Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zobaczylem ta prezentacje moje jadra zmiejszyly sie o 100% ;xxx Jezeli wypali to bedzie najlepszy serwer metin 2. Macie szanse bo rework Ascariala nie wypalil i ludzie szukaja alternatywy. Czekam na start, nie spierdolcie tego :*

W tym miesiącu już było z 10 serwerów roku...

Skąd truta?

Opublikowano

Dajcie ts przed starem ludzie się dogadają co do gildi i wgl :D

Niestety ale dopiero po starcie

Kiedy zostanie rozpisany event halloween ?

Event Halloween zostanie włączony dzień/dwa po starcie

Właśnie co z hallowen? 

Tak jak wyżej

W tym miesiącu już było z 10 serwerów roku...

Skąd truta?

Szkatułka ripera/nieb. śmierci

16sPyTP.png

Opublikowano

Jak ostatnie prace? Dajecie sobie ze wszystkim radę? Start nie zagrożony?

Chyba nikt, nie pytał. Jak z balansem pvp? Znów dagger/mental/bm ponad wszystkich? Chętnie pociupał bym bodym, ale na 90% serwerów jest on do niczego.

Fajnie, że mimo natłoku prac trzymacie kontakt z graczami. Dozo o 19/20.

Ogarnę mentalem bez is i buffa spota w v2 na 40lv?

Żartujesz chyba. Może jeszcze w tygrysiej +6 i ribie 20 śr.

To jest medium, w v2 na 40 lvl ubijesz moze 2/3 grupki  z przeciętnym eq i bez buffa.

Opublikowano

Mam kilka pytań, jeśli coś jest w prezce to wybaczcie, ale najwyraźniej przegapiłem:

Czy medale dropią na każdym lvlu?  np na 60 pójde do łatwego lochu i będę mieć drop?

Z czego lecą certyfikaty?

Skrzynie zielarza lecą do eq odrazu?

Skąd leci eq exp? Czy jest tak, że z tego na 30 przerabia się dalej czy to są oddzielne sety?

Zastanawialiście się nad zdjeciem czasu z biologa tak do 100 lvla?

Czy ulepszacze są potrzebne na eq poniżej 70 levela?

Opublikowano

Może i wszystko ładnie się zapowiada, ale mnie osobiście nie podobają się zmienione miasta m1, wolałabym te standardowe, bo przynajmniej jest wtedy ciekawy klimat.  :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

W sumie to jest chore jeśli to prawda z youtuberami...Nie dawajcie im sm tylko hajs za reklame i tyle...Z jakiej racji oni mieli by mieć lepiej niż inni? Są zwykłymi graczami i niczym się nie wyróżniają.

Opublikowano

tez mnie to w*****a ze yt dostaja od ciula sm-ow powinni dostac hajsy i tyle nawet izak mowil ze za cs-a nie dostaja nic i wszystkie openingi robia z prywatnych zrodel 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

tez mnie to w*****a ze yt dostaja od ciula sm-ow powinni dostac hajsy i tyle nawet izak mowil ze za cs-a nie dostaja nic i wszystkie openingi robia z prywatnych zrodel 

Zauważ że dzięki youtuberom jest więcej online :)  Ale ja jestem za tym aby oni w topce się wgl nie pojawiali czyli żeby nie byli liczeni w topke :) 

Opublikowano

Jak ostatnie prace? Dajecie sobie ze wszystkim radę? Start nie zagrożony?

Chyba nikt, nie pytał. Jak z balansem pvp? Znów dagger/mental/bm ponad wszystkich? Chętnie pociupał bym bodym, ale na 90% serwerów jest on do niczego.

Fajnie, że mimo natłoku prac trzymacie kontakt z graczami. Dozo o 19/20.

Żartujesz chyba. Może jeszcze w tygrysiej +6 i ribie 20 śr.

To jest medium, w v2 na 40 lvl ubijesz moze 2/3 grupki  z przeciętnym eq i bez buffa.

Damy rade do 20 ;)

Mam kilka pytań, jeśli coś jest w prezce to wybaczcie, ale najwyraźniej przegapiłem:

Czy medale dropią na każdym lvlu?  np na 60 pójde do łatwego lochu i będę mieć drop?

Z czego lecą certyfikaty?

Skrzynie zielarza lecą do eq odrazu?

Skąd leci eq exp? Czy jest tak, że z tego na 30 przerabia się dalej czy to są oddzielne sety?

Zastanawialiście się nad zdjeciem czasu z biologa tak do 100 lvla?

Czy ulepszacze są potrzebne na eq poniżej 70 levela?

1. Masz 3 poziomy lochów małp

2. Brązowy certyfikat? - możesz kupić za PO/dropnąć z bossa

3. Tak

4. EQ do expa wytwarza się u Rzemieślnika i jest ono na 30 lvl, gdy ulepszysz na stopień V możesz przerabiać na kolejne

5. Nie zdejmiemy, ponieważ chcemy aby eliksiry były coś warte

6. Tak

Jedna nurtująca mnie sprawa...

JUTUBERZY dostają SM czy HAJSY? Kolejny serwer, gdzie JUTUBER będzie miał milion SMÓW?

YTberzy dostają pieniądze

nie masz sie o co martwic :) youtuberzy dostali tylko 5k sm na start :)

Skąd masz takie informacje? :O

Pewnie tak jest, cóż to za rywalizacja hm...

Kiedy ITEMSHOP będzie aktywny?

IS będzie aktywny wraz ze startem serwera

W sumie to jest chore jeśli to prawda z youtuberami...Nie dawajcie im sm tylko hajs za reklame i tyle...Z jakiej racji oni mieli by mieć lepiej niż inni? Są zwykłymi graczami i niczym się nie wyróżniają.

YTberzy dostają pieniądze.

Są równi i równiejsi.

Będzie drop biologa na każdym lv?

Tak, na każdym lvl'u

16sPyTP.png

Opublikowano

@Enaris.pl jestem miło zaskoczony szybką odpowiedzą z twojej strony. Propsiki....

Client pobrany, szybko się pobierał. Kolejny PROPSIK.

Czekam tylko na ITEMSHOP oraz TEAMSPEAK.

Mam nadzieję, że bugów z przeklętymi SKLEPAMI OFFLINE unikniemy?

Heniek.

Opublikowano

Enaris.pl pytanie, jeżeli zrobie na start przelew a by nie doszedł to jest możliwość abyście sami doładowali mi konto sm ?

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Ale wy jesteście śmieszni. Nikt z administracji nie zdążył się wypowiedzieć a wy się nakręcacie jak małe bączki, mało wam żyłki nie popękają. A po drugie youtuber który bierze SMy za reklamę to idiota bo reklamuje za darmo :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Czyli będę musiał latać po ulepki na zbroje na 18 lev i całą reszte? Myślałem, że to medium a nie hard :_:

jeżeli ty uważasz ten serwer za hard xD grałeś na becie w ogóle ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...