Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almaris2 [Dedyk] [Easy/Medium]

.Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze chwile temu sie pucowales Wnukowi na czacie forum i byłeś chyba najbardziej aktywnym użytkownikiem a teraz wjeżdzasz na serwer i administracje xD?

Fakt, coś tam pokręcili przy liczniku i to było głupotą, bo kręcili tak obvious, że każdy by się kapnął, bo 500 osób w 20 minut jest niemożliwością, ale jak widać bez kręcenia jest 300 kont, jak serwer wypali to może się jeszcze zwiększyć, a jak będzie słabizna to nikt nie będzie płakać poza adminami chyba, nie? Imo wejść i ogarnąć warto mordeczki więc się nie pruć ino wchodzić.

Widać, że poje...ny jest. :)

Jak ta można pisać, skoro się na nim nie grało? :D

ten post odpycha mnie od tego serwera, czuje niedopracowany projekt.

Nikt cię nie zmusza. Almaris nie potrzebuje takich silnych metinowców co ma im się wszystko podobać. 

­

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam błąd kiedy odpalam aplikacje Almaris2.exe http://scr.hu/97u2/jmah5, wklejenie tego pliku do folderu nie pomaga i pojawia się nowy bląd, co zrobić?

Nie masz rootów w pack, jak każdy z resztą, przed startem administracja ma udostępnić łatkę i wszystko będzie sii

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

Pobierz ten plik z neta:MSVCR120.dll, i wgraj do folderu z grą. ;o

uruchom z zgodnoscia xp.

To nic nie pomoże.

Mam błąd kiedy odpalam aplikacje Almaris2.exe http://scr.hu/97u2/jmah5, wklejenie tego pliku do folderu nie pomaga i pojawia się nowy bląd, co zrobić?

Administracja pisała ,że przed startem da łatkę z rootami. Spokojnie na pewno ci odpali po ich wklejeniu :)

­

Opublikowano

To nic nie pomoże.

Administracja pisała ,że przed startem da łatkę z rootami. Spokojnie na pewno ci odpali po ich wklejeniu :)

­

Da tylko rooty, czy jeszcze ten plik, bo w rootach tego pliku raczej nie ma :D

Opublikowano

Da tylko rooty, czy jeszcze ten plik, bo w rootach tego pliku raczej nie ma :D

Jak po wgraniu rootów dalej będziesz mieć ten problem, to wystarczy, że ten plik pobierzesz i zainstalujesz, są od tego specjalne strony.

I raczej będziesz musiał tak zrobić, więc polecam ci (i każdemu innemu z tym błędem) z bomby pobrać te pliki, żeby potem nie było płaczu o nierówny start, bo mi żaden taki błąd nie wyskakuje, po prostu się klient nie odpala jakby nie reagował i to jest wina tych rootów właśnie ;d

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

Wbijamy   z kumplem i dziś ostro pykamy, do zobaczenia :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

I już prawie 400 kont założonych...Reklama się rozkreci i będzie jeszcze lepiej...Nic tylko czekać do startu ;D Btw Biologa dropi na każdym levelu? Forum działa przecież o_o

Opublikowano

20:31 nadal nie działa 

#up DLL złe wgrałeś

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...