Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almaris2 [Dedyk] [Easy/Medium]

.Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cofki, bugi logowania, zabugowane misje, bryłki do kupienia za 500kk, po sprzedaży mamy 20kk, serwer mocno upadł w moich oczach po dramie z bryłkami, ludzie narobili wisielcy i mieli w uj bryłek, zareagowali za późno, mieli to zmienić PRZED STARTEM SERWERA. Co jak co, ale 2kkk w EQ też jest sporym ułatwieniem, nie zapominajmy iż 100 brylek po 20kk to 2kkk, więc tak czy siak na "bugu" niektórzy gracze mocno skorzystali i nie poniosą żadnej konsekwencji. Serwer stoi i "zżyna wszystko" z Tesorii. Nexus ma 16 lat, zabiera się za coś, o czym nie ma pojęcia. A o tym, że ja oraz Kursa (TGM) zostaliśmy brutalnie oszukani nie wspomnę, o tym będzie - prawdopodobnie - temat (albo po prostu wrzucimy wielkiego posta do prezki z prawdą o serwerze).

PS: Nexus: Po raz 3 i ostatni proszę Cię o oddanie zaległego mi hajsu, albo po prostu wpie**dzielę wszystko, co mam i stracisz graczy, dowiedzą się na czym grają i zrezygnują. ;)

Ty jesteś pierdolnięty, licz się ze słowami idioto. Jaki k***a hajs ! ? Z tego co wiem forum robił mi algade nie ty, więc wypierdalaj :) Jedyną osobom która hajs dostanie to on. 

Kursa ? jak to k***a idiota jest, który narzuca się, a potem mnie obgaduje. Ps jeżeli to czytasz ( kursa ) To wiedz, że zapomnij już o jakiejkolwiek naszej współpracy. Najpierw mi dupe liżesz, a potem obgadujesz jak coś jest nie tak. Do tego tak samo ty xxx ( Reygras ) Liżesz mi dupe, po czym mnie hejtujesz, brawo ! Jesteś taki dorosły i z*******y. 

Co do mojego wieku, tak mam 16 lat i co skreśla mnie to, że nie mogę robić serwerów ? KPINA ! Nie odpisuj na tego posta, joł !

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PS: Nexus: Po raz 3 i ostatni proszę Cię o oddanie zaległego mi hajsu, albo po prostu wpie**dzielę wszystko, co mam i stracisz graczy, dowiedzą się na czym grają i zrezygnują. ;)

Zamknij ryj. Robisz fora na nulledowanych aplikacjach, skinach i plikach więc nie masz prawa brać za to jakiejkolwiek złotówki, bo ch**a umiesz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty jesteś pierdolnięty, licz się ze słowami idioto. Jaki k***a hajs ! ? Z tego co wiem forum robił mi algade nie ty, więc wypierdalaj :) Jedyną osobom która hajs dostanie to on. 

Kursa ? jak to k***a idiota jest, który narzuca się, a potem mnie obgaduje. Ps jeżeli to czytasz ( kursa ) To wiedz, że zapomnij już o jakiejkolwiek naszej współpracy. Najpierw mi dupe liżesz, a potem obgadujesz jak coś jest nie tak. Do tego tak samo ty xyz ( Reygras ) Liżesz mi dupe, po czym mnie hejtujesz, brawo ! Jesteś taki dorosły i z*******y. 

Co do mojego wieku, tak mam 16 lat i co skreśla mnie to, że nie mogę robić serwerów ? KPINA ! Nie odpisuj na tego posta, joł !

nie oszukujmy sie i tak ten serwer to gowno :D

Opublikowano

Kursa ? jak to k***a idiota jest, który narzuca się, a potem mnie obgaduje. Ps jeżeli to czytasz ( kursa ) To wiedz, że zapomnij już o jakiejkolwiek naszej współpracy. Najpierw mi dupe liżesz, a potem obgadujesz jak coś jest nie tak. Do tego tak samo ty xxx ( Reygras ) Liżesz mi dupe, po czym mnie hejtujesz, brawo ! Jesteś taki dorosły i z*******y. 

Nie jestem "pierdolnięty". Wisisz mi hajs, najpierw obiecujesz, potem przekładasz, a na końcu doszło do tego, że "zastanowisz się", a Kursie napisałeś mi, że "Reygras to pies, wafel j****y". Ośmieszyłeś się strasznie w moich oczach szczeniaku, tak samo jak reszta Twojego "staff-u" - Algade, Nevastia.

Zamknij ryj. Robisz fora na nulledowanych aplikacjach, skinach i plikach więc nie masz prawa brać za to jakiejkolwiek złotówki, bo ch**a umiesz.

Proszę o dowody, to nie jest temat o tym, możesz mi się na PW wyżalić, co potrafię, czego nie, słysząc o mnie piąte przez dziesiąte. Nie będziesz mi mówił, co mogę, czego nie. Zajmij się Sobą i Swoimi nulledami. Pewnie jesteś jednym z tych, którzy popierają nulledy XYZ(@Algade), a inni już nie mają prawa nulledzić. Od kupowania aplikacji jest właściciel bądź sponsor, ja mam tylko SB zakupione (kupiłem dla siebie) i wgrywam tylko SB. Chyba, że zleceniodawca poprosi mnie o wgranie nulleda. Nie możesz mnie nazywać nulledowcem, ponieważ nie mam na komputerze zakupionych aplikacji i wgrywam nulledy, bo mnie poprosiła osoba, której wykonuję forum. A pliki forum mam takie z końcówką "-retail", licencję powinien załatwić zleceniodawca/sponsor - osoba, która wypłaca hajs. Ja nie jestem od kupowania aplikacji i wpisywania licencji. Zapraszam na PW, to ostatni mój post skierowany w Twoją stronę, szukający dramy w necie cwaniaku.

/Gdzieś czytałem, że MPCforum.pl nie akceptuje serwerów, które są żałosne, a ich właściele są złodziejami/"przekrętowcami", tak więc - jeżeli to prawda - proszę o wywalenie prezentacji do kosza, dziękuję.

Opublikowano

Nie jestem "pierdolnięty". Wisisz mi hajs, najpierw obiecujesz, potem przekładasz, a na końcu doszło do tego, że "zastanowisz się", a Kursie napisałeś mi, że "Reygras to pies, wafel j****y". Ośmieszyłeś się strasznie w moich oczach szczeniaku, tak samo jak reszta Twojego "staff-u" - Algade, Nevastia.

Proszę o dowody, to nie jest temat o tym, możesz mi się na PW wyżalić, co potrafię, czego nie, słysząc o mnie piąte przez dziesiąte. Nie będziesz mi mówił, co mogę, czego nie. Zajmij się Sobą i Swoimi nulledami. Pewnie jesteś jednym z tych, którzy popierają nulledy XYZ(@Algade), a inni już nie mają prawa nulledzić. Od kupowania aplikacji jest właściciel bądź sponsor, ja mam tylko SB zakupione (kupiłem dla siebie) i wgrywam tylko SB. Chyba, że zleceniodawca poprosi mnie o wgranie nulleda. Nie możesz mnie nazywać nulledowcem, ponieważ nie mam na komputerze zakupionych aplikacji i wgrywam nulledy, bo mnie poprosiła osoba, której wykonuję forum. A pliki forum mam takie z końcówką "-retail", licencję powinien załatwić zleceniodawca/sponsor - osoba, która wypłaca hajs. Ja nie jestem od kupowania aplikacji i wpisywania licencji. Zapraszam na PW, to ostatni mój post skierowany w Twoją stronę, szukający dramy w necie cwaniaku.

/Gdzieś czytałem, że MPCforum.pl nie akceptuje serwerów, które są żałosne, a ich właściele są złodziejami/"przekrętowcami", tak więc - jeżeli to prawda - proszę o wywalenie prezentacji do kosza, dziękuję.

Ale zaraz zaraz, za co Ty chcesz hajs?

Za zrobienie działów, konfiguracje hooków/ aplikacji?

Czy może za pogrzebanie w kodzie stylu?

Dno i wodorosty Ci powiem.

Serwer tak szybko jak wystartował, tak upadł.

Tobiasz kiedy się obudzisz, "Twoje serwery" za hajs ze sprzedaży "pobugowanych" sklepów offline.

Pozdrawiam.

­

Opublikowano

­

Tobiasz kiedy się obudzisz, "Twoje serwery" za hajs ze sprzedaży "pobugowanych" sklepów offline.

Pozdrawiam.

­

Umówiliśmy się na hajs, więc chcę hajs. Za darmo w kodzie stylu nie grzebię, 100zł to nie majątek. Takie są moje warunki, a co Ty o tym myślisz zostaw dla Siebie, bo mnie nie obchodzi, co o mnie "konkurencja" myśli. Robisz za darmo? Cieszę się, tylko nie wgraj skina ripowanego. Jak chcesz mieć autorskie aplikacje i modyfikacje na forum to napisz do Matzara, on jest specjalistą w tej dziedzinie, polecam go serdecznie.

Opublikowano

Pozdrawiam.

­

Jaka konfiguracja hooków i aplikacji :D Po jego robieniu wszystko szło do poprawy.

Styl? Jaki styl? Tam nic jego nie ma :D

­

Umówiliśmy się na hajs, więc chcę hajs. Za darmo w kodzie stylu nie grzebię, 100zł to nie majątek. Takie są moje warunki, a co Ty o tym myślisz zostaw dla Siebie, bo mnie nie obchodzi, co o mnie "konkurencja" myśli. Robisz za darmo? Cieszę się, tylko nie wgraj skina ripowanego. Jak chcesz mieć autorskie aplikacje i modyfikacje na forum to napisz do Matzara, on jest specjalistą w tej dziedzinie, polecam go serdecznie.

"Pracowałeś" dla mnie, nie dla Nexusa, on wziął mnie, a ja Ciebie bo pisałeś mi tu zacytuję "jak będziesz robił fora to weź mnie jako swojego murzyna" #prawda

Jeśli oczekujesz jakiejkolwiek zapłaty zwracasz się do mnie, ale handel poza giełdą jest zabroniony, a zwracając się do mnie zwracaj się kulturalnie, a nie jak ostatnio przez co musiałem również zareagować na Twoim poziomie byś zrozumiał.

@topic

Weźcie się dokładnie do roboty i niech coś wyjdzie :P

Opublikowano

Jaka konfiguracja hooków i aplikacji :D Po jego robieniu wszystko szło do poprawy.

Poprawiałeś coś po mnie? Pierwsze słyszę. Zrobiłeś za mnie jedną rzecz, "/cover" do backgroundu dodałeś oraz wycentrowałeś w pionie footer.

Styl? Jaki styl? Tam nic jego nie ma :D

Bo udało mi się doprosić się skasowania mojej zawartości, aczkolwiek szablonu nie usunąłeś, dalej jest. Oto dowód.

"Pracowałeś" dla mnie, nie dla Nexusa, on wziął mnie, a ja Ciebie bo pisałeś mi tu zacytuję "jak będziesz robił fora to weź mnie jako swojego murzyna" #prawda

Jeśli oczekujesz jakiejkolwiek zapłaty zwracasz się do mnie, ale handel poza giełdą jest zabroniony, a zwracając się do mnie zwracaj się kulturalnie, a nie jak ostatnio przez co musiałem również zareagować na Twoim poziomie byś zrozumiał.

Ta, jasne. Ja od Ciebie niczego nie oczekuję. Na MPC taka elokwencja, a po forach mi jeździsz. Vittu ulos.

Zapraszam na PW, bo zaraz jeszcze warna wyrwę za odpowiedzi na zaczepki.

Opublikowano

Po dłuższym namyślę i lekkim ochłonięciu, stwierdzam że serwer ma bardzo dużo wad (ok. połowa rzeczy na serwerze nie działa), ale całkiem fajny klimat.

Gdyby go wyłączyć, zrobić bete, zaprosić na nią kilka ogarniętych osób, poszukać błędów i niedoróbek, po czym je poprawić, to serwer byłby całkiem dobry. 

Opublikowano

­Nie rozumiem jak można wypuścić tak zbugowany serwer. No proszę was, żeby nie działał nawet limit lvla na mapę to widzę to drugi raz w życiu. Takie serwery powinny mieć od razu zamykane prezentacje, bo przez takie syfy w Metina gra coraz mniej osób.

tenor.gif

Opublikowano

­Czemu na stronie widnieje coś takiego: "Graczy na serwerze: -289"?

Może chcieli licznik do nieskończoności podkręcić i im coś nie pykło  :(( 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...