Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almaris2 [Dedyk] [Easy/Medium]

.Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie coś z kompatybilnością na inne platformy, na win 7 i xp pewnie działa ;p

Nie mam pojęcia, oby to jakoś naprawili, albo chociaż wyjaśnili aby to naprawić, ale jak widać, chyba się nie doczekamy.

Opublikowano

Serio 5 bony tyle ich? Dropi z wszystkiego :v

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

hahahahahaha. Serwer dopiero wystartował a już offline. Po za tym już widziałem jednego hacka (speed hack i speed atak). Nabiłem 30 i chyba zrezygnuje.

Opublikowano

kompletne dno, pełno bugów, brak nawet pierscionka tp... nie mowię o misjach... żenada

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Musicie pobrać łatke na stronie która jest udostępnioa i wgrać do folderu pack :)

Ps. W Panelu Pobocznym macie pierścień Tp, jeżeli ktoś jest tak niemądry i nie zauważył jeszcze :)

Opublikowano

Musicie pobrać łatke na stronie która jest udostępnioa i wgrać do folderu pack :)

Ps. W Panelu Pobocznym macie pierścień Tp, jeżeli ktoś jest tak niemądry i nie zauważył jeszcze :)

Tylko, że wgranie tych plików do roota, nic nie pomaga, zobacz na odpowiedzi wyżej.

Opublikowano

Jaki adres ts bo przez stronke pisze mi ze mam nick nie odpowiedni dla administracji.

A tak przypadkiem tego serwera już nie było kiedyś??????????????

Ja już wiem :((  śp Nevastia T_T

Super serwer jedni dostają skile na P inni nie mega serwer.Polecam serwer normalnie mega jest ........chyba przestane pić.

Opublikowano

Myslisz ze tyle osob jest glupich i nie zrobilo tak jak napisales ? to nic nie daje dalej client sie nie odpala .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...