Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koleś start ma być w piątek albo sobotę o 19:00, a do soboty (godziny startu serwera ) są 2 pełne dni 24h i jeszcze godzina Więc co ty ćpasz, że piszesz brednie , że do startu jest kilka godzin  25h to kilka twoim zdaniem ;)?

Czytanie ze zrozumieniem.

Kilka godzin - do piątku

1 dzień - do ew. startu...

Wpuścić chamstwo na salony... :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Widzę, reklama się rozkręca. 0 prezentacji gildyjnych na forum ;d

Chce tu grać tylko cały czas myślę, że tu będzie 300 osób bo nie widać jakoś tłumów a start za 2/3 dni .

O reklame się nie martw :)

Dawac dawac robic reklame to będzie bomba !

Niedługo na YT pojawią się pierwsze odcinki od YTberów

Kiedy bd można zobaczyć Item shop ? 

dużo rzeczy tam bd czy podstawowe ?  Czy wszystko co w is bd można zdobyć też w grze czy są tez takie które można nabyć tylko i wyłącznie z is ?

Powoli zajmujemy się Item Shopem, lecz ważniejsze jest dla nas naprawienie bugów.

Podczas łowienia możesz zdobyć kupony SM :P

tyle nowości jeszcze więcej bugów 

Od tego jest beta, żeby je wyłapać i naprawić.

Serverk ładny, prezentacja również, ciekawe u kogo reklama.

Mozna Polecić. ­

W prezentacji są wypisane osoby, u których mamy reklamę tj. Tream, NoPerfect, Sh4ke, Bubbex, ZabQ, KireK

Jutro wystartujecie? Jest 50% że jutro będziemy grać? ;)

Zależy od ilości błędów - jak widać jest ich sporo

16sPyTP.png

Opublikowano

Wszystko jest ładnie dopracowane, tylko ten resp metków w ogóle nie widziałem edycji .

Jak to nie M2 metki typu ciemności zazdry i czerni respią się po całej mapie a nie tylko w jednym miejscu. Do tego dolina są Twardości i duszy itd.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Czyli połączony Terios i Crados. Oba te serwery były dla mnie bardzo fajne, tylko mankamentem może być to, że ludzi to nie przyciągnie pomimo reklamy.

Ja mimo wszystko wejdę i będę grał do końca!

Takie malutkie pytanie, SM za przelew dostępne będą od startu? I czy załóżmy pet + kostium to już 50 zł, a może będzie to przemyślane?:>

Pozdrawiam, powodzenia, widzimy się na stracie, topka czeka!

Opublikowano

jakie nicki są w teamie ?

Masz w prezentacji

To jak to jest bo ja już nei ogarniam...Serwer działa czy jak?

Teraz trwa przerwa techniczna

Czyli połączony Terios i Castios. Oba te serwery były dla mnie bardzo fajne, tylko mankamentem może być to, że ludzi to nie przyciągnie pomimo reklamy.

Ja mimo wszystko wejdę i będę grał do końca!

Takie malutkie pytanie, SM za przelew dostępne będą od startu? I czy załóżmy pet + kostium to już 50 zł, a może będzie to przemyślane?:>

Pozdrawiam, powodzenia, widzimy się na stracie, topka czeka!

Przelewy będą dostępne od startu, co do cen w IS jeszcze nad nimi 'pracujemy' :P

16sPyTP.png

Opublikowano

Jak długo potrwa przerwa ? 

Jak narazie mam 25 lvl i jest git xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dołączam się do pytanie ile bedzie trwać przerwa? :)

Opublikowano

Dropią tu wogóle gdzieś rady i egzo ? :D Bo wbiłem 35lv na becie i ani 1 szt nie zdobyłem . :P

A co do serwera z*********e to wygląda, zobaczymy czy wypali :) Być może zawitam, jeszcze sam nie wiem xD­

Opublikowano

Do 2/3h powinniśmy włączyć.

Dropią tu wogóle gdzieś rady i egzo ? :D Bo wbiłem 35lv na becie i ani 1 szt nie zdobyłem . :P

A co do serwera z*********e to wygląda, zobaczymy czy wypali :) Być może zawitam, jeszcze sam nie wiem xD­

Tak, z bossów/metinów/szkat bossów/misji :P

16sPyTP.png

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada :D DDosy? ;x

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Zapowiada się fajnie z tego powodu ,że to hard ,a każdy hard który ostatnio ruszał był opóźniany o kilka dni i sumą sumarów LIPA :D..Wbijamy i robimy gildię !

Opublikowano

Zapowiada się fajnie z tego powodu ,że to hard ,a każdy hard który ostatnio ruszał był opóźniany o kilka dni i sumą sumarów LIPA :D..Wbijamy i robimy gildię !

MEDIUM/hard , nie wprowadzaj ludzi w błąd ;)

Enaris.pl , dziki za info ;) Oby tak bylo ciagle, ze informujecie graczy. Niestety wejde dopiero jutro ;)

ps. 3-4 posty wyzej piszemy o przerwie a ten z ddosami wyskakuje ... ludzie, prosze czytajcie.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...