Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie jak stoicie z serwerem? Ogarnęliście część bugów ? Bo nie ma gdzie grać !

Wiesz, brakowało mi serwera ala Crados. Bo był to chyba najlepszy medium na jakim grałem. Jesli ten będzie miał w sobie choć część Cradosa - na pewno bd tu grał. Tym bardziej że można grać solo, i nie ma przymusu pt itp itd. Więc to już jest na plus jak dla mnie. 

Racja, Crados to był jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem, sporo dorobiłem się tam yangów pamiętam.

Szkoda, że administracja się zawinęła gdy zostało 100 online.

Heniek.

Opublikowano

Panowie jak stoicie z serwerem? Ogarnęliście część bugów ? Bo nie ma gdzie grać !

Racja, Crados to był jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem, sporo dorobiłem się tam yangów pamiętam.

Szkoda, że administracja się zawinęła gdy zostało 100 online.

No cóż, postawili później Teriosa... Ale mam nadzieję ze z tym serwerm tak nie będzie. I liczę też iż ten serwer nie będzie kolejnym mozolnym pochłaniaczem czasu, a gra, drop jak i sama rozgrywka będą sprawiały przyjemność , a nie jak to się "przytrafia" każdemu serwerowi jaki ostatnio startuje - wciska cię w fotel na tydzień, rzygasz, srasz pod siebie a eq jak nie było  tak nie ma bo ulepy dropi się 1 szt na 5 dni  - wiecie co mam na myśli tak w przenośni i z lekkim "jajem" i uśmieszkiem :D  :D 

Tak czy siak polecam, klient czeka na start, i ogarniemy co i jak dziś wieczorem ;P :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

wczoraj z tego co widziałem miał być dziś start o 18 a nie 19-20 ;/ a najlepiej już o 14 bo znając życie przez ataki serwer spozni się o kilka godzin

Opublikowano

wczoraj z tego co widziałem miał być dziś start o 18 a nie 19-20 ;/ a najlepiej już o 14 bo znając życie przez ataki serwer spozni się o kilka godzin

SKĄD TY MASZ TE INFO. JAK JUŻ OD KILKU DNI WIADOMO, ŻE MIAŁ BYĆ O GODZINIE 19-20 !!!!!!!!!!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tia tylko dlaczego na 1 stronie pisze ze dzis o 20 jest start ale bety ?? A nie serwera to co w koncu startuje ??

Przeciez jest napisane ze to post z 28 pazdziernika jprd....

Opublikowano

SKĄD TY MASZ TE INFO. JAK JUŻ OD KILKU DNI WIADOMO, ŻE MIAŁ BYĆ O GODZINIE 19-20 !!!!!!!!!!!!

to może przeczytałem jakiegoś fejka :P ja wczoraj byłem przekonany że o 18 startuje :D

Opublikowano

Prosze oficjalne info kiedy start ?

Dzisiaj 19-20

jest ts serwerowy?

Po starcie serwera będzie

Skad zbroje/bronie/bizu exp ? :D

Zbroja na 50 z Baronówny

Bronie na 30 z mini bossów w m2, na 55 przerabiasz z broni na 30

Biżuteria exp (30lvl) - wytwarzamy u Rzemieślnika

Hmmm albo znowu nie dowidzę albo na stronie serwera  nie da się przypomnieć hasła>??

Nasze niedopatrzenie, zostanie dodane jeszcze przed startem :P

16sPyTP.png

Opublikowano

Kiedy zostanie rozpisany event halloween ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Oj Palcie TS przed startem pany przecież nikt nie będzie wchodził po starcie szukał ekipy i to ogarniał ;D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Jak zobaczylem ta prezentacje moje jadra zmiejszyly sie o 100% ;xxx Jezeli wypali to bedzie najlepszy serwer metin 2. Macie szanse bo rework Ascariala nie wypalil i ludzie szukaja alternatywy. Czekam na start, nie spierdolcie tego :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...