Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta z bety beda usuwane? czy tylko postacie?

Postacie

mam pytano czy będą do zdobycia SM w grze??

I czy tak troche łatwo czy ciezko bo nie wiem czy jest sens grać??

Opublikowano

I tak za każdym razem? To po co ten patcher wgl? :P Z całym szacunkiem, ale nie widzę sensu w takim patcherze :D

Off?

Jutro rano patcher będzie normalnie działać

Konta z bety beda usuwane? czy tylko postacie?

Tylko postacie

Postacie

mam pytano czy będą do zdobycia SM w grze??

I czy tak troche łatwo czy ciezko bo nie wiem czy jest sens grać??

Z konkursów typu OX

Kurde niestety w grze nie pozwalają mi na grę na sserwerze, gdyż mam po prostu za duże lagi, da się jakoś przywrócić te standardowe a nie te jasne, bajkowe trawki itd? :(

Pomyślimy coś z tym ;P

16sPyTP.png

Opublikowano

To kiedy powtórka z Cradosa i Teriosa...­

Szkoda, że tylu niedoświadczonych graczy daje się robić u was w konia.

Mydlicie oczy pięknym serwerem i prezentacją, a potem każdy wie jak wychodzi..   :yay:

Opublikowano

Enaris chcesz powiedziec, że nie będzie kuponów sm na serwie do kupienia od graczy? ;o

Jeżeli chodzi Ci o kupony SM z IS to tak będą oraz będzie można zdobyć z konkursów typu OX

Start się zbliża a nawet nie ma GamePlay u tych yt co podaliście ;D

Będzie, spokojnie :)

16sPyTP.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o kupony SM z IS to tak będą oraz będzie można zdobyć z konkursów typu OX

Będzie, spokojnie :)

A mówiłeś, że Kupony SM lecą też z łowienia... I jakie mam zastrzeżenia apropos. Wszystko pięknie, ładnie, ale:

- nie widać ikonek kilku itemków,

- klikam na księgę łowiectwa i nic...

- klikam np. na zwój przywołania metina (z łowienia) i nic się nie dzieje + nie widać ikonki

- nie podobają mi się ceny ulepszania i przywołań do pelerynki. Wbiłem 30 lvl, miałem 1,3kk yang i kupiłem za 500k przywołania, a reszta poszła na ulepszenie srebrnego miecza, które i tak sprowadziło się do niczego... ma ten sam stopień co miał, a kasy ja nie mam... :D Zróbcie coś z tym... Albo za mały %, albo za dużo kasy na ulepszenie... :P

- w BS'ie nie można wpisywać wartości bonusów

1377019234-U697852.png

Opublikowano

A mówiłeś, że Kupony SM lecą też z łowienia... I jakie mam zastrzeżenia apropos. Wszystko pięknie, ładnie, ale:

- nie widać ikonek kilku itemków,

- klikam na księgę łowiectwa i nic...

- klikam np. na zwój przywołania metina (z łowienia) i nic się nie dzieje + nie widać ikonki

- nie podobają mi się ceny ulepszania i przywołań do pelerynki. Wbiłem 30 lvl, miałem 1,3kk yang i kupiłem za 500k przywołania, a reszta poszła na ulepszenie srebrnego miecza, które i tak sprowadziło się do niczego... ma ten sam stopień co miał, a kasy ja nie mam... :D Zróbcie coś z tym... Albo za mały %, albo za dużo kasy na ulepszenie... :P

- w BS'ie nie można wpisywać wartości bonusów

Tak, z łowienia również będzie można zdobyć kupon SM.

Co do bugów to zostaną one poprawione dziś.

Zróbcie normalny wygląd m1 jak na metina przystało, bo ten odstrasza.

Na forum jest ankieta dot. zmiany miast na standardowe z lekkimi zmianami.

16sPyTP.png

Opublikowano

Widzę, reklama się rozkręca. 0 prezentacji gildyjnych na forum ;d

Chce tu grać tylko cały czas myślę, że tu będzie 300 osób bo nie widać jakoś tłumów a start za 2/3 dni .

Opublikowano

Widzę, reklama się rozkręca. 0 prezentacji gildyjnych na forum ;d

Chce tu grać tylko cały czas myślę, że tu będzie 300 osób bo nie widać jakoś tłumów a start za 2/3 dni .

2/3 dni? Gdzie Ty to wyczytałeś? Czy żyjesz wstecz? Start jest jutro, albo pojutrze ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

@Enaris.pl 

Jak coś jeszcze znajdę, to dam znać... A przewidujecie jakąś nagrodę po starcie, za pomoc w znajdywaniu bugów? :D

szkoda tylko, że to co Ty wypisujesz tutaj jest na forum od nocy :P 

Opublikowano

2/3 dni? Gdzie Ty to wyczytałeś? Czy żyjesz wstecz? Start jest jutro, albo pojutrze ._.

po 1 2/3 dni no 2 czyli piątek sobota ... a jak się przedłuży to może by 3 ... czytaj ze zrozumieniem

a po 2 się hamuj chłopcze nie jestem twoim kolegą żebyś pruł się do mnie jak do kolegów .

Opublikowano

up

Chyba nie rozumiesz. Przewidywany start jest już na piątek, a jeśli się przedłuży to w sobotę. Przeczytaj dokładnie.

Z tego co mi wiadomo, to do piątku (czyli jutro), został 1 dzień. W zasadzie to już kilka godzin, a do ewentualnego startu jeden dzień. 

No ale mogę się mylić... Bo to zbyt trudne działania... Łatwiej byłoby to policzyć najpierw pochodną funkcji a następnie wyliczyć maksimum lokalne, aby dowiedzieć się dla jakiego terminu start serwera odbędzie się najpóźniej. 

Pozdrawiam ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Kiedy bd można zobaczyć Item shop ? 

dużo rzeczy tam bd czy podstawowe ?  Czy wszystko co w is bd można zdobyć też w grze czy są tez takie które można nabyć tylko i wyłącznie z is ?

Opublikowano

widziałem dzisiaj treama wiec pewnie wlasnie nagrywal zapowiedz a na fejsie pisal ze chce cos dzisiaj wrzucic na kanal :)

EDIT: widzialem oczywiscie na becie :)

Opublikowano

up

Chyba nie rozumiesz. Przewidywany start jest już na piątek, a jeśli się przedłuży to w sobotę. Przeczytaj dokładnie.

Z tego co mi wiadomo, to do piątku (czyli jutro), został 1 dzień. W zasadzie to już kilka godzin, a do ewentualnego startu jeden dzień. 

No ale mogę się mylić... Bo to zbyt trudne działania... Łatwiej byłoby to policzyć najpierw pochodną funkcji a następnie wyliczyć maksimum lokalne, aby dowiedzieć się dla jakiego terminu start serwera odbędzie się najpóźniej. 

Pozdrawiam ;)

Koleś start ma być w piątek albo sobotę o 19:00, a do soboty (godziny startu serwera ) są 2 pełne dni 24h i jeszcze godzina Więc co ty ćpasz, że piszesz brednie , że do startu jest kilka godzin  25h to kilka twoim zdaniem ;)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...