Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się zabezpieczyć całkowicie klienta przed hakami, jeżeli ktoś się na tym zna zawsze znajdzie obejście i będzie bocił :D

Ta ale to już wtedy będzie dla tych kasiastych bo albo typ będzie sam używał i sellać yangi etc albo sellać yangi+sellnie boty itd xD 

Ale fakt faktem zawsze coś się znajdzie :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ale po prostu chciałem zapytać się, czy mają taki zamiar określać to liczbę jako DUŻO / ŚREDNIO / MAŁO. Wtedy byłoby to raczej bez sensu, więc szczerze w to wątpię. Już skończmy tą bezsensowną dyskusję :D

Po starcie serwera będziemy zajmować się takimi drobnostkami jak licznik.

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0150002)

Co zrobic gdy wyskakuje ten blad jak wlaczam metina?

Pobierz i zainstaluj netframework 4.5

Zabezpieczenia przed durnymi hakami typu fishbot czy wh są? Bo to masakra w tych czasach.

Racja. Ale mozna wyeliminowac randomow,co zakladaja juz tematy ze szukaja wh czy innego scierwa.

Zeby gotowce z forum nie dzialaly, bo dzieciaki sie rzuca na gotowce.

Mamy zabezpieczenia - gotowce z mpc nie powinny działać

Pytanie 

Klient z Bety bedzie działał poprawnie na starcie czy trzeba bedzie pobrac nowego 

Wystarczy, że spaczujesz klienta przed startem ;)

Kiedy wyniki konkursu na fb ?

3-5 listopada.

16sPyTP.png

Opublikowano

mam nadzieję że do godziny 19 podacie dokładną godzinę startu bo nie chce mi się co 10min odświeżać tematu by się nie spóźnić

Opublikowano

Jak się nie wypowiedzieli jaki wypowiedzieli. YTberzy dostają pieniądze.

Chodzi mi o tych debili którzy jęczeli zanim admin się wypowiedział, geniuszu :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

mam nadzieję że do godziny 19 podacie dokładną godzinę startu bo nie chce mi się co 10min odświeżać tematu by się nie spóźnić

Jak sie spoznisz 10-20 min to juz nie bedziesz grał ? xD

Ile wynosi % na ulepszanie itemków np. na +9?

Co do % na ulepszenie bylo chyba 30% ;). Podobno cos z tym zrobią :O

Dodam ze nie ma plusow tylko są poziomy (np poziom IV, V)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

30% na +9? To ja tygre będę ulepszać 2 dni zanim mi to wejdzie...Dajcie chociaż 40/50% albo zróbcie, że na itemy poniżej 70lvla jest więcej % jeśli tak się da.

Opublikowano

30% na +9? To ja tygre będę ulepszać 2 dni zanim mi to wejdzie...Dajcie chociaż 40/50% albo zróbcie, że na itemy poniżej 70lvla jest więcej % jeśli tak się da.

Może jeszcze metale z szkat serwerowych i zwoje boga smoków drop z mobów.

Powiem tak do 30 lvl wleci wam ok. 15 bodzi bez IS. Do tego z łowienia lecą metale,bodzie,zwoje boga smoków.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Może jeszcze metale z szkat serwerowych i zwoje boga smoków drop z mobów.

Powiem tak do 30 lvl wleci wam ok. 15 bodzi bez IS. Do tego z łowienia lecą metale,bodzie,zwoje boga smoków.

ZNaczy wiesz, tu masz rację w 100% ;P Ale też nie można całej gry opierać na łowieniu :D ;D Fakt faktem zapowiada się ono bardzo przyjemnie. Ciekawi mnie tylko jedno, jakie bedą lagi na tej mapie łowieckiej skoro tylko jedna jest na all kanały ( bo tak wyczytałem ;p ) . I Dwa - jak duża szansa na dropy smów itp z łowienia będą , czy będzie to wyglądało że "1 na tydzień dla 1 osoby ;P" ;)

Ogólnie to mogli by już wystartować bo już się doczekać nie mogę ;p Przed imprezą zdążę przynajmniej wklepać ten 30 lvl ;) ;)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nudow na serwerze nie bedzie. Chetnie polowie jak na starym Pl. Widzimy sie na starcie.

no nie do konca jak na starym pl bo będziesz musiał naciskać spacje tyle razy ile ci napisze takie fajne zabezpieczenie przeciwko botom :D chyba że chodziło ci o to że będzie sporo osob i będzie się można pośmiać z ludzimi podczas łowienia tak jak było kiedyś to się jak najbardziej zgadzam

Opublikowano

Podobno bliżej 20 odbędzie się start :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...