Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChallengerWithDrugs- Czyli przebitka elobuddy l# botoflegends oraz GamingOnSteroids

hiimJockiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Widzę, że rozwinął się temat, rób rób, pokaż nam tą wersję beta my ją z testujemy, później wystawimy opinie czy to jest usable chociażby,

eriosgkmk.gif

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako, że prosisz o sugestie to proponowałbym pokazanie czegokolwiek co nie jest copypastą :P

Opublikowano

Dzięki wszystkim za opinie, to nie troll , jeszcze kilka takich opinii i koncze na MPCforum moja reklame, polskie cebule jednak zawsze beda polskimi cebulami

Pierdolisz tu jakieś głupoty, pokazujesz copy pasty i płaczesz, że ludzie cie hejtuja?  :lenny:

Opublikowano

Dzięki wszystkim za opinie, to nie troll , jeszcze kilka takich opinii i koncze na MPCforum moja reklame, polskie cebule jednak zawsze beda polskimi cebulami

Takimi tekstami jeszcze bardziej przekonujesz ludzi że to troll xD

A i na początku tematu pisałeś że mieszkasz w Chinach (xD) i nie masz dostępu do polskich znaków na klawiaturze, a tutaj proszę, bardzo ładnie napisałeś "dzięki"

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...