Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almaris2 [Dedyk] [Easy/Medium]

.Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z klientem zapraszam na ts, wspólnie uporamy się z tym błędem. 

Ludzi na serwer ciągle przybywa, błędy są naprawiane ciągle. 

Zapraszam ! 

ts3.almaris.pl

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

A jednak ;)

No chyba nie, bo sam miałem serwery i wiem jak mniej - więcej konta przekładają się na ilość online, i tutaj jest strasznie kręcony, w dodatku serwer nie ma nic ciekawego w sobie (pliki asfena) więc wątpię.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Postawić serwer na plikach Asfena, który będzie stał max 2 tygodnie - to jest dopiero konkretnia ironia. xD

Nie polecam, bug na bugu, expiłem na 40 lvl na mapie od 105, misje pobugowane, client sie wielu osobom nie odpala, więcej nerwów niż gry.

@Edit

Literówka.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z klientem zapraszam na ts3.almaris.pl , ponieważ naprawiłem już te problemy związanie z klientem :)

Jak naprawiles to podziel sie nimi tutaj, ze wszystkimi :)

Opublikowano

Jeżeli mam komuś naprawić klienta to ts3. Jeżeli ktoś chce sam próbować swoich umiejętności prosimy:

1. Masz błąd z MVCR120.dll ? Pobierz Directa, Microsoft Visual od 2005 roku do 2012 roku :)
2. Masz błąd, że klient się nie odpala ? Pobierz łatkę ze strony i root.eix i epk wrzuć do folderu pack. 
3. Masz inne błędy ? Napisz do któregoś z administracji.

4. Aby naprawić ten błąd http://scr.hu/1x9p/agekp
pobierz Microsoft Visual od 2005 do 2013 ! Net Frameworki oraz Directa !

visual 2013 x86 i x64

To pobrać i bdz działać !

Dziękujemy i zapraszamy do gry ! Z chwili na chwilę jest was coraz więcej ! :)
Opublikowano

Nie ma to jak pogrążyć team+ kradzione pliki ;d. W sumie to i tak byli pogrążeni..

A powiedz mi kto teraz nie bierze sobie jakichkolwiek plików i edytuje je i mówi że od zera są robione ?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Czy tylko ja nie wierze że przy 559 założonych postaciach jest 500 osób online?

5823214451821531098830.png

Edit:

Przez cały czas piszę że zostanę połączony z serwerem, kiedy przed chwilą wszystko działało.

Ciekawostką jest to, że mimo tego błędu graczy na liczniku wciąż przybywa...

Opublikowano

wtf mam ciagle komunikat zostaniesz polaczony z serwerem i nic sie nie zmienia ???  o co kaman ??? 

co ss up niemozliwe bo z znajommi mam y lacznie 23 postacie bufy sklepkiki itp i all of nie moze sie zalogowac 

Opublikowano

Coś mi się zdaje iż kariera serwera została zakończona ;p 

http://prntscr.com/8smmea

Serwer off ;p I dobrze, bo jest po prostu ironicznie śmieszny ;p 

P.S w M1 są takie cofki, że nie da się ujechać / dojść na spota psów :D Masakra :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Licznik podkracony o przynajmniej 200 lub x2   Admininstracja to banda bachorów  Nexus to malolat 

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12072537_833669130064805_6819263832305802418_n.jpg?oh=9533c048aa6ce25110b13a2b4444364e&oe=56C959BAI to jest wasz główny administrator to powodzenia Masa bugow i błedow  

Rozumiem że to ten po lewej 

W ogóle ja nie wiem co wy chcecie jedyne w co da się grać na tym kliencie to WISIELEC  no i działa prawidłowo w dodatku widać że dbaja o bezpieczeństwo graczy nawet misje sa zakodowane http://scr.hu/8uo8/102fa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...