prujesz, taki prawilny chłopina jesteś czy co  :v Chyba nigdy na sadisticu nie byłeś  :lenny:

Serwer już upadł można powiedzieć, niby na być restart teraz w nocy i wszystko od nowa, liczą na cud chłopaki. Index sam sobie musiałem naprawić i dopisać kilka linijek bo nie było widać mobów w av2/ww i kostiumu na wojowniku bo Nexus jako administrator nie potrafił sobie z tym poradzić, bo "jest od kodu źródłowego a od clienta Cady, naprawimy to jak Cady będzie, czyli o 19" Cadyego do teraz nie widziałem  :yay:

Dodam jeszcze, że nie mam pojęcia na temat tworzenia clienta a dałem rade, biedny Nexus i jego kod źródłowy  :v

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano
Co ty sie prujesz, taki prawilny chłopina jesteś czy co   :v Chyba nigdy na sadisticu nie byłeś   :lenny:

Prawilny  chłopina. Zgniłem hehe.

Zgniłem też z admina, te zdjęcie ktoś opublikował na stronie wstecz bodajże...4ever człowiek squrwiel ze mnie.

#sadistic

#brazzers

#czlowiekskurwiel

#szkalowanie

Co do serwera zastanawia mnie jedno.. w rankingu jest dość sporo postaci, lecz jest też dużo postaci które przegrały 0H 0min 0 sekund więc jak to możliwe, że online jest tyle graczy? 

10wkznd.png

Proszę przejrzeć pełen ranking graczy i sprawdzić, że mam racje  :v  :v  :v .

Więc PRAWILNY adminie serwera mów prawdę i tylko prawdę. :((

Heniek.

Opublikowano

No więc tak co zauważyłem po graniu kilku dni: s

• Graczy na serwerze: 607
  • Licznik tak jak na starcie podkręcony o 450, czyli gra jakieś 150 osób.
  • Są tylko 2 królestwa, na ch1 w obu miastach łącznie z 20 osób nie ma w ''godzinach szczytu'' jeśli tutaj wogole jest takie coś..xD
  • Ogólnie opis w 1 zdaniu startu serwera w porownaniu do teraz.
  • Na starcie działąlo tylko ch1, na którym byli wszyscy więc moge powiedzieć że odrazu gra większość dzieci.
  • Spamiący GM na chacie że ktoś wbił jakiś tam LvL Top1..xD 
  • Na chacie kompletnie pusto teraz jedynie, że ktoś pokonał dungeon czy smoka na 103Lv 
  • I największa różnica dla której się nie opłaca zaczynać: Na początku serwera z ''wisielca'' leciało po  500kk, a teraz po 2kk czy tam 20..więc pozdrawiam 
  • 1 raz na początku serwera = 25/250 teraz.
Opublikowano

Haha, czy ja ku*wa śnie? ­Mam 60lv i mogę od tak teleportować się na mape 200+, na której moby są porównywalnie trudne co loch pająków v2... Do tego leci mi tam 20% expa za moba, 2-3lvl za spot... Dla porównania podam że na red lesie ze spota leci 5% expa  ;)

Edit:

Z tego co widzę nigdzie nie ma Strażnika Miejskiego, mimo że dostaję się misję że trzeba do niego pójść...

Opublikowano

Nabiłem tam 110lv, próbowałem robić misję (ale nie zrobiłem, bo są zbugowane) i byłem na wszystkich mapach.

Oficjalnie stwierdzam że ten serwer jest jednym wielkim bugiem.

Edit:

KURRWA!! Przez pół godziny wbijałem 148lv i co? I chuuj, cofka....

Wróciłem do 137lv. Do tego wybonowane eq cofnęło. Zaraz mnie chuuj strzeli...

Edit2:

KONIEC! Kończę z tym crapem. Radzę trzymać się z dala od tego serwera, jest całkowicie niegrywalny przez bugi, do tego straszne lagi i cofki. Krótko mówiąc:

NIE POLECAM

­

Opublikowano

­Cofki, bugi logowania, zabugowane misje, bryłki do kupienia za 500kk, po sprzedaży mamy 20kk, serwer mocno upadł w moich oczach po dramie z bryłkami, ludzie narobili wisielcy i mieli w uj bryłek, zareagowali za późno, mieli to zmienić PRZED STARTEM SERWERA. Co jak co, ale 2kkk w EQ też jest sporym ułatwieniem, nie zapominajmy iż 100 brylek po 20kk to 2kkk, więc tak czy siak na "bugu" niektórzy gracze mocno skorzystali i nie poniosą żadnej konsekwencji. Serwer stoi i "zżyna wszystko" z Tesorii. Nexus ma 16 lat, zabiera się za coś, o czym nie ma pojęcia. A o tym, że ja oraz Kursa (TGM) zostaliśmy brutalnie oszukani nie wspomnę, o tym będzie - prawdopodobnie - temat (albo po prostu wrzucimy wielkiego posta do prezki z prawdą o serwerze).

PS: Nexus: Po raz 3 i ostatni proszę Cię o oddanie zaległego mi hajsu, albo po prostu wpie**dzielę wszystko, co mam i stracisz graczy, dowiedzą się na czym grają i zrezygnują. ;)

Opublikowano

­

@1361622928-U485574.pngReygras.pl

Dzięki, uratowałeś mnie właśnie o pobieranie clienta gdy dowiedziałem się że właściciel ma 16 lat i jest w pierniki bugów

Bugi systemu złości, bugi gui, bugi rangingu (nie działa), wisielca, kolesiostwo. No jest tego trochę. Służę pomocą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...