Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almaris2 [Dedyk] [Easy/Medium]

.Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że serwery nie są robione dla pasji jak kiedyś,gdyby nie te nowości co wprowadzają z roku na rok to by nikt nie narzekał i było by super ale po co to piszę,skoro gimby tego nigdy nie doświadczyły i nie doświadczą (Mowa o max 99 lvl stalka,bojowy brak bs-a :).Raz byście podziękowali za prywatny serwer,ciągle tylko hejty lecą,albo na siłę próbujecie coś wskórać na niekorzyść serwera,nie pasuje nie graj,tyle w temacie.

A co do serwera,życzę powodzenia i udanego startu.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeglądając prezentację już złapałem smaka na ten PIĘKNY SET BRONI, na którym GM trzyma śmiercionośne, a już myślałem że obejdzie się bez tych nowych tandetnych broni, no ale cóż.. Niestety teraz co wychodzi serwer, to takie syfiaste sety wchodzą że o ja nie mogę. Czy bylibyście za tym aby np najlepszą (wcześniejsze sety na mniejszy lvl obojętne) bronią dla Woja był "tasak"? Dla Sury "Święty"? 2h Ostrze Boga smoków? Taka moja mała sugestia, może ktoś podzieli moje zdanie. 

Co do ogółu, to serwer wydaję się ogarnięty. Podoba mi się dom aukcyjny, i kilka innych innowacji, mam nadzieje że bez bugów :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Administracja ładnie podkręca licznik, ilośc założonych kont skoczyła o 500 w ciągu 2 minut + ilość graczy podkręcona :

57285393100633844814.png

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

• Ilość założonych kont: 256
  • Ilość założonych postaci: 28
  • Ilość przedmiotów: 1.265
  • Graczy na serwerze: 0

OMG 260 KONT 2H PRZED STARTEM..no to już pograne ;c

Opublikowano

Administracja ładnie podkręca licznik, ilośc założonych kont skoczyła o 500 w ciągu 2 minut + ilość graczy podkręcona :

57285393100633844814.png

Wszystko jest już naprawione. :)

­

Opublikowano

Ty oczywiście byś zrobił taki serwer jak virtual, gdzie przebywa 1,5k ludu. 

Zobacz teraz na licznik zarejestrowanych a puźniej komentuj :)

­

Widać po tym co napisałeś kto robi ten serwer i czy opłaca się grać, na przyszłość pisze się "później"

Opublikowano

Jak się komuś nie podoba to wypad...Nikt płakać po was nie będzie...Nic lepszego aktualnie nie startuje, a serwer z prezentacji zapowiada sie dobrze także z przyjemnością zagram :>

Opublikowano

46958877783146457961.png:lenny:  :v  xD  xD  xD

Jeszcze chwile temu sie pucowales Wnukowi na czacie forum i byłeś chyba najbardziej aktywnym użytkownikiem a teraz wjeżdzasz na serwer i administracje xD?

Fakt, coś tam pokręcili przy liczniku i to było głupotą, bo kręcili tak obvious, że każdy by się kapnął, bo 500 osób w 20 minut jest niemożliwością, ale jak widać bez kręcenia jest 300 kont, jak serwer wypali to może się jeszcze zwiększyć, a jak będzie słabizna to nikt nie będzie płakać poza adminami chyba, nie? Imo wejść i ogarnąć warto mordeczki więc się nie pruć ino wchodzić.

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

Ja to mam takie pytanie. Czy aby na pewno balans został zrobiony w PvP czy tak sobie napisaliście ? Bo nie chcę wejść np szamanem smokiem i bić 1k ze skilla ;/

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Jeszcze chwile temu sie pucowales Wnukowi na czacie forum i byłeś chyba najbardziej aktywnym użytkownikiem a teraz wjeżdzasz na serwer i administracje xD?

Fakt, coś tam pokręcili przy liczniku i to było głupotą, bo kręcili tak obvious, że każdy by się kapnął, bo 500 osób w 20 minut jest niemożliwością, ale jak widać bez kręcenia jest 300 kont, jak serwer wypali to może się jeszcze zwiększyć, a jak będzie słabizna to nikt nie będzie płakać poza adminami chyba, nie? Imo wejść i ogarnąć warto mordeczki więc się nie pruć ino wchodzić.

Że co robiłem?  xD  xD  xD  xD

~ Start w piątek bez bugów. ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...