Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChallengerWithDrugs- Czyli przebitka elobuddy l# botoflegends oraz GamingOnSteroids

hiimJockiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spojrzałem na kod źródłowy i wydał mi się zbyt skomplikowany na nowy projekt. Zaśmierdziało mi kodem źródłowym loader.exe z LeagueSharpa i zgadłem :) Tu jest skrawek loader.LoaderClass.Injection: http://qs.lc/bhdlm

Kolego, też miałem w swoim życiu etap, w którym kłamałem, aby wszyscy mnie szanowali. Proszę cię, nie kompromituj się i zamiast tych prób naucz się czegoś przydatnego, co wykorzystasz w życiu.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezu typ hackowal servery mc publicznym czitem gdzie wbijalo masowo pare kont na server i taki z niego hacker XDD

teraz was trolluje a wy sie nabieracie D:

Nie, nie hackowałem, i nie publicznym cheatem , tylko bufferoverflowałem.

Fajnie łykacie screeny z dokładnie przekopiowanym kodem L#, dziękuję, siemanko.

Mógłbyś jaśniej? Nie za bardzo rozumiem Pana.

Spojrzałem na kod źródłowy i wydał mi się zbyt skomplikowany na nowy projekt. Zaśmierdziało mi kodem źródłowym loader.exe z LeagueSharpa i zgadłem :) Tu jest skrawek loader.LoaderClass.Injection: http://qs.lc/bhdlm

Kolego, też miałem w swoim życiu etap, w którym kłamałem, aby wszyscy mnie szanowali. Proszę cię, nie kompromituj się i zamiast tych prób naucz się czegoś przydatnego, co wykorzystasz w życiu.

Fajnie , że umiesz otwierać w Visualu swój kod. Niestety nie masz racji a kod nie jest ANI TROCHE skomplikowany.

ILSpy -> LeagueSharp.Loader.exe -> injector.cs

Kod identyczny.

+ VS na title barze wyświetla nazwę projektu. U Ciebie widnieje tylko nazwa pliku, co oznacza, że tylko go otworzyłeś. Nawet Ci sie nie skompiluje.

Co do skompilowania masz racje, gdyż Injector jest to biblioteka programowa (dll) a żeby skompilować musze otworzyć to w projekcie.

Opublikowano

Twój temat mogę porównać do pewnej kwestii związanej z moim życiem . Posłuchaj uważnie :

Przez pół roku uświadamiałem moją mamusię że jestem super uczniem ! Niestety koniec bajki bo nie zdałem :(

Tyle w tym temacie, motto proste więc ciao bambina

Opublikowano

Więc, w pierwszym poście tego tematu można zauważyć od razu jeden błąd który ciebie dyskwalifikuje z bycia "hakerem".

Przede wszystkim, twierdzisz że jesteś hakerem od 5 lat a programistą od 4? Coś tutaj nie gra, gdyż aby być hakerem musisz znać się na programowaniu, innymi słowy, nie możliwym jest abyś hakował przed staniem się programistą, gdyż aby być hakerem musisz znać poszczególne języki programowania by wiedzieć co robić w przypadku przypuszczania ataku.

Jedno pytanie weryfikacyjne, czym jesteś, WH, BH czy GH i odpowiadając podaj pełną nazwę i definicję. Od razu mówię że do podstawowe definicje hakerów.

Opublikowano

Więc, w pierwszym poście tego tematu można zauważyć od razu jeden błąd który ciebie dyskwalifikuje z bycia "hakerem".

Przede wszystkim, twierdzisz że jesteś hakerem od 5 lat a programistą od 4? Coś tutaj nie gra, gdyż aby być hakerem musisz znać się na programowaniu, innymi słowy, nie możliwym jest abyś hakował przed staniem się programistą, gdyż aby być hakerem musisz znać poszczególne języki programowania by wiedzieć co robić w przypadku przypuszczania ataku.

Jedno pytanie weryfikacyjne, czym jesteś, WH, BH czy GH i odpowiadając podaj pełną nazwę i definicję. Od razu mówię że do podstawowe definicje hakerów.

A od kiedy wgl haker interesuje sie czitami do gier xD

Opublikowano

A od kiedy wgl haker interesuje sie czitami do gier xD

Jest to pewnego rodzaju sposób na naukę assemblera.

Fajnie , że umiesz otwierać w Visualu swój kod. Niestety nie masz racji a kod nie jest ANI TROCHE skomplikowany.

Etap drugi, obrona swojej "racji". Swego czasu zadawałem się często z joduską i znam jego styl pisania + sam testowałem zabezpieczenia L# gdy wprowadzili ograniczenia wymagające logowania. W nowym projekcie pisanie całej klasy do zapamiętywania ustawień było by bez sensu. Przestań kłamać i pogódź się, że robisz to co EloBuddy, czyli kradniesz pracę kogoś innego podpisując się pod nią (chociaż nie powinienem porównywać Hellsinga do ciebie, bo on zadecydował na uruchomienie EloBuddy z kwestii ideologicznych). Cokolwiek opublikujesz i tak zostanie porównane z L# i wszyscy będą sobie mogli zobaczyć że to kopia.

Opublikowano

Jest to pewnego rodzaju sposób na naukę assemblera.

Etap drugi, obrona swojej "racji". Swego czasu zadawałem się często z joduską i znam jego styl pisania + sam testowałem zabezpieczenia L# gdy wprowadzili ograniczenia wymagające logowania. W nowym projekcie pisanie całej klasy do zapamiętywania ustawień było by bez sensu. Przestań kłamać i pogódź się, że robisz to co EloBuddy, czyli kradniesz pracę kogoś innego podpisując się pod nią (chociaż nie powinienem porównywać Hellsinga do ciebie, bo on zadecydował na uruchomienie EloBuddy z kwestii ideologicznych). Cokolwiek opublikujesz i tak zostanie porównane z L# i wszyscy będą sobie mogli zobaczyć że to kopia.

Póki co ukradł kod injectora, czyli w praktyce nic.

I tak nie ma dostępu do core, więc niezbyt mu wyjdzie :p

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dziwne bo zazwyczaj autor szybko odpowiada, coś teraz się wacha, ale jak to mpc.. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Witam ponownie. Nie odpisywalem przez krótki okres czasu, gdyż trwały intensywne prace nad wprowadzeniem algorytmiki (algorytmów) całej do programu i zaczęcie programowanie GŁÓWNEGO PROGRAMU w języku jak pisalem ASSEMBLER & LISP z nielicznymi "wcieciami" ruby ( glownie segmenty). Jutro duga z 16 2/16 konferencji IP podam jutro w godzinach popoludniowych. Pisać PW ew dodawac na Skype. Od tej chwili na zadne nieprawdziwosci/hejty nie będę reagował, wybaczcie nie mam na to zwyczajnie czasu.

Pozdrawiam hiimJockiee z ekipą

Opublikowano

Witam ponownie. Nie odpisywalem przez krótki okres czasu, gdyż trwały intensywne prace nad wprowadzeniem algorytmiki (algorytmów) całej do programu i zaczęcie programowanie GŁÓWNEGO PROGRAMU w języku jak pisalem ASSEMBLER & LISP z nielicznymi "wcieciami" ruby ( glownie segmenty). Jutro duga z 16 2/16 konferencji IP podam jutro w godzinach popoludniowych. Pisać PW ew dodawac na Skype. Od tej chwili na zadne nieprawdziwosci/hejty nie będę reagował, wybaczcie nie mam na to zwyczajnie czasu.

Pozdrawiam hiimJockiee z ekipą

Dlaczego Ty nadal lecisz sobie w kulki? Myślisz, że ktoś Ci w to jeszcze wierzy? Są tutaj ludzie, którzy pokażą Ci, że jestem nikim i że tylko kopiujesz od innych twórców (L#).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dlaczego Ty nadal lecisz sobie w kulki? Myślisz, że ktoś Ci w to jeszcze wierzy? Są tutaj ludzie, którzy pokażą Ci, że jestem nikim i że tylko kopiujesz od innych twórców (L#).

Nie, lecę sobie w "kulki" jesli rzeczywiscie l# ma zabezpieczony core, co tutejsi "ludzie" twierdzą, nie mam szans skopiowac nic od nich. Tyle w temacie , reporrt leci za bezsensowny spam, wybacz

Opublikowano

Nie, lecę sobie w "kulki" jesli rzeczywiscie l# ma zabezpieczony core, co tutejsi "ludzie" twierdzą, nie mam szans skopiowac nic od nich. Tyle w temacie , reporrt leci za bezsensowny spam, wybacz

To nie jest spam, tylko komentuję Twoje poczynania, których w ogóle tutaj nie ma. Nie udowodniłeś jeszcze nic, co mogłoby potwierdzić Twoje słowa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To nie jest spam, tylko komentuję Twoje poczynania, których w ogóle tutaj nie ma. Nie udowodniłeś jeszcze nic, co mogłoby potwierdzić Twoje słowa.

Właśnie przez takich ludzi jak Ty, nie będę udowadnial, poprostu robię swoję z ekipą i w wersji A poprostu opublikuje program/screeny do negocjacji . Tyle w temacie.

Opublikowano

"Jest on bardziej znany z serwerów minecraft gdzie robił super robotę jako ROOT przy modyfikacjach"

Jesteś odpowiedzia na wszystkie moje pytania... xD

Opublikowano

No chyba cię pojebało. Aby zostać hackerem nie trzeba znać języków (Linux się kłania).

A co do tego programu się teraz nie wypowiem bo zbyt wczesny projekt, ale jednak się wypowiem o teraźniejszości tego projektu. Niestety ale na chwilę obecną jest to jakieś gówno, jak wyjdzie to może zmienię zdanie. Tylko pamiętaj, ze na karku masz BoL'a, L#, GoS, EB które są dosyć dobrymi wspomagaczami jak nie najlepszymi.

Opublikowano

No chyba cię pojebało. Aby zostać hackerem nie trzeba znać języków (Linux się kłania).

A co do tego programu się teraz nie wypowiem bo zbyt wczesny projekt, ale jednak się wypowiem o teraźniejszości tego projektu. Niestety ale na chwilę obecną jest to jakieś gówno, jak wyjdzie to może zmienię zdanie. Tylko pamiętaj, ze na karku masz BoL'a, L#, GoS, EB które są dosyć dobrymi wspomagaczami jak nie najlepszymi.

Dziękuję za opinie, mala poprawka nie tyle linux ile UNIX ale linux nalezy rowniez do rodziny systemów operacyjnych UNIX, :)

zapraszam chetnych na ts x kanal CWD haslo cwd123 fast :) zdam relacje z ostatnich 3 dni

Prosiłem Cię już, abyś nie podawał IP Ts ...

Kacki

Opublikowano

Dziękuję za opinie, mala poprawka nie tyle linux ile UNIX ale linux nalezy rowniez do rodziny systemów operacyjnych UNIX, :)

zapraszam chetnych na ts spamer*ko.pl kanal CWD haslo cwd123 fast :) zdam relacje z ostatnich 3 dni

juz Cie nie ma na tsie? Chetnie bym sie czegos dowiedzial

Opublikowano

TL;DR; Bez języków programowania nie można być hackerem (blackhat)... co najwyżej script-kiddie, co zapewne autor tematu miał na myśli, w jednym z pierwszych zdań głównego postu.

TL;ETIWRI; (Too Long; Even Though I Will Read It - nie wiem czy taki skrót istnieje, ale jeśli nie, to właśnie go wymyśliłem)

Ekhm, nie wiem czy wiesz, ale te programiki przez które się włamuje trzeba w jakimś języku napisać, tak samo w momencie znalezienia jakiegoś błędu (np. Heartbleed w OpenSSLu) trzeba napisać program (słówko "exploit" słyszał pan kiedyś?) /algorytm który go potwierdzi (jeśli chcesz wysłać informację o błędzie do twórców oczywiście).

Już nawet nie wspomnę o tym, że luki w programach znajduje się najczęściej przeglądając ich kod źródłowy, który wyobraź sobie - jest zapisany w jakimś języku programowania.

No, chyba że dla Ciebie puszczanie DDoSów to hackowanie.

@(off)topic

Chyba też założę temat, w którym napiszę, że tworzę super-mega-ultra-zajebistego bota do LoLa, ale jeszcze nic nie mam do pokazania - darmowe nabijanie postów, warna nie dostane, bo nie ma za co, bana tym bardziej - wystarczy pisać odpowiedź do każdego kolejnego postu "jesteś trollem", których w typ wypadku jest już chyba z 5 stron.

Gratuluję panu @hiimJockiee sprytu, chociaż dość mało efektywna metoda, bo jak na razie widzę, że masz tylko 50 postów :/

@topic

Mimo tego, że na kilometr widać, że autor jest trollem, i nad niczym nie pracuje, to czekam na jakieś filmiki (nie screenshoty) z działania bota, no i oczywiście na jakiś live-coding, albo AMA odnośnie bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...